homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?-2

#20 2008-09-18 08:33:22

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?

Hugsy a scris:

honeyica a scris:

Hugsy a scris:

Vai.. cum sa faci asa ceva? Spune-i naibii adevarul.. nu umblati cu porcarii de genul asta. Eu as expedia pana si o tipa pe care o iubesc in secunda doi daca as afla ca relatia noastra a inceput cu asemenea minciuni.

i ai face asta asa rpd kiar dk o iubesti f mult?

Daca m-ar mintii atat de mult nu as avea cum sa fi ajuns sa o iubesc foarte mult. Nu am obiceiul sa ajung sa iubesc mult persoane care m-ar minti cu lucruri de genul asta. Unul din lucrurile obligatorii de care am nevoie de la partenera intr-o relatie este sinceritatea. Fara asta, cu tot cu sentimentele pe care le am pentru ea, poate sa fie sanatoasa si sa aibe o viata fericita fara mine in ea.

desi sunt fata , subscriu ..gandesc lafel

Ultima oara a fost editat de luminitza (2008-09-18 10:36:19)

#21 2008-09-18 09:35:31

mylv4u
Full member
Inregistrat: 2008-08-15

Cristinutza.... singura modalitate prin care poti sa-l faci sa creada ca esti virgina este sa mergi la ginecolog si sa iti coase himenul la loc dar merita  sa faci asta? Eu cred ca cel mai bine e sa-i spui adevarul daca nu te accepta asa cum esti  nu ai pierdut nimic,nu te merita...

Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis.

#22 2008-09-18 09:58:29

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mai bine zici adevarul.minciuna are picioare scurte. big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#23 2008-09-18 10:12:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

sunt de acord cu tot ce spun fetele aici
daca insisti poti sa faci operatie de refacere a himenului.....

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#24 2008-09-18 10:54:43

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

eu sper din tot sufletul ca o relatie, oricat de superficiala ar fi se cladeste pe ceva mai mult decat pe o bucata de himen
fii sincera cu el iar daca orgoliul lui nu va putea suporta adevarul inseamna ca nu merita
sa nu iti fie niciodata rusine de ceea ce esti sau de ceea ce ai facut

later edit: iar faza cu operatia de refacere ma depaseste. ok, il refaci, te desparti si vine urmatorul la fel de "orgolios". ce faci? trecand peste gravitatea minciunii (ca de, e una sa faci pe nestiutioarea si alta sa apelezi la asemenea artificii)

Ultima oara a fost editat de anca_ (2008-09-18 10:58:22)

Publicitate

loading...

#25 2008-09-18 10:56:40

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

anca_ a scris:

eu sper din tot sufletul ca o relatie, oricat de superficiala ar fi se cladeste pe ceva mai mult decat pe o bucata de himen
fii sincera cu el iar daca orgoliul lui nu va putea suporta adevarul inseamna ca nu merita
sa nu iti fie niciodata rusine de ceea ce esti sau de ceea ce ai facut

Sint total de acord.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#26 2008-09-18 11:37:19

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

kdeea a scris:

offtopic Te rog blueeyes intra aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p7028 … ml#p702825
buga buga buga Merci !!

offtopic scuze, sunt blonda, intreb acum big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#27 2008-09-18 11:53:02

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

cristinutza_nefertiti a scris:

e prea orgolios ca sa-i zic ca eu nu sunt virgina...el e convins ca sunt desi nu a intrebat niciodata...nu stiu cum sa fac ca sa creada ca sunt si in prima noapte in care il las sa se atinga...pt mine oricum el va fi primu in sensu ca pe el il iubesc...

zici ca e subiect de telenovela  rotfl doamne...

Bună ! Arăți ca o curvă !

#28 2008-09-18 14:41:39

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

chiar ca neutral telenovela... Marimar rotfl (singura pe care o stiu rotfl )
eu am fost cea mai happy cand am scapat de virginitate big_smile
pai scuza-ma dar baiatu` ala traieste in vremurile de acum cateva secole. Nu cumva vrea sa-si atarne de geam si cearceaful patat de tine la dezvirginare?!? OMG!!! bleah!!

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#29 2008-09-18 14:52:00

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

blueeyes a scris:

kdeea a scris:

offtopic Te rog blueeyes intra aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p7028 … ml#p702825
buga buga buga Merci !!

offtopic scuze, sunt blonda, intreb acum big_smile

offtopic Iti multumesc si la topicul asta lol puss

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#30 2008-09-18 15:00:15

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Eu nu stiam cum sa par mai dezinhibata si tu vrei sa pari virgina... smile Ce ti-e si cu femeile astea...
Auzi, dar stau eu si ma gandesc... daca-i asa de... orgolios, incat sa-ti pretinda virginitatea, nu crezi ca va fi o problema pentru el faptul ca nu va intampina nicio rezistenta si ca nu va curge sange? Pentru ca sunt foarte multi barbati care nu stiu ca astea doua treburi nu sunt obligatorii si am impresia ca el face parte din aceasta categorie... Adica mi-l imaginez ceva de genu: "unde-i cearceaful patat??"

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#31 2008-09-18 15:25:27

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

baby pink a scris:

Eu nu stiam cum sa par mai dezinhibata si tu vrei sa pari virgina... smile Ce ti-e si cu femeile astea...
Auzi, dar stau eu si ma gandesc... daca-i asa de... orgolios, incat sa-ti pretinda virginitatea, nu crezi ca va fi o problema pentru el faptul ca nu va intampina nicio rezistenta si ca nu va curge sange? Pentru ca sunt foarte multi barbati care nu stiu ca astea doua treburi nu sunt obligatorii si am impresia ca el face parte din aceasta categorie... Adica mi-l imaginez ceva de genu: "unde-i cearceaful patat??"

wtf ..  ii dadeam doua peste okeane daca ma lua cu virginitatea de nu se vedea

baby Dragos hjarta rugaciune

#32 2008-09-18 16:01:14

cristinutza_nefertiti
New member
Inregistrat: 2008-06-30

aveti dreptate ca nu tre sa-l mint!!!merci frumos

#33 2008-09-18 16:35:28

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cristinutza_nefertiti a scris:

aveti dreptate ca nu tre sa-l mint!!!merci frumos

Bv cristina .... applause

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-18 16:35:57)

baby Dragos hjarta rugaciune

#34 2008-09-19 02:25:31

marian
New member
Inregistrat: 2007-07-10

trebuie doar sa iti introduci in vagin o punguta cu kechup smile glumeam.... sa ii spui adevarul ca altfel o sa isi dea seama, credema stiu despre ce vb tongue

|Ca sa ajungi sa faci dragoste trebuie mai intai sa faci sex...|

#35 2008-09-19 12:25:41

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

mai bine ii spui adevarul k apoi sa nu ai mustrari de constiinta...mai e si o alta probl: dak el isi da seama ca u nu esti virgina??va fi f dezamagit de tine...nu are rost sa incepi o relatie cu minciuni pt k niciodata nu poti sti cine te da in vileag...daca el este un baiat deschis la minte , t iubeste sincer si nu vrea doar virginitatea ta atunci nu va avea mari probl knd ii vei spune ca nu mai esti virgina...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#36 2008-09-19 13:51:21

mess
New member
Inregistrat: 2008-09-19

anca_ a scris:

iar faza cu operatia de refacere ma depaseste. ok, il refaci, te desparti si vine urmatorul la fel de "orgolios". ce faci? trecand peste gravitatea minciunii (ca de, e una sa faci pe nestiutioarea si alta sa apelezi la asemenea artificii)

pui fermoar rotfl

#37 2008-09-20 23:30:56

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Doamne ce chestie sa minti k esti virgina??? lol dar daca iti place cand o incercati prima data si te lubrefiezi...????  nu o sa mai fii asa stramta si gandestete  k trebuie sa te prefaci k te doare...E total pe dos...
Suntem in 2008...oile  au gps..sa nu le pierzi....nu mai e pe vremea lu ceausescu ....

Ce nu te doboara te face mai puternic

#38 2008-09-21 00:02:12

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mess a scris:

anca_ a scris:

iar faza cu operatia de refacere ma depaseste. ok, il refaci, te desparti si vine urmatorul la fel de "orgolios". ce faci? trecand peste gravitatea minciunii (ca de, e una sa faci pe nestiutioarea si alta sa apelezi la asemenea artificii)

pui fermoar rotfl

rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.