homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 33-75

#1407 2008-09-24 18:01:35

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

Re: ce gandesti acum / offtopic 33

buna fetele! Nu am mai vorbit demult pe aici...Ce faceti?puss
Delishor de ce nu mai vrei sa faci facultatea la bucuresti?ce ai patit?

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#1408 2008-09-24 18:02:14

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pitzi eu nu prea inteleg ce zici.adik tu ai mai umbla cu unu care a trecut din putza in putza si mai ales sa fi consumat droguri si sa fi dat banii pe care, sa fim seriosi, i-a castigat din greu pe cate o noapte in club cu cine stie ce fitoase?
sau cum zice skumpi..betii..combinatii..si altele..hai fie..la un baiat..dar la o fata..mi se pare cam..naspa(sa nu zic alt cuvant).
skumpi la faza cu iubi tau si Opel-ul..asta e.este decizia lui.daca ii reusea, daca il angaja asa fara pile si pe cunostintele si/sau experienta lui, ce bine era.crede-ma ca NU se compara sentimentul ca ai reusit prin fortele tale proprii cu sentimentul ca te-a angajat cineva pt ca ti-a pus cineva un cuvant sau mai multe.stiu din proprie experienta..asa sunt si eu acum.vara asta am zis:"nu ii zic lui taicamiu ca m-am angajat decat dupa o saptamana-doua si cand stiu sigur ca acolo raman"pt ca nu mai vroiam sa apelez la el.si pt asta nu am de ce sa fiu catalogata proasta sau cineva sa-mi dea vreo palma peste cap! uneori e bine sa ai si mandria ta, sa stii ca VALOREZI ceva, ca nu ai facut degeaba o facultate sau nush cate cursuri..desi e f greu..ai impresia ca le faci degeaba..asa cum zice si camish

#1409 2008-09-24 18:02:35

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

credeam ca-s numai eu care patesc de-astea,skumpi lol
eu am inceput sa bocesc de ieri..si cred ca o sa ma tina zilnic... lol
depinde si la ce camin,skumpi...acu' nah...sunt avantaje si dezavantaje si cu caminu' asta,asa cum sunt si cu chiria...o sa imi fac eu prieteni,ca nu-s o fire retrasa big_smile
si baietiii,daaaaaa big_smile
signof10  signof10 la bunaciuni cat mai multe lol

un scurt moment de ratacire,ada lol
pleaca puiu' din cuib lol vrea la mami lol

Ultima oara a fost editat de delishor (2008-09-24 18:03:22)

My Tears Dry On Their Own

#1410 2008-09-24 18:02:41

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Melany1 a scris:

da nu trebuie sa-mi urmeze exemplu domne fereste ca eu fac 2 din cauza faptului ca m-am razgandit,altfel n-as fi facut.
oricum voi vorbi cu el serios...doar ca am vorbit si luni seara si cand i-am spus ce ma deranja imi spune :"stiu sunt copil,imatur...hai sa schimbam subiectu"...imi picase fata ,ce era sa-i mai spun.l-am lasat in pace
sa vedem cum va fi acum la 7
va pupik merg la un pui de nani ,o sa va povestesc ce s-a intamplat puss oricum ms ptr toate sfaturile fetelor si ptr bataitza skumpi puss

poate n vrea nimic serios cu tine......... te-ai gandit la asta?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1411 2008-09-24 18:04:49

pitzipoank
Insomniac member

little_rabbit a scris:

pitzi eu nu prea inteleg ce zici.adik tu ai mai umbla cu unu care a trecut din putza in putza si mai ales sa fi consumat droguri si sa fi dat banii pe care, sa fim seriosi, i-a castigat din greu pe cate o noapte in club cu cine stie ce fitoase?

da.. ce nu ai inteles?????????
decat sa se trezeasca cand mi-e mie lumea mai draga k el nu a trait mom alea si vrea sa le traiasca.........

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#1412 2008-09-24 18:05:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

se poate si asta...nu m-ar mira
dar atunci cand i-am spus ca ma despart se ruga d mine sa-i mai dau o sansa ca promite ,ca face ,ca drege...de aia i-am dat ink o sansa.
sa vedem in seara asta...daca va fi rece o sa ne despartim amiabil,nu am dc sa ma cert...asta e.

#1413 2008-09-24 18:06:14

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

adaaaa,pove' ce ai facut prin strainatate big_smile
macar asa pe scurt big_smile

My Tears Dry On Their Own

#1414 2008-09-24 18:07:44

pitzipoank
Insomniac member

Melany1 a scris:

se poate si asta...nu m-ar mira
dar atunci cand i-am spus ca ma despart se ruga d mine sa-i mai dau o sansa ca promite ,ca face ,ca drege...de aia i-am dat ink o sansa.
sa vedem in seara asta...daca va fi rece o sa ne despartim amiabil,nu am dc sa ma cert...asta e.

mel, si daca i-ai mai dat o sansa si nu ai vazut nici o schimbare... la urmatoarea sansa crezi ca va face altfel?!

#1415 2008-09-24 18:13:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai de asta mi-e teama ....oricum eu nu ii cer sa se maturizeze sau sa fie realist...poate asa e caracterul lui si daca e asa nu o sa i-l schimbe nici maicasa.
poate ca il va ajuta Doamne Doamne si peste 5 ani va avea tot ce viseaza...dar in momentul de fata viseaza prea mult..se intinde cat nu il tine plapuma.

#1416 2008-09-24 18:13:59

pitzipoank
Insomniac member

Melany1 a scris:

pai de asta mi-e teama ....oricum eu nu ii cer sa se maturizeze sau sa fie realist...poate asa e caracterul lui si daca e asa nu o sa i-l schimbe nici maicasa.
poate ca il va ajuta Doamne Doamne si peste 5 ani va avea tot ce viseaza...dar in momentul de fata viseaza prea mult..se intinde cat nu il tine plapuma.

eu nu inteleg dc te deranjeaza pe u k ''viseaza''

#1417 2008-09-24 18:15:38

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la dracu..iubi meu a fost cuminte pana acu...sper sa nu il apuce tembeliile....sad cu mine e cea mai serioasa relatie....pitzi te bat

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1418 2008-09-24 18:16:15

pitzipoank
Insomniac member

animalutza a scris:

la dracu..iubi meu a fost cuminte pana acu...sper sa nu il apuce tembeliile....sad cu mine e cea mai serioasa relatie....pitzi te bat

rotfl  rotfl  rotfl dc??????

#1419 2008-09-24 18:19:39

green_fairy
Platinum member

am glumit...poi mna ca ziceai alea mai sus.oamenii sunt diferiti...sunt care au sute de fete si se satura, care au sute de fete dar nu se mai satura...asa cum sunt si barbati linistiti la casa lor care vor sa cladeasca ceva pt tot restul vietii, dar si cei care au fost "legati" si cand scapa....mna al meu stie ca daca a calcat stramb....in secunda urmatoare e la usa cu bagajele big_smile e alegerea lui, baieti mai sunt big_smile nu a murit nimeni de la o despartire

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1420 2008-09-24 18:20:59

pitzipoank
Insomniac member

nu mai merg la mall..... daca ma vezi????? rotfl

#1421 2008-09-24 18:23:54

green_fairy
Platinum member

ne "gasim'' in alta parte big_smile

#1422 2008-09-24 18:24:24

pitzipoank
Insomniac member

animalutza a scris:

ne "gasim'' in alta parte big_smile

rotfl  rotfl  rotfl

#1423 2008-09-24 18:27:05

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

scuze pt intraziere...
delishor eu in locul tau nu as boci ca trebuie sa plec departe de casa.as pleca eu de tot si mai departe,dar deocamdata nu se poate.o sa iti faci o viata acolo,o sa fie frumos,ai sa vezi.

si acum sa povestesc ce am facut eu in vacanta.am stat la iubitul meu in Roma 2 luni,m-am simtit extrordinar de bine,am avut o vacanta de vis.cu el m-am inteles foarte bine,de vazut am vazut numai locuri frumoase,am vazut cum e viata acolo...si e tare bine si frumos.acolo as trai.si poate acolo voi trai,dar deocamdata ma tine facultatea aici.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#1424 2008-09-24 18:29:21

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

animalutza a scris:

eha...ce dor o sa iti fie de cicalelile astea....pe mine ma apuca cate un dor de casa....bine ca nu fac mult 1ora juma cu trenul

mie nu-mi e dor de cicalelile familiei.....imi pare bine c-am plecat de acasa....acuma intr-adevar imi e dor de ei, ca-s asa departe....dar in general nu prea

#1425 2008-09-24 18:35:38

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ce ma doare spatele cu spalatul asta.ooof doamne.mai calc maine, curatenie sambata si gata pe sapt asta grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.