homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!-2

#20 2008-09-26 10:09:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!

Da, e frustrat, pe de-o parte nu ar vrea sa munceasca, pe de alta parte nu-i convine sa fii tu cea care munceste...
Fii atenta la cum se comporta pe viitor, fiindca nu vrei sa stai cu cineva care nu-si asuma responsabilitati si mai da si vina pe tine. Nu zic, doamne-fereste, sa-l lasi, dar discuta cu el si nu-l lasa asa.

#21 2008-09-26 10:41:44

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io zic sa'i faci o farsa...iti iei concediu 1 sapt si lui sa'i spui k ti'ai dat demisia big_smile si'atunci sa vada de unde mai ia bani , ideea e sa'l faci sa'i para rau k a gandit la modul asta smile

#22 2008-09-26 10:54:40

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Katalyna2311 a scris:

dar in weekend? nu sunteti tot timpul impreuna?

Pai eu lucrez call center-ul companiei Blue Air...si mai lucrez si in week-end...dar nu mereu(la 2 luni imi ies 2-3 week-end-uri lucrate)...mai am si doua ture de noapte pe luna.

Da,heimdall,o sa incerc sa port o conversatie in care eventual sa ma auda...si mai ales sa ma inteleaga...si sa vad in ce directie vrea sa o ia...si mie mi se pare ca fuge de responsabilitati...acum cateva luni spunea ca un student n-ar trebui sa munceasca...ca trebuie sa se distreze...si poate ca asa se spune...asa se presupune...dar nu intotdeauna viata iti permite asta...si el nu prea intelege asta...

big_smile  Da,capcaun,e o idee...dar nu-mi permit sa-mi iau concediu acum pentru ca daca imi iau acum nu o sa mai pot sa-mi iau de sarbatori...nu merita sa-mi stric eu concediul pentru o toana de a lui.In alte circumstante poate ar fi mers... wink

Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-09-26 10:59:25)

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#23 2008-09-26 11:03:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si daca nu... inseamna ca nu te merita si gata....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2008-09-26 11:03:33

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

nu inteleg ce vrea el.. sa-ti dai demisia? si apoi ce faceti? sa traiti din banii bunicilor si parintilor?
si de ce se simte dat la o parte? k nu esti 24/24 alaturi de el? mi se pare cam egoist din partea lui. daca ar lucra el cum ar fi? eu cred ca se simte inferior ca lucrezi doar tu.
Convinge-l sa se angajeze si nu o sa mai gandeasca asa

Publicitate

loading...

#25 2008-09-26 11:04:24

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

si eu zic ca e frustrat pt ca sta acasa. da' oricum exista si alte moduri de a-si cauta un job. isi face un cv si in loc sa stea in pat toata ziua pune mana si se duce prin oras sa caute. scuza-ma dar mie asta cu "noi cand mai stam impreuna" mi se pare o copilarie ieftina. adica prefera sa muriti de foame impreuna sau sa stati bine si sa va bucurati din deplin de orele in care stati impreuna?

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#26 2008-09-26 11:04:54

paulinne
Full member

Katalyna2311 a scris:

o sa te inteleaga el la un moment dat puss

Asta sper si eu...ms mult de tot fetele ca m-ati ascultat  puss   puss  ...inseamna enorm.O sa va tin la curent cu "evolutia" lui.  wink  Sa vedem cum se comporta cand ies de la munca azi...

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#27 2008-09-26 11:06:18

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

at paulinne da'i 2 dupa ceafa k sa'si revina la realitate ... cred k dc eram in locul tau at cand s'a uitat urat dimin, cred k ii dadeam si io o uitatura d'aia de sa'si dea seama instantaneu ce porumbel a scos pe gura neutral
din pct meu de vedere este ft imatur, tinand cont k ai zis k'ti cunoaste situatia, din asta inteleg k nu e nici la tine totul roz, cum sa zici k studentii n'ar treb sa munceasca, ci sa se distreze neutral
io zic sa nu'i dai nici'un ban din salariu urmator, k sa vada cum e

#28 2008-09-26 11:12:21

paulinne
Full member

capcaun a scris:

at paulinne da'i 2 dupa ceafa k sa'si revina la realitate ... cred k dc eram in locul tau at cand s'a uitat urat dimin, cred k ii dadeam si io o uitatura d'aia de sa'si dea seama instantaneu ce porumbel a scos pe gura neutral
din pct meu de vedere este ft imatur, tinand cont k ai zis k'ti cunoaste situatia, din asta inteleg k nu e nici la tine totul roz, cum sa zici k studentii n'ar treb sa munceasca, ci sa se distreze neutral
io zic sa nu'i dai nici'un ban din salariu urmator, k sa vada cum e

...mda...1.poate ii dau una dupa ceafa...ar merita dar e tare orgolios si sigur s-ar "sifona" repede...
2.nu pot sa nu-i dau...k oricum nu-i ajung sa-si plateasca prima taxa din an la facultate...

#29 2008-09-26 11:15:29

heimdall
Diamond member

scuza-ma, dar asta e chiar urat... adica tu ii dai bani pentru facultate si el iti reproseaza ca muncesti ?  neutral
pai un barbat normal cred ca se simtea atat de prost in locul lui ca nici nu indraznea sa deschida gura
merita sa-i faci faza cu concediul de care a zis capcaun, la modul : draga, mi-am dat demisia sa stam mai mult impreuna, dar vezi tu, asta inseamna ca nu mai am bani pentru taxa ta la facultate !

#30 2008-09-26 11:17:27

Chiara.M
Hero member

pfoaii adica tu muncesti si ii platesti lui facultatea si el asa face? baga-mi-as!! as spune eu mai multe dar nu vreau sa te superi pe mine. scuza-mi insolenta dar l-ai invatzat bine. comod si usor sa faci mofturi cand stau acasa cu *aia* in mana si altu' iti da bani de mancare, haine tigari facultate yikes doamne, pai eu am 22 de ani si de 3 ani nu am mai cerut un ban alor mei. pai nu mi-ar/ i-ar fi rusine, cand am 2 maine si 2 picioare tinere ca sa pot lucra?

#31 2008-09-26 11:18:04

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

paulinne a scris:

nu pot sa nu-i dau...k oricum nu-i ajung sa-si plateasca prima taxa din an la facultate...

ii dai bani sa-si plateasca taxa la facultate si tot el face mofturi ca nu stai langa el tot timpul??? OMG eu i-as zice vreo doua in locul tau... punish  punish

#32 2008-09-26 11:34:53

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu il inteleg pe prietenul tau. Am trecut prin asta de foarte curand, de fapt abia am reusit cat de cat sa trec de faza asta.

Noi avem 20 si 22 de ani, el fiind mai mare. Suntem de 3 ani impreuna, si din vara eu m-am angajat full-time fiindca am gasit un job foarte bun.

Numai ca in toata faza asta a intervenit o schimbare de ritm foarte mare. De la cate 6 ore pe zi petrecute impreuna, taind frunze la caini cu multa dragoste, am ajuns la priorizare si la compromisuri atunci cand vine vorba de timp. Si mi-a fost foarte greu sa trec prin asta, si acum mai imi este, insa am vorbit mult despre asta si ne-a ajutat...

Eu cred ca lui o sa-i treaca, mai ales atunci cand isi va gasi un loc de munca, fiindca e sigur ca si asta contribuie la starea lui. Incearca sa vb cu el, daca nu intelege treci la "una pe ceafa" cum zic si fetele. Dar incearca sa vezi in sinea ta, si partea plina a paharului. Face asta fiindca vrea sa stea cu tine, si fiindca probabil tine la timpul petrecut impreuna si la relatia voastra smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#33 2008-09-26 11:48:56

paulinne
Full member

Da,heimdall...dar vezi tu pentru mine banii nu au nici o importanta...consider ca sunt doar un mijloc de a obtine cele necesare pentru o viata decenta...nu-mi aduc fericirea asa cum o face el...

Mary_aleee...asta cu platitul taxei nu e o regula...ii dau ai lui bani...doar ca acum mama lui nu a putut sa-i mai trimita...si ii lipsesc vreo 2 mil ca sa completeze pt taxa si daca nu o plateste pana in 30 nu o sa se poata inscrie in anul 2...

Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-09-26 11:55:34)

#34 2008-09-26 11:53:46

heimdall
Diamond member

Paulinne, nici pentru mine banii MEI nu conteaza, dar ar fi culmea sa am opinii si pretentii asupra banilor altora... Ca tu vrei sa-l ajuti cu bani e una, ca el accepta e treaba lui, dar ca in loc de multumesc tu te alegi cu reprosuri nu e normal. Ia sa stai tu acasa si sa-i ceri bani, ca doar el e barbat si e o mentalitate obisnuita la noi ca barbatul trebuie sa aduca bani in casa, iar daca el are vreun comentariu sa-i spui : draga, dar pentru mine banii nu conteaza... de ce sa ma duc la munca ? nu conteaza mai mult ca te iubesc ?
Eu sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa tinem socoteala banilor intr-un cuplu, dar nici unul sa munceasca si celalalt sa stea...

#35 2008-09-26 12:09:49

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

sincer mie mi se pare ca tipu e cel putin egoist...pentru ca in loc sa te sustina el iti face reprosuri din astea total aiurea, dupa parerea mea...apropo de faptu ca-i dai tu bani ...nu comentez, e alegera fiecaruia, dar ar trebui sa-ti fie recunoscator (prin asta nu ma refer la vreo statuie in cinstea ta ci la un comportament normal din partea lui) ...dar dupa cum am spus am impresia ca e cam egoist asa ca ar trebui sa lamuresti foarte clar cum stau lucrurile...mi se pare ca ar trebui sa fie multumit ca are o tipa responsabila langa el...care-l mai si ajuta pe deasupra...asa ca ia atitudine ca esti in masura s-o faci

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-09-26 12:10:57)

baby Dragos hjarta rugaciune

#36 2008-09-26 12:13:13

Chiara.M
Hero member

paulinne eu nu am vrut sa fiu rea cu tine, departe de mine gandul. si eu iti inteleg pozitia dar... nush mi se pare aiurea sa trebuiasca sa ii dai tu (sau ai lui) bani. ce facultate face el? chiar nu is gaseste un part-time?

#37 2008-09-26 12:29:32

paulinne
Full member

mary_aleee a scris:

paulinne eu nu am vrut sa fiu rea cu tine, departe de mine gandul. si eu iti inteleg pozitia dar... nush mi se pare aiurea sa trebuiasca sa ii dai tu (sau ai lui) bani. ce facultate face el? chiar nu is gaseste un part-time?

Nu am considerat ca ai fost rea...ms ca ti-ai spus parerea  wink
E anul 3 la Drept si anul 2 la limbi straine(ca si mine).Pai vrea acum sa-si caute...a aplicat ejobs si momentan nu l-a sunat nimeni...poate e stresat si de asta...
In plus el nu ar accepta sub nici o forma sa lucreze vineri dupa amiaza(dupa ce apune soarele) pana sambata seara(e adventist)...si de asta ii e mai greu sa-si gaseasca un job...

#38 2008-09-26 12:54:02

Chiara.M
Hero member

pai asta cu religia, daca el tine sa o respecte, e chiar o problema. sad eu sincer nu is f religioasa dar duminica lucrez cel mai mult pt ca in pizzerie e ziua cand vine cea mai multa lume.. na, asta e, daca vreau sa am ceva bani tre sa-mi rup spinarea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.