|
Nu esti logat.
Duphaston-4#58 2009-09-29 13:43:54
Re: Duphastonsper sa treaca mai repede. multumesc pt raspuns! Offline #59 2009-09-29 14:09:36
Re: Duphastonsa speram...bafta si cu placere happy with him...inlove with him... Offline #60 2009-10-02 21:32:47
Re: DuphastonE posibil sa fie sindrom premenstrual. Mai asteapta cateva zile. Daca menstra nu apare si simptomele persista, mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #62 2009-10-23 17:01:18
Re: Duphastonbuna,am mai postat undeva dar se pare ca nu mi sa raspuns si am vazut ca aici este subiectu care ma intereseaza sper ca nu e nici o problema ca postez si aici.am citit ce tot sa scris pe aici,si vroiam sa va zic ca la afel ca prima fata care a postat si mi-e mi sa prescris sa iau duphaston pt 3 luni de zile din cauza ca imi vine foarte tarziu adica la 2-3 luni,mi sa declansat glanda si cica din cauza asta ar fi asa ok am inteles, acum ce vreau eu sa va intreb este este posibil sa vi ramas insarcinata, pt ca acum mia curs foarte putin si ma tinut doar 4 zile fata de 5-6 zile si nici nu am simtit ca sunt pe stop fata de lunile trecute decat ca ma durut pieptu foarte tare inainte si atata in rest nimik,este prima luna de duphaston si mia venit la 36 de zile fata de lunile trecute cand aveam la 50-45zile depinde.asa trebuie sa fie sau e altceva??? Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2009-10-23 17:01:53) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|