|
Nu esti logat.
8 zile de intarziere a ciclului#1 2008-09-23 09:19:46
8 zile de intarziere a cicluluiBuna ziua, este prima oara cand intru pe forumul acesta, asa ca bine v-am gasit. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #2 2008-09-23 09:30:15
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiBine ai venit printre noi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-09-23 09:31:03
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiBuna, bine te-am gasit Offline #4 2008-09-23 09:44:56
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiMultumesc mult, mi-ati raspuns foarte repede, nu ma asteptam, adevarul e ca am stat numai cu ochii pe forum asteptand sa apara un raspuns... Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #5 2008-09-23 09:48:21
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiSi eu sunt asa cu injectiile. Si contrar a ce se spune, la mine ajuta daca ma uit la ac, cand mi-l face, ca nu mai stau cu inima in dinti sa astep cand ma inteapa Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-23 10:42:40
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiE posibil sa se vada la eco e posibil sa nu. De-asta iti spun sa faci testul din sange. Ca ofera siguranta de 100%. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-09-23 10:50:21
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiMultumesc, o sa-l fac zilele astea, sa vad cum imi planific timpul. Sper sa nu fie scump si sa nu-mi ia mult sange... Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #8 2008-09-23 10:55:28
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiNu e scump. La mine in oras este pana in 15 ron. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-09-23 11:09:59
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiDar sigur se vede la un test de sarcina cu prelevare de sange, tinand cont ca am doar o saptamana de intarziere? Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #10 2008-09-23 11:10:57
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiDa, asta da Offline #11 2008-09-23 11:12:33
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiBun, atunci am stabilit, ma duc azi la un cabinet de analize medicale sa ma interesez de program si daca pot imi fac azi analiza. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #12 2008-09-23 11:13:21
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiTe pupam si te asteptam cu vesti. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2008-09-24 08:52:13
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiNeatza! Mi-a venit azi ciclul, aseara am avut niste dureri ingrozitoare de burtica si azi-dimineata...a navalit. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #14 2008-09-24 09:03:00
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiatitudinea ta e cea mai buna cum o vrea Cel de Sus! tine-ne la curent mami de minuni Offline #15 2008-09-26 15:31:56
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiAm revenit...nu sunt prea bine, mi-a venit ciclul, dar nu e ca de obicei, e putin... In schimb am niste dureri ingrozitoare, mi-e si frica...In noaptea dinainte sa-mi vina m-a durut atat de tare burtica incat nu ma mai puteam misca din loc. Nu am patit asaceva niciodata. Eu nu am dureri la ciclu. Asta e o durere asemanatoare celei de la ovulatie, dar mult mult mai puternica...si ma doare tot abdomentul, e tot o durere. Si azi e a 3-a zi de ciclu si durerea tot nu mi-a trecut...o sa merg la ecograf azi, intru la urgente, mi-e teama sa nu am iar vreun chist sau altceva, mai rau. Nu mi-e bine deloc..sunt suparata... Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #16 2008-09-26 15:33:32
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiDoamne ajuta!! Sanatate iti tinem pumnii...te asteptam cu vesti bune baby Dragos Offline #17 2008-09-26 15:42:06
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiMultumesc mult. :k?ra: O sa fie bine, asa trebuie sa fie, va anunt luni. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #18 2008-09-30 10:40:29
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiBuna tuturor ! Sunt fericita pt ca mi-a trecut durerea aia insuportabila ca prin farmec, in clipa in care mi-a trecut si ciclul. Cred ca a fost de la ciclu, desi nu prea e normal. Important e ca ma simt f bine si m-am programat la un medic la mine in oras, sa ma consulte si sa-mi faca o ecografie, sa fiu sigura ca sunt ok, asta acum asa, de urgenta, pt ca oricum ajung peste o luna la Bucuresti la un medic f bun. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #19 2008-09-30 10:42:50
Re: 8 zile de intarziere a cicluluiTe pupam si noi puyut. SI te asteptam cu vesti ... bune. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|