homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?-3

#39 2008-09-24 14:39:18

MARIA R
New member
Inregistrat: 2008-09-16

Re: ce tre sa fac in pat sa creada ca sunt virgina?

Nu vreau sa te dezamagesc,dar nu prea ai cum sa il faci sa creada ca esti virgina.Pt ca o virgina se cunoaste,asta depinde si de cat de experimentat este el in ale sexului,daca nu a mai avut relatii pana acum poate ca o sa muste momeala,dar daca nu...roll
Spun ca o virgina se cunoaste deoarece ,nu numai ca nu stie ce si cum sa faca,dar cum crezi u ca ai sa poti inscena vaginul acela care il are o virgina,adica foarte ingust,rigid,sau scurgerea de sange,bine sa zicem ca o faci in prima zi de ciclu,dar in acelas timp vaginul tau o sa fie si mai umed,astfel incat o sa fie mai usoara patrunderea,si crezi ca nu o sa isi dea seama cand o sa vada ca pe el nu il opreste nimic ,acolo,ca intra usor?Plus ca banuiesc ca o sa vrea si in ziua urmatoare,sa zicem,cand u o sa fi pe ciclu,si ce o sa i zici,ca tot iti curge din cauza dezvirginari,sau ca brusc si dintrodata tia venit ciclul dupa noaptea cu el?In plus la o virgina vaginul continua sa fie ingust mult timp dupa prima data,si sa se simta,cea ce nu prea cred ca ai cum sa maschezi. Parerea mea e ca trebuie sa-i spui adevarul,nu conteaza ce ai facut inainte de a fi cu el,ci cea ce faci de cand suntetii impreuna,nu trebuie sa te dispretuiasca pt asta,daca te iubeste ve va intelege,si va aprecia ca ai fost sincera cu el,cred.   Bafta multa in cea ce vei decide.wink

Ultima oara a fost editat de MARIA R (2008-09-24 14:43:57)

:Xmyutza-puss-:*myutza:-*:-*hjarta hjarta

#40 2008-09-24 15:06:48

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Danisia a scris:

Doamne ce chestie sa minti k esti virgina??? lol dar daca iti place cand o incercati prima data si te lubrefiezi...????  nu o sa mai fii asa stramta si gandestete  k trebuie sa te prefaci k te doare...E total pe dos...
Suntem in 2008...oile  au gps..sa nu le pierzi....nu mai e pe vremea lu ceausescu ....

rotfl si oile au gps ? rotfl  cat d etare

#41 2008-09-24 15:58:32

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Sa te costumezi in virgina. Ca la bal-mascat.

#42 2008-09-24 22:00:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

MARIA R a scris:

Nu vreau sa te dezamagesc,dar nu prea ai cum sa il faci sa creada ca esti virgina.Pt ca o virgina se cunoaste,asta depinde si de cat de experimentat este el in ale sexului,daca nu a mai avut relatii pana acum poate ca o sa muste momeala,dar daca nu...roll
Spun ca o virgina se cunoaste deoarece ,nu numai ca nu stie ce si cum sa faca,dar cum crezi u ca ai sa poti inscena vaginul acela care il are o virgina,adica foarte ingust,rigid,sau scurgerea de sange,bine sa zicem ca o faci in prima zi de ciclu,dar in acelas timp vaginul tau o sa fie si mai umed,astfel incat o sa fie mai usoara patrunderea,si crezi ca nu o sa isi dea seama cand o sa vada ca pe el nu il opreste nimic ,acolo,ca intra usor?Plus ca banuiesc ca o sa vrea si in ziua urmatoare,sa zicem,cand u o sa fi pe ciclu,si ce o sa i zici,ca tot iti curge din cauza dezvirginari,sau ca brusc si dintrodata tia venit ciclul dupa noaptea cu el?In plus la o virgina vaginul continua sa fie ingust mult timp dupa prima data,si sa se simta,cea ce nu prea cred ca ai cum sa maschezi. Parerea mea e ca trebuie sa-i spui adevarul,nu conteaza ce ai facut inainte de a fi cu el,ci cea ce faci de cand suntetii impreuna,nu trebuie sa te dispretuiasca pt asta,daca te iubeste ve va intelege,si va aprecia ca ai fost sincera cu el,cred.   Bafta multa in cea ce vei decide.wink

eu n-am avut nici sangerare si nici n-a intampinat rezistenta deloc (si himenul era prezent la datorie, ca m-a durut ca naiba). so... depinde

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#43 2008-09-24 22:57:40

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

marian a scris:

sa ii spui adevarul ca altfel o sa isi dea seama, credema stiu despre ce vb tongue

de acord ca e normal sa ii spuna adevarul dar faza ca o sa isi dea seama.. hai mai.. daca ati stii cate tipe pretind ca sunt virgine si de fapt mint.. smile Si sa nu mai vorbim de cati tipi chiar pun botul...  dumbom

Publicitate

loading...

#44 2008-09-24 23:01:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

delishor a scris:

mess a scris:

anca_ a scris:

iar faza cu operatia de refacere ma depaseste. ok, il refaci, te desparti si vine urmatorul la fel de "orgolios". ce faci? trecand peste gravitatea minciunii (ca de, e una sa faci pe nestiutioarea si alta sa apelezi la asemenea artificii)

pui fermoar rotfl

rotfl rotfl

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#45 2008-09-28 13:17:19

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

Leo a scris:

Sa te costumezi in virgina. Ca la bal-mascat.

rotfl looool rotfl

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#46 2008-09-28 13:19:34

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

marian a scris:

trebuie doar sa iti introduci in vagin o punguta cu kechup smile glumeam.... tongue

nu glumi, ca cine stie rotfl

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#47 2008-09-28 15:27:13

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

depinede acum si de ea... si de cat de activa sexual a fost pana acum big_smile
eu, de exp dak m-as desparti de iubi(a fost primul si singurul), as sta 2-3 luni fara sex as putea sa pacalesc pe oricine k sunt virgina lol
pt k dupa o anumita perioada in care nu fac sex vaginul se ingusteaza si e iar k la inceput si ma lubrifiez f greu big_smile
plus k atunci cand faci sex cu un tip/o tipa noua o iei practic de la inceput... emotii, bla bla
zic si eu
oricum n as face chestia asta...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#48 2008-09-28 16:03:17

persifona
Vizitator

Pinkshine, ai warn pt consecutive. Data viitoare editeaza-ti mesajul.

#49 2008-09-28 20:16:23

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

.......si plus ca tu vei avea mereu remuscari si te av mustra oarecum constiinta ca lai mintit..........astfel sar putea ca sa faci din viata sexuala un calvar.........de care nu vei scapa pana nui zici adevarul.........can tp actului sexual iti vei mai aduce aminte ca lai mintit.......si dc sa inceapa relatia pe baza unei minciuni....?nu mi se par decat nsite idei oribile......adica nici tzie nu tziar placea sa fii mintita din prima ........iar daca el va afla de la altcineva va fi foarte rau.......reprosuri sau despartire........nu cred ca atat de incuiat sa nu inteleaga ca trecutui trecut.....si ca tu esti mult mai importanta decat orgoliul lui ,,prostesc``.iar daca va crede cai mai presus orgoliul nare decat sa ramana cu el...............ca nu te merita! macar vei sti ca tu ai fost sincera cu el!

Ultima oara a fost editat de mary_micutzadiva (2008-09-28 20:24:19)

#50 2008-10-02 11:37:35

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

cezady a scris:

...ca nu se stie cand ti se intoarce roata..si nimereste kechup extra iute roll din greseala roll    big_smile  big_smile  big_smile

rotfl   rotfl   kapitulation

#51 2008-10-02 12:40:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

_alexa_ a scris:

mai cu datu seama e cu dus si intors. De ce? pentru ca eu intr-adevar eram virgina, si cretinu m-a acuzat ca n-am fost!! bine... problema n-a fost ca n-as fi fost eu virgina, ci faptul ca l-as fi mintit. Dar eu eram virgina lol nu minteam lol

pe mine m-a crezut... da' cam greu, pt ca sange n-a fost, rezistenta n-a fost... ba mi-a facut cadou si un orgasm final, asa, ca incununare a durerii (ca aia a fost) rotfl dar m-a crezut pe cuvant

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#52 2008-10-02 13:27:38

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

offtopic desi am fost virgina si el a fost primul..nu m a crezut pt ca nu mi a curs sange...poate ca si acum dupa 3 ani de relatie,el tot nu crede ca eu eram virgina...dar stii ceva?mie nu mi pasa daca ma crede el sau nu..important e ca eu stiu ca el e primul si atat...nu am nevoie sa ma creada nimeni,nici macar el...
:ontopic: fii sincera cu el..incepeti cu sinceritate aceasta relatie,nu cu minciuni..ca nu ajungeti nicaieri...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#53 2008-10-28 18:33:27

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu cred ca ar trebui sa i spui ca nu esti..daca e sa fie "acela"" o sa fie si daca nu esti virgina..eu de exp i zm zis fostului ca numai sunt atunci cand m-a intebat..el credea ca mai sunt..a fost jenant, dar a fost si mai jenant cand am aflat ca el a fost virgin..asta dupa app 2 ani de realtie(nu mi sariti in cap fetelor, dar sincer nu aveam cunostiinta de cauza, adik avuseseram relatii sexuale inainte, dar ma repet ca nu tsiiam c e ala orgasm, nici makr nu vazuseram o pasa de baiat, si mai multe)..deci ar trebui sa i spui ca nu mai esti..

In America, in sfarsit!big_smile

#54 2008-10-28 19:08:00

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

pai incoarda-te si tu putin si prefa-te ca te doare... desi eu personal nu as putea sa mimez asa ceva. adica daca simt placere sa ma prefac ca vai ce ma doare si daca imi vine sa sar pe el si sa fiu mai wild sa ma prefac ca vai ce incordata si ce rusinoasa sunt. si nu as putea sa il mint. pune-te putin in situatia lui. De ex sa-l surprinzi vorbind cu amicii "bai cum sa fac sa par virgin in fata ei?"...cum te-ai simti? uite eu am fost prima pentru prietenul meu, iar el nu a fost primul pentru mine. si crede-ma e foarte orgolios, insa niciodata nu s-a plans de asta. e decizia ta oricum smile

#55 2008-10-28 19:20:17

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

eu una recomand cu caldura sa nu minta. o sa se ajunga din ce in ce mai departe. o sa te dai tu de gol singura...si daca de acum are pretentii din astea mai tarziu o sa fie foarte greu, o sa-ti reproseze si k nu i-ai spus adevarul , si k nu erai virgina...si poate nu se ajunge k la mine sa-ti ceara sex in 3 sa se razbune...  lol  been there done that

Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-28 19:20:50)

#56 2009-03-14 15:15:29

Monica483
New member
Inregistrat: 2009-03-14

Fetelor va rog sa nu radeti de mine. rodnar
Iubitul meu m-a penetrat, dar nu a bagat complet pt ca nu l-am lasat. retas
Daca nu a bagat complet, mai sunt virgina sau ma rog, mai este himenul intact? Am facut de doua ori chestia asta, m-a cam durut (dar nu pt ca am simtit ca s-a rupt himenul, ci pt ca era locul f stramt), nu a curs sange. L-am intrebat daca mai sunt virgina si a ras si a zis ca nu, dar daca vreau sa cred ca da, pot sa cred si o sa o bage mereu jumatate ca sa fiu virgina toata viata. Ironic bineinteles. lol
Mda. Eu chiar nu stiu. Ma asteptam sa doara serios cand se rupe himenul si nu a durut, poate pt ca nu a bagat complet.
Nu am folosit nici contraceptie, dar nu si-a dat drumul in mine. Ma duc saptamana viitoare la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale si cred ca fac pasul cel mare.
Dar totusi, credeti ca mai sunt virgina? (ma refer la himen big_smile )

#57 2009-03-14 15:20:11

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

virgina nu mai esti...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.