|
Nu esti logat.
Reprezentanti oriflame#1 2008-09-21 16:05:57
reprezentanti oriflame************************ Ultima oara a fost editat de persifona (2008-09-21 16:26:52) Offline #2 2008-09-21 16:13:49
Re: reprezentanti oriflamehmm cred k e reclama i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3 2008-09-21 16:26:34
Re: reprezentanti oriflameLenya, ai ban 1 zi pt reclama. #4 2010-10-04 17:06:35
Re: reprezentanti oriflamefetele care sunteti reprezentante..e avantajos? tocmai mi s-a propus sa devin reprezentant si vroiam sa stiu o parere •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #5 2010-10-04 18:33:52
Re: reprezentanti oriflameDa, chiar e. La o comanda minima de 50 de lei, ai 23 % reducere. Sau asa ceva. Urmand ca aceasta sa creasca in functie de valoarea comenzii, dar nu stiu exact sa iti spun cu cat si la ce comanda, pentru ca pana acum am avut doar comenzi sub 150 de lei. Deci m-am incadrat in categoria cu 23 % reducere ( sau 20 %, ma rog ) si ideea e ca ramai efectiv cu niste bani in mana. Chiar merita, eu in mod normal nu m-as fi ocupat de chestia asta pentru ca nu prea am rabdare si chef, dar am castigat la o tombola la care am participat acostata fiind pe strada de un reprezentant .. E un castig in plus, fara niciun efort .. Si in ziua de azi si 20 de lei iti prind bine .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-04 18:35:43
Re: reprezentanti oriflameatunci o sa incerc si eu...poate am noroc si strang comenzi avand in vedere ca in clasa si printre prietene am numai reprezentanti avon •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #7 2010-10-04 18:40:47
Re: reprezentanti oriflamePai da, adica chiar nu ai nimic de pierdut. Ma rog, se poate intampla sa nu ai o comanda suficienta incat sa iti ramana si bani, dar nu e ca si cum ai pierde ceva. Incerci si tu sa fii persuasiva, sa anunti reducerile de pret la tot felul de produse si sa iti faci clienti Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2010-10-04 18:42:09
Re: reprezentanti oriflamemultumesc mult..numai ca sper sa ma destept putin ca nu stiu cum se plaseaza comenzile si chestii dinastea •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2010-10-04 18:48:34
Re: reprezentanti oriflameMie prima comanda mi-a pus-o tipa care a organizat si tombola si urmatoarele le-am pus eu. Nu e asa greu, o sa primesti un cod al tau, cu care sa te loghezi pe siteul oficial ( asta dupa ce duci o copie a buletinului la sediul din orasul tau - sau ma rog, faci cum stii, cum o sa ti se zica ) si o sa vezi ca ai 3 modalitati de a pune comanda. Una e prin fax, una n-am priceput-o , si alta e prin mail, trimiti un mail la o adresa data cu codul produsului pe care il vrei si cu numarul de bucati din produsul respectiv. Daca nu esti lamurita si n-ai pe cine sa intrebi, I'm here Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2010-10-04 18:50:15
Re: reprezentanti oriflamems mult o sa ma intalnesc maine cu tipa aia,cred...sper sa ma lamureasca •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2010-10-04 18:52:17
Re: reprezentanti oriflameN-ai de ce Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2010-10-11 15:10:45
Re: reprezentanti oriflamela oriflame mai sunt cadouri pt reprezentanti pe parcursul campaniilor sau brosuri cu preturi speciale cum sunt la avon? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #13 2010-10-11 16:19:21
Re: reprezentanti oriflameN-am idee .. Cred ca se dau niste cadouri cand incepi sa acumulezi vechime. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #14 2010-10-11 16:25:02
Re: reprezentanti oriflamema refeream in afara de primele 3 campanii...stiu ca la avon de exemplu sunt brosuri speciale pentru reprezentanti cu reduceri si competitii aproape la fiecare campanie ...in schimb discountul mi se pare mai avantajos la oriflame. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #15 2010-10-11 16:51:47
Re: reprezentanti oriflameWow, 130 de ron ?! Bravo. Eu n-am comenzi decat cat sa imi iasa in jur de 20 de lei .. Felicitari ! Na, e si dezavantajul ca efectiv .. nu am cui sa vand. Oras mic, tot a 2-a persoana pe care o cunosc reprezentant Oriflame / Avon Draguta tipa ca iti da de la ea, dar .. asta nu e in defavoarea ei .. ? Si in valoare de cat ai avut comanda ca ai ramas cu 130 de ron ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2010-10-11 16:58:02
Re: reprezentanti oriflamenu am ramas cu 130 ron pana acum am comanda efectiva de 130 ron ..pana pe 18 poate mai strang..iti dai seama ca sigur si ea primeste ceva ca aduce reprezentanti noi,dar si mie imi convine ca pot sa iau acele cadouri...nici eu nu am multe persoane la care sa vand,pana acum colegele mi-au comandat,dar sunt si 2 reprezentante avon in clasa si sincer,parca catalogul avon e mai interesant,chiar daca produsele poate nu sunt mai calitative Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-10-11 16:59:18) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #17 2010-10-11 17:09:29
Re: reprezentanti oriflameAh, atat ai comanda. Am inteles gresit Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2010-10-11 17:16:42
Re: reprezentanti oriflametocmai,ca nu denigram,mi se par mai calitative...vad ca au inceput sa apara pagini parfumate,ceea ce sincer chiar atrage •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #19 2010-10-11 17:23:54
Re: reprezentanti oriflameSunt pagini parfumate ?! In ce catalog ? Eu am nr. 14 ( cel care expira pe 17.10 ) .. in asta inca nu sunt. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|