homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

8 zile de intarziere a ciclului

#1 2008-09-23 09:19:46

puyut
New member
Inregistrat: 2008-09-23

8 zile de intarziere a ciclului

Buna ziua, este prima oara cand intru pe forumul acesta, asa ca bine v-am gasit.
  Am o problema, mi-a intarziat ciclul cu 8 zile, am facut ieri seara si azi dimineata cate un test Shure Check si au iesit ambele perfect negative.
  Precizez ca am luat pastilute timp de 5 ani, in scopul conservarii ovulelor ramase in urma unei operatii soldata cu extirparea unui ovar, (cauzata de un chist "spart"- am fost la un pas de septicemie).
  Am deja aproape 28 de ani si sunt casatorita, ne dorim un bebe, asa ca am oprit pastilutele acum 6 luni:patfierbinte:. De atunci ciclurile mele au fost in ordine: de 35 zile, 37 zile, 38 zile, 35 zile si ultimul, pe 8 august, de 37 zile. Mi-a venit din prima luna, a fost ok.
  Deasemenea in fiecare luna am ovulat la timp, stiu asta pentru ca am descoperit ca am dureri la ovulatie. Insa in ultima luna nu am mai simtit nici o ovulatie si nici ciclul nu mai vine.
  Nu inteleg ce se intampla, mi-e foarte frica...stiu ca in urma operatiei suferite e posibil sa fi ramas cu probleme de fertilitate, in conditiile in care mai am un singur ovar...aseara am plans ca fraiera in bratele sotului meu.
  Ce pot face deocamdata? Sa mai astept inainte sa merg la medic? Oare e prea devreme sa-si dea seama daca e sarcina sau alta problema? Stiu ca de multe ori testele de sarcina dau gres, de asta ma gandisem sa merg totusi la un medic.
  Va multumesc mult ca m-ati ascultat, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.
  Sa aveti o zi frumoasa !

Invatati de la stanci sa sperati
De la cer sa luminati
De la nor sa credeti in zbor
De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare...

#2 2008-09-23 09:30:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: 8 zile de intarziere a ciclului

Bine ai venit printre noi.

In primul rand mergi si fa un test de sarcina din sange. E singurul care are rezultat 100% sigur. Si daca si aceste iese negativ, mergi la medic sa vezi care e problema.

Sa dea Dumnezeu sa fie bebe, asa cum vreti voi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-09-23 09:31:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Buna, bine te-am gasit smile

Din cate am calculat eu, acum ai vrea 44 de zile de la ultima menstra, deci cam 6,4 saptamani. La varsta asta o sarcina deja ar trebui sa fie vizibila la ecograf, deci teoretic nu e prea devreme. Ma corecteaza fetele, daca am gresit ceva smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2008-09-23 09:44:56

puyut
New member

Multumesc mult, mi-ati raspuns foarte repede, nu ma asteptam, adevarul e ca am stat numai cu ochii pe forum asteptand sa apara un raspuns...rodnar
  Mi-e cam teama de recoltarea de sange, luna trecuta mi-am facut niste analize si desi nu mi-a fost deloc frica, mi s-a facut foarte rau (stare de voma, mi s-a innegrit privirea si mi s-au taiat picioarele) si am lesinat...a fost prima oara in viata mea cand mi-am pierdut cunostinta si m-am cam speriat...si eu si asistentele, noroc ca erau si medici pe acolo.
  Dar o sa merg totusi, o injectie nu a omorat pe nimeni.big_smile inca.
  Sa inteleg ca e prea devreme ca un medic, printr-un simplu consult, sa-si poata da seama exact ce se intampla cu mine.

De la cer sa luminati

#5 2008-09-23 09:48:21

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu sunt asa cu injectiile. Si contrar a ce se spune, la mine ajuta daca ma uit la ac, cand mi-l face, ca nu mai stau cu inima in dinti sa astep cand ma inteapa smile
S-ar putea sa fie prea devreme...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-09-23 10:42:40

andreea_andy2
Moderator

E posibil sa se vada la eco e posibil sa nu. De-asta iti spun sa faci testul din sange. Ca ofera siguranta de 100%.

#7 2008-09-23 10:50:21

puyut
New member

Multumesc, o sa-l fac zilele astea, sa vad cum imi planific timpul. Sper sa nu fie scump si sa nu-mi ia mult sange...tongue
  Sper sa ma ajute ingerasii... sa fie bebe

De la cer sa luminati

#8 2008-09-23 10:55:28

andreea_andy2
Moderator

Nu e scump. La mine in oras este pana in 15 ron.

Sa dea Doamne Doamne sa fie bebe.

#9 2008-09-23 11:09:59

puyut
New member

Dar sigur se vede la un test de sarcina cu prelevare de sange, tinand cont ca am doar  o saptamana de intarziere?

De la cer sa luminati

#10 2008-09-23 11:10:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, asta da

#11 2008-09-23 11:12:33

puyut
New member

Bun, atunci am stabilit, ma duc azi la un cabinet de analize medicale sa ma interesez de program si daca pot imi fac azi analiza.
Multumesc, va anunt maine ce am facut.
Pup dulce.

De la cer sa luminati

#12 2008-09-23 11:13:21

andreea_andy2
Moderator

Te pupam si te asteptam cu vesti.

#13 2008-09-24 08:52:13

puyut
New member

Neatza! Mi-a venit azi ciclul, aseara am avut niste dureri ingrozitoare de burtica si azi-dimineata...a navalit.
E ciudat, dar nu sunt suparata, ma simt mai usurata, macar stiu o treaba. Si ma simt mult mai bine, in astea 9 zile de intarziere m-am simtit foate rau psihic, mi-am facut tot felul de probleme...ma temeam sa nu cumva sa fie un inceput de amenoree grava. Dar acum simt ca mi-am reintrat in normal. big_smile
Vrem un bebe, dar cand o sa vrea si Doamne Doamne. Stie el cum aranjeaza lucrurile...si am mare incredere in planurile lui. E mai bine intr-un fel, pentru ca noi inca nu stam in casutza noastra, or sa mai dureze renovarile cateva luni, eu am o infectie cu gardenerella vaginalis, transmisa mai mult ca sigur si sotului meu, care a recidivat iar dupa al doilea tratament nereusit si ar trebui rezolvata inainte sa apara o sarcina. Pe de alta parte...nu prea am tinut cont de sfatul medicilor ca in clipa in care intrerup pastilutele sa merg la consult, sa fiu monitorizata pentru ca mi s-a spus ca exista riscul  sa pateasca ceva si ovarul ramas (in trecut mi-au aparut chisturi si pe el...dar sper ca acum sunt bine).
Asa ca toate panzele sus, tot raul spre bine. O sa merg la o policlinica in Bucuresti, o sa-mi fac toate analizele, ecografii, o sa incerc iar sa-mi tratez infectia si o sa incep sa iau vitaminutze, sa ma pregatesc pentru cand o vrea Doamne Doamne sa ne dea un ingeras. Nu am de gand sa-mi fortez in vreun fel organismul pentru a ramane insarcinata si nici sa imi programez partidele de kram...,vreau sa vina totul natural, nu fortat si programat. Au trecut oricum doar 6 luni de cand nu mai iau pastilute...o sa incerc sa-mi rezolv problemele de sanatate, pentru a putea concepe un bebe sanatos. Va mai tin la curent, promit.
Multumesc pentru tot si multa bafta tuturor. puss

De la cer sa luminati

#14 2008-09-24 09:03:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

atitudinea ta e cea mai buna puss cum o vrea Cel de Sus! tine-ne la curent puss

mami de minuni hjarta

#15 2008-09-26 15:31:56

puyut
New member

Am revenit...nu sunt prea bine, mi-a venit ciclul, dar nu e ca de obicei, e putin... In schimb am niste dureri ingrozitoare, mi-e si frica...In noaptea dinainte sa-mi vina m-a durut atat de tare burtica incat nu ma mai puteam misca din loc. Nu am patit asaceva niciodata. Eu nu am dureri la ciclu. Asta e o durere asemanatoare celei de la ovulatie, dar mult mult mai puternica...si ma doare tot abdomentul, e tot o durere. Si azi e a 3-a zi de ciclu si durerea tot nu mi-a trecut...o sa merg la ecograf azi, intru la urgente, mi-e teama sa nu am iar vreun chist sau altceva, mai rau.  sad  Nu mi-e bine deloc..sunt suparata...
Dar stiu ca intr-u final o sa-mi fie bine, trebuie la un mom dat sa se opreasca durerea asta. Ma rog la Dumnezeu sa fiu bine.

De la cer sa luminati

#16 2008-09-26 15:33:32

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Doamne ajuta!! Sanatate iti tinem pumnii...te asteptam cu vesti bune

baby Dragos hjarta rugaciune

#17 2008-09-26 15:42:06

puyut
New member

Multumesc mult. :k?ra:  O sa fie bine, asa trebuie sa fie, va anunt luni.

De la cer sa luminati

#18 2008-09-30 10:40:29

puyut
New member

Buna tuturor ! Sunt fericita pt ca mi-a trecut durerea aia insuportabila ca prin farmec, in clipa in care mi-a trecut si ciclul. Cred ca a fost de la ciclu, desi nu prea e normal. Important e ca ma simt f bine si m-am programat la un medic la mine in oras, sa ma consulte si sa-mi faca o ecografie, sa fiu sigura ca sunt ok, asta acum asa, de urgenta, pt ca oricum ajung peste o luna la Bucuresti la un medic f bun.
Multumesc pt ca imi sunteti alaturi, va anunt ce am mai facut dupa consult, peste o saptamana.
Va pup dulce si sanatate maxima !

De la cer sa luminati

#19 2008-09-30 10:42:50

andreea_andy2
Moderator

Te pupam si noi puyut. SI te asteptam cu vesti ... bune.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.