|
Nu esti logat.
Ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?-3#39 2008-09-24 14:39:18
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?Nu vreau sa te dezamagesc,dar nu prea ai cum sa il faci sa creada ca esti virgina.Pt ca o virgina se cunoaste,asta depinde si de cat de experimentat este el in ale sexului,daca nu a mai avut relatii pana acum poate ca o sa muste momeala,dar daca nu... Ultima oara a fost editat de MARIA R (2008-09-24 14:43:57) :Xmyutza--:*myutza:-*:-* Offline #40 2008-09-24 15:06:48
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?
si oile au gps ? cat d etare Offline #41 2008-09-24 15:58:32Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?Sa te costumezi in virgina. Ca la bal-mascat. Offline #42 2008-09-24 22:00:34
eu n-am avut nici sangerare si nici n-a intampinat rezistenta deloc (si himenul era prezent la datorie, ca m-a durut ca naiba). so... depinde Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #43 2008-09-24 22:57:40
de acord ca e normal sa ii spuna adevarul dar faza ca o sa isi dea seama.. hai mai.. daca ati stii cate tipe pretind ca sunt virgine si de fapt mint.. Si sa nu mai vorbim de cati tipi chiar pun botul... Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-24 23:01:52
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2008-09-28 13:17:19
looool te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #46 2008-09-28 13:19:34
nu glumi, ca cine stie te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #47 2008-09-28 15:27:13
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?depinede acum si de ea... si de cat de activa sexual a fost pana acum Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #48 2008-09-28 16:03:17
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?Pinkshine, ai warn pt consecutive. Data viitoare editeaza-ti mesajul. #49 2008-09-28 20:16:23
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?.......si plus ca tu vei avea mereu remuscari si te av mustra oarecum constiinta ca lai mintit..........astfel sar putea ca sa faci din viata sexuala un calvar.........de care nu vei scapa pana nui zici adevarul.........can tp actului sexual iti vei mai aduce aminte ca lai mintit.......si dc sa inceapa relatia pe baza unei minciuni....?nu mi se par decat nsite idei oribile......adica nici tzie nu tziar placea sa fii mintita din prima ........iar daca el va afla de la altcineva va fi foarte rau.......reprosuri sau despartire........nu cred ca atat de incuiat sa nu inteleaga ca trecutui trecut.....si ca tu esti mult mai importanta decat orgoliul lui ,,prostesc``.iar daca va crede cai mai presus orgoliul nare decat sa ramana cu el...............ca nu te merita! macar vei sti ca tu ai fost sincera cu el! Ultima oara a fost editat de mary_micutzadiva (2008-09-28 20:24:19) Offline #50 2008-10-02 11:37:35
Offline #51 2008-10-02 12:40:29
pe mine m-a crezut... da' cam greu, pt ca sange n-a fost, rezistenta n-a fost... ba mi-a facut cadou si un orgasm final, asa, ca incununare a durerii (ca aia a fost) dar m-a crezut pe cuvant Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #52 2008-10-02 13:27:38
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina? desi am fost virgina si el a fost primul..nu m a crezut pt ca nu mi a curs sange...poate ca si acum dupa 3 ani de relatie,el tot nu crede ca eu eram virgina...dar stii ceva?mie nu mi pasa daca ma crede el sau nu..important e ca eu stiu ca el e primul si atat...nu am nevoie sa ma creada nimeni,nici macar el... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #53 2008-10-28 18:33:27
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?eu cred ca ar trebui sa i spui ca nu esti..daca e sa fie "acela"" o sa fie si daca nu esti virgina..eu de exp i zm zis fostului ca numai sunt atunci cand m-a intebat..el credea ca mai sunt..a fost jenant, dar a fost si mai jenant cand am aflat ca el a fost virgin..asta dupa app 2 ani de realtie(nu mi sariti in cap fetelor, dar sincer nu aveam cunostiinta de cauza, adik avuseseram relatii sexuale inainte, dar ma repet ca nu tsiiam c e ala orgasm, nici makr nu vazuseram o pasa de baiat, si mai multe)..deci ar trebui sa i spui ca nu mai esti.. In America, in sfarsit! Offline #54 2008-10-28 19:08:00
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?pai incoarda-te si tu putin si prefa-te ca te doare... desi eu personal nu as putea sa mimez asa ceva. adica daca simt placere sa ma prefac ca vai ce ma doare si daca imi vine sa sar pe el si sa fiu mai wild sa ma prefac ca vai ce incordata si ce rusinoasa sunt. si nu as putea sa il mint. pune-te putin in situatia lui. De ex sa-l surprinzi vorbind cu amicii "bai cum sa fac sa par virgin in fata ei?"...cum te-ai simti? uite eu am fost prima pentru prietenul meu, iar el nu a fost primul pentru mine. si crede-ma e foarte orgolios, insa niciodata nu s-a plans de asta. e decizia ta oricum Offline #55 2008-10-28 19:20:17Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?eu una recomand cu caldura sa nu minta. o sa se ajunga din ce in ce mai departe. o sa te dai tu de gol singura...si daca de acum are pretentii din astea mai tarziu o sa fie foarte greu, o sa-ti reproseze si k nu i-ai spus adevarul , si k nu erai virgina...si poate nu se ajunge k la mine sa-ti ceara sex in 3 sa se razbune... been there done that Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-28 19:20:50) Offline #56 2009-03-14 15:15:29
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?Fetelor va rog sa nu radeti de mine. Offline #57 2009-03-14 15:20:11
Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?virgina nu mai esti... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|