homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 33-73

#1369 2008-09-24 17:28:26

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum / offtopic 33

skumpi a scris:

mi somnikkkkkkkkk
oare sa beau o cafea sau sa`l astept pe iubi si sa`l corup sa facem nani  diablo

parta a 2-a

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1370 2008-09-24 17:28:50

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

voi vedea in seara asta cum se va comporta...seara asta mai e sansa lui...si atat.am mai avut o cearta si mi-a zis ca sa ii mai acord o sansa ca stie ca a gresit.si ca nu-mi mai cere nimic.
acum acord a 2a sansa...dar daca imi vine ca si pana acum:"stiu sunt copil,imatur etc" ...inseamna ca va ramane la fel vorbeam si cu tata de el ca il cunoaste si imi spunea ca unii nu se maturizeaza niciodata.sa fac ce cred eu ca e mai bine

#1371 2008-09-24 17:30:21

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

mi somnikkkkkkkkk
oare sa beau o cafea sau sa`l astept pe iubi si sa`l corup sa facem nani  diablo

parta a 2-a

d aia te ubesc eu pe tine hjarta gandim la fel  smoke2

#1372 2008-09-24 17:30:30

pitzipoank
Insomniac member

Melany1 a scris:

voi vedea in seara asta cum se va comporta...seara asta mai e sansa lui...si atat.am mai avut o cearta si mi-a zis ca sa ii mai acord o sansa ca stie ca a gresit.si ca nu-mi mai cere nimic.
acum acord a 2a sansa...dar daca imi vine ca si pana acum:"stiu sunt copil,imatur etc" ...inseamna ca va ramane la fel vorbeam si cu tata de el ca il cunoaste si imi spunea ca unii nu se maturizeaza niciodata.sa fac ce cred eu ca e mai bine

mel.. no offence...
u dc nu iti cauti un ''barbat'' in loc de un ''baiat''???
adik unul cu o varsta mai inaintata decat tine.... cu mai multa minte si care sa stie ce vrea de la viata

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1373 2008-09-24 17:31:06

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

mi somnikkkkkkkkk

parta a 2-a

d aia te ubesc eu pe tine hjarta gandim la fel  smoke2

hjarta   puss

Publicitate

loading...

#1374 2008-09-24 17:31:50

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

sunt si baieti care stiu f bine ce vor de la viata desi au doar 22 de ani.. cunosc "cazuri"

#1375 2008-09-24 17:31:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

skumpi a scris:

unde tot umbli u fata ?
\lojikkk puss

am mai intrat cate putin sa va mai citesc.... big_smile ce mai faceti?barfe,ceva de actualitate? lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1376 2008-09-24 17:33:00

Melany1
Banat

pai asta incerc sa fac sa gasesc un barbat ,pe cineva care sa stie ce vrea de la viata.
oricum mai acord o sansa in seara asta,in functie de cum se va comporta,nu ii voi da cu piciorul direct ca nu merita,nu mi-a facut nimic rau ca sa ii intorc spatele.il voi asculta,vom vorbi si vedem ce iese

#1377 2008-09-24 17:33:26

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

unde tot umbli u fata ?
\lojikkk puss

am mai intrat cate putin sa va mai citesc.... big_smile ce mai faceti?barfe,ceva de actualitate? lol

da...vine iubi la mine lol

#1378 2008-09-24 17:33:40

Melany1
Banat

ioana_4 a scris:

sunt si baieti care stiu f bine ce vor de la viata desi au doar 22 de ani.. cunosc "cazuri"

si eu cunosc bine un caz

#1379 2008-09-24 17:34:04

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

pai asta incerc sa fac sa gasesc un barbat ,pe cineva care sa stie ce vrea de la viata.
oricum mai acord o sansa in seara asta,in functie de cum se va comporta,nu ii voi da cu piciorul direct ca nu merita,nu mi-a facut nimic rau ca sa ii intorc spatele.il voi asculta,vom vorbi si vedem ce iese

baftaaaaaaaaaaaa big_smile

#1380 2008-09-24 17:34:22

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

unde tot umbli u fata ?
\lojikkk puss

da...vine iubi la mine lol

lol lol ma omori

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1381 2008-09-24 17:36:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

deeeeeeccccciiiiiiii, nu v-am zis big_smile acu sa va fac si eu pofta lol
daca nu ies azi tarziu de la munca, mergem la shaorma diablo

#1382 2008-09-24 17:36:46

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

da... si mai tarziu se gandesc k nu au ''trait'' copilaria destul.....

#1383 2008-09-24 17:36:51

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

ioana_4 a scris:

si eu cunosc bine un caz

adevaru ii...ca nici a meu nu debordeaza d maturitate lol mai ales in unele cazuri da ii cat se poate d realist  roll in ceea ce inseamna viitor...cariera...
ce ma enrveaza la el ii k nu vrea ajutor din partea nimanui...el vrea sg sa se "ridice "... o fost o faza....s`o dus la un interviu la Opel si am zis stai k il sun pe iubi lu sor`mea sa sune pt tine wink ca el ii director peste mai multe orase,...nu nu si nuuuuu... sa nu sun !!!!! dak il accepta bine dak nu...el nu vrea cu interventii  :f?rbannad:  ce m`o enrvat....el ink crede k se mai intra la locuri bune d munca numa cu ce ai in cap...mda  roll

#1384 2008-09-24 17:38:13

rrammonna
Diamond member

camysh a scris:

deeeeeeccccciiiiiiii, nu v-am zis big_smile acu sa va fac si eu pofta lol
daca nu ies azi tarziu de la munca, mergem la shaorma diablo

eu kiar nu poftesc la shaorma,nu place deloc  mad   mad   mad   mad   mad

#1385 2008-09-24 17:39:31

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

eu ma refer la cei care au facut cam tot ce se putea face pana la 22 de ani.. d-asta nu imi plac mie baietii cuminti care au avut doar o relatie sau 2 pana la o varsta si apoi fac numai tampenii sa recupereze.. cei care pana la 22, 23 de ani au facut tampenii, s-au distrat, au avut relatii si serioase si doar pt sex ajung la un moment dat sa se sature de viata asta si sa isi doreasca o relatie matura

#1386 2008-09-24 17:41:44

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

eu ma refer la cei care au facut cam tot ce se putea face pana la 22 de ani.. d-asta nu imi plac mie baietii cuminti care au avut doar o relatie sau 2 pana la o varsta si apoi fac numai tampenii sa recupereze.. cei care pana la 22, 23 de ani au facut tampenii, s-au distrat, au avut relatii si serioase si doar pt sex ajung la un moment dat sa se sature de viata asta si sa isi doreasca o relatie matura

mie mi se pare normal ca pana la 25 de ani sa faca toate prostiile din lume... k mai apoi sa se ''sature''
sa aiba multe femei...
sa se drogheze..( cu masura).. intelegeti voi
sa se distreze.. sa cun oasca toate cluburile....
dar sa faca asta pe spinarea lui"( cu bani produsi de el)

#1387 2008-09-24 17:43:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

skumpi a scris:

Melany1 a scris:

ioana_4 a scris:

si eu cunosc bine un caz

adevaru ii...ca nici a meu nu debordeaza d maturitate lol mai ales in unele cazuri da ii cat se poate d realist  roll in ceea ce inseamna viitor...cariera...
ce ma enrveaza la el ii k nu vrea ajutor din partea nimanui...el vrea sg sa se "ridice "... o fost o faza....s`o dus la un interviu la Opel si am zis stai k il sun pe iubi lu sor`mea sa sune pt tine wink ca el ii director peste mai multe orase,...nu nu si nuuuuu... sa nu sun !!!!! dak il accepta bine dak nu...el nu vrea cu interventii  :f?rbannad:  ce m`o enrvat....el ink crede k se mai intra la locuri bune d munca numa cu ce ai in cap...mda  roll

of skumpi, nici la locuri naspa de munca nu se intra fara pile.... daramite la locuri bune  roll
eu mi-am trimis un cv la iulius mall pt un post in domeniul meu si nici macar nu m-au chemat la interviu. macar asa, sa ma vada la fata, ca am studii in domeniu...
incep sa ma gandesc ca facem atatea scoli degeaba  tillfreds

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.