homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intimitatea in cuplu ...-2

#20 2008-10-15 15:02:48

skumpi
Vizitator

Re: Intimitatea in cuplu ...

eu intru asa ca voda`n loboda lol acuma s`o obisnuit....bine cand face pipi lol cand face altceva nu k nah rotfl da cand face dush ii la ordinea zilei big_smile si ma mai bag si eu cu el k ma trage acolo  roll
iar cumparaturi impreuna...pfuai k il si bat dak isi cumpara ceva fara mine lol si mancare la fel...   rock
noi le facem pe toate impreuna...da pe toate big_smile
eu nu ma uit cu el la filme d actiune lol da el se uita cu mine la Sex and the city lol ink zice...hai mai pune mai pune lol
d ieist in orash nu iese fara mine...decat la faculta eventual k merge cu colegii....iar eu la fel...pur si simplu nu simtitm nevoia sa iesim singuri nustiu
si multe altele hjarta

#21 2008-10-15 15:04:18

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

nici eu nu sunt de acord sa intre peste mine in baie doar dc e ceva urgent. cand ma pensez sau imi fac manichiura ma mai vede, dar de epilat niciodata...imi place sa ma aranjez daca iesim in oras, dar dc stam in casa pot sta si nemachiata, nu pot sa fiu 24 de ore ca o papusa smile la cumparaturi mergem impreuna doar daca cumparam mancare sau cautam un cadou, in rest niciodata nu a venit cu mine pt ca nu are deloc rabdare(defapt a venit o singura data si a spus ca el nu mai calca cu mine in magazine rotfl rotfl )

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#22 2008-10-15 15:06:00

skumpi
Vizitator

iubi zice k is mai frumoasa dimineata  rodnar  lol deci eu n`am treaba cu machiatu lol doar nu o sa ma machiez k stau in casa lol
cu magazinele mai zice el...uof iar ?  roll  aa deci nu vi...ok  :f?rbannad:  el : nu nu iubi k vin...cums a te las singura ?  angel  da si el la fel face cand isi cumpara ceva lol ma poarta dupa el prin tot orasu asa ca cine se aseamana se aduna rotfl

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-15 15:07:16)

#23 2008-10-15 15:07:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

la noi e ok acuma...ce intimitate? stam dezbracati...ma penseaza el, m`a vazut cand ma epilam(pe picioare doar) si zicea ca next time vrea sa ma epileze el tot. nu mai suntem pudici. de fapt...mi`a pus mana pe san din prima zi cand ne`am combinat( dar ne cunosteam de vreo 5 ani si aveam si geaca groasa de iarna). mi`a zis in fata ce ii place si ce nu si mi`a zis ca daca ma supar daca mai face cateodata asa...(adik pus mana pe san). dar cat de indragostita eram...logic ca i`am permis, ca nu ne cunoasteam de cateva ore...totusi au fost ani la mijloc.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#24 2009-02-15 22:06:09

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Eu cred ca intimitatea si-o stabileste fiecare cuplu in felul lui...Niciodata nu l-am retinut pe sotul meu sa afle despre mine ce-si dorea...asta mi se pare cea mai profunda intimitate.Nu i-am interzis sa ma descopere cum a vrut el si asta ne-a unit si mai mult.De multe ori imi spune ca simte de parca suntem o singura fiinta...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#25 2009-02-15 22:09:15

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

bucklucica a scris:

Eu cred ca intimitatea si-o stabileste fiecare cuplu in felul lui...Niciodata nu l-am retinut pe sotul meu sa afle despre mine ce-si dorea...asta mi se pare cea mai profunda intimitate.Nu i-am interzis sa ma descopere cum a vrut el si asta ne-a unit si mai mult.De multe ori imi spune ca simte de parca suntem o singura fiinta...

Pana la urma, cred ca asta e cea mai importanta chestie - sa stii cum sa gestionezi efectiv o situatie de o asa natura. Congrats smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#26 2009-02-15 22:16:11

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la mine e la fel ca la skumpi  smile numa ca al meu nu poa sa faca pishu cu  cineva de fata.eu pot, dac se intampla sa am nevoie si el se aranjeaza la baie sau se barbiereste bat la usa si da drumul smile

Ultima oara a fost editat de animalutza (2009-02-15 22:16:32)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#27 2009-02-15 22:54:16

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

skumpi a scris:

eu intru asa ca voda`n loboda lol acuma s`o obisnuit....bine cand face pipi lol cand face altceva nu k nah rotfl da cand face dush ii la ordinea zilei big_smile si ma mai bag si eu cu el k ma trage acolo  roll
iar cumparaturi impreuna...pfuai k il si bat dak isi cumpara ceva fara mine lol si mancare la fel...   rock
eu nu ma uit cu el la filme d actiune lol da el se uita cu mine la Sex and the city lol ink zice...hai mai pune mai pune lol
d ieist in orash nu iese fara mine...decat la faculta eventual k merge cu colegii....iar eu la fel...pur si simplu nu simtitm nevoia sa iesim singuri nustiu
si multe altele hjarta

asa si la noi
si as mai adauga ca uneori ma epileaza el pt ca asa vrea el. s-au ma pensez de fata cu el. nu ne-a afectat relatia deloc...cum zicea cineva aici mai sus, si noi ne-am "gestionat" foarte bine in materie de intimitate. am permis atat cat s-a putut permite

Cu zambetul pe buze...

#28 2009-02-15 23:10:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu cred ca as putea sa intru peste el in baie in timp ce-si face treburile si nici el peste mine...de facut baie impreuna e alta treaba.sau sa ma epileze el....neutral in niciun caz....el ma mai roaga sa-l pensez dar cum nu stiu...lol s-alasat la mana lui tongue
fostul ma punea sa ii cumpar crema depilatoare dar atat ii trebuia sa ma puna pe mine sa-l epilez neutral cahhh

expect the worst , hope for the best!

#29 2009-02-16 00:58:58

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Mi se par niste tampenii articolele astea, limitele in cuplu trebuie simtite..sau macar vorbite (in cuplu!) daca nu esti pe aceasi lungime de unda cu omul de langa tine, ce rost are sa stai in relatie? cam toate sfaturile despre ce sa nu faci din articol se refera ori la imagine ori la chestii care dezvaluie mai mult din cine esti ( in special treaba cu prietenele). Eu vreau sa fiu iubita cu totul, cu discutiile mele prostesti pe care le am cu fetele, cu fata pe care o am cand sterg praful, chiar si determinarea pe care o am de a-mi epila picioarele vreau sa-i fie placuta. Cred ca pot sa fiu senzuala si f atragatoare pt el desi cu 3 ore inainte ma vedea cu batic pe cap facand treaba.

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-02-16 01:00:19)

#30 2009-02-16 10:33:25

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

smile frumos spus, asa este nu putem trai dupa cum spune un articol, sau dupa ce au mai descoperit unii, care nu fac decat sa cerceteze, fara sa traiasca si sa simta viata, mult mai important mi se par alte lucruri.
nu influenteaza relatia, faptul ca facem sau nu cumparaturile impreuna, cred ca asta depinde de fiecare, si decat sa te gandesti, oare daca mergem impreuna la shopping, mai dureaza relatia?!
cred ca cel mai bine  e sa comunicam si sa stim pentru noi, ce afecteaza si ce nu relatia noastra,

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#31 2009-02-16 10:43:46

alinda
Diamond member

intimitatea, dupa mine, se refera la spatiul exclusiv personal al fiecaruia si nu la momente in care, prin forta imprejurarilor, (munca in casa, etc...) nu suntem elegante, machiate sau imbracate sexy. dimineata, cum bine remarca cineva, nu ne trezim cu gloss pe buze si nici incaltate cu pantofi cu toc! faptul ca EL ne vede cum suntem, naturale, nu tine de intimitate, ci de notiunea de cuplu. pentru ca daca am vrea sa ne vada mereu aranjate, am dormi in camere diferite...
in ceea ce priveste spatiul personal al fiecaruia, limitele sunt dictate de fiecare in parte. sunt perfect de acord cu baia/dusul facute impreuna, ca experienta erotica, insa nu si cu mersul la toaleta cu martori, fie ca este vorba aici de partenerul de viata, fie ca este vorba de parinti, frati, etc. se gaseste cu siguranta intotdeauna o solutie ca fiecare sa poata folosi toaleta fara sa fie privit cu interes de partener big_smile
in ceea ce priveste epilatul nu pot sa spun ca ma ascund neaparat, insa nici nu ma var sub nasul lui cand o fac smile a inteles (fara cuvinte) ca prefer sa fiu singura si respecta asta... si tocmai ASTA mi se pare o dovada a faptului ca exista intitmitate intre noi...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#32 2009-02-16 12:12:27

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

skumpi a scris:

si multe altele hjarta

idem scumpi... chicot

#33 2009-02-16 13:15:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mda.. noi iesim separat la modul, k atunci cand el e la munca eu mai ies cu fetele sau sunt la fac big_smile dar in rest tot timpul suntem nas in nas lol shopping, bucatarie, baie, camera, plimbari, vizite etc nu plecam unul fara altul ... el nici in magazine nu ma lasa sa ma duc singura sa ma uit la fuste, pantofi lol mergem impreuna si le luam la rand

#34 2009-02-16 14:51:29

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Nici unul din noi nu intra peste celalalt la baie, indiferent daca face pipi, se barbiereste, se epileaza sau danseaza polka. Daca usa e inchisa, imi pare nepoliticos sa dai buzna. Oricum avem 2 bai, fiecare isi vede de treaba. Pot merge in oras cu prietenii si singura daca e obosit sau nu are chef, poate sa vina si cu mine daca vrea, singura interdictie e cand facem "girls night out", ca atunci nu e voie cu prietenul big_smile. Ma vede seara cand ma demachiez, ma dau cu crema, la fel dimineata cand stau la el peste noapte dar nu comenteaza. Am un setar in dulapul lui unde tin chiloti, sutiene, cateva haine, o trusa cu perie de dinti, sampon, sapun de fata si niste demachiant, ca sa nu le car dupa mine defieare data cant petrec noaptea la el. Il alung din camera cand fac yoga. Suntem destul de relaxati, ata doar ca cel mai jenant moment pentru mine a fost cand eram la el, imi era foarte rau de la ciclu si nu am avut de ales, a trebuit sa-l trimit sa-mi cumpere absorbante. Nu l-a deranjat deloc, chiar a zis ca am atins un nou prag al relatiei smile. Chiar asa, voua v-a cumparat vreodata iubitul tampoane/ absorbante?

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#35 2009-02-16 15:10:58

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa

iubitul nu mi-a cumparat niciodata, in schimb(cand eram mai mica) il trimiteam pe tata sa imi cumpere daca eu nu aveam chef sa ies. acum imi cumpar singura din timp

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#36 2009-02-16 16:51:19

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

noi mergem impreuna la cumparaturi, cand luam mancare si cand ii trebuie lui ceva in rest pt mine prefer sa merg singura sau cu o prietena
-facem ordine prin casa impreuna
-a iesit de mai multe ori cu mine si prietenele mele dar merg si singura nu numai cu el, in rest iesim cu prietenii nostri
-la ai lui(sunt din alt judet) mergem mai mereu impreuna, ba chiar  vrea sa merg cu el desi eu nu tin neaparat
- eu cand sunt la baie pe toaleta nu suport sa ma deranjeze cineva(sa fiu doar eu cu mine:)) daca e sa vrea ceva ma intreaba de dupa usa ce fac; el nu are treaba, nu se jeneaza face pipi si cu mine in baie si atunci il fac nesimtit(in gluma:))) si m-am obisnuit sa intru cand e el in baie daca am nevoie de ceva sau sa-i povestesc ceva urgent:)
- si da mi-a cumparat tampoane, era la inceputul relatiei, eram la facultate si venise mai repede(culmea ca eu tot timpul aveam in geanta dar ii dadusem la o colega cu o zi inainte) si  fuga la farmacie sa-mi cumpere:))) si farmacista: de care doriti???rotfl saracu' de el pan la urma mi-a luat normale, alea pareau mai potrivite dupa parerea lui rotfl

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#37 2009-02-16 17:06:29

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

nu am avut ocazia sa'l trimit dupa absorbante...dar contraceptive imi cumpara in fiecare luna lol

#38 2009-02-16 17:29:54

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

noi nu prea avem cand sa iesim ca suntem amandoi cu bacul iar cand prindem ocazia sa iesim iesim impreuna.iesim si separat,el cu masinile cu baietii,eu cu fetele la un suc sau in club big_smile
in fosta relatie trebuia sa cer voie sa fac ceva si acum m-am invatat.vreau sa am libertate acordand libertate.

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.