homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!-3

#39 2008-09-26 13:05:41

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!

pai lucrez...si sambata si duminica...cum pica.
El nu ar lucra sambata nici sa-l pisci...nici la examene nu merge daca sunt sambata...
Nu ma deranjeaza acest lucru deoarece ii respect convingerile...dar uneori exagereaza un picutz...

Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-09-26 13:06:36)

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#40 2008-09-26 13:07:11

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

da, intr-adevar sunt de respectat convingerile fiecaruia.. si asta e bine, ca tu o poti face. sincer eu nush daca as putea!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#41 2008-09-26 14:11:28

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

statul acasa, creeaza sentimentul ca nu esti util, creeaza frustrari, multe persoane ajung sa faca depresie din cauza asta, probabil este vorba si complexul pe care il simte fiind ca tu aduci bani in casa si el nu, tu vii acasa obosita, el e odihnit, probabil asta ii da impresia ca e dat la o parte, dar trebuie sa ai o discutie deschisa si sincera cu el, in care sa ii asculti punctul de vedere si dupa aceea sa ti-l spui si tu pe al tau........explica-i situatia si va intelege smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2008-09-26 14:20:03

paulinne
Full member

In 45 minute ies de la munca...o sa ma duc direeect acasa ca sa aplic toate sugestiile date de voi...ms muuult...sper sa pot sa-l scot din starea in care e,sa o rezolvam cumva k nu suport sa se uite urat la mn...sa vedem ce iese...sa-mi tineti pumnii smile
Si inca odata mersi tuturor pentru sfaturi.  puss

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#43 2008-09-26 14:37:31

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

bafta paulinne. sa dea Domnu sa-i deschizi ochii..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#44 2008-09-26 14:41:40

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

gura mamii lui  box in loc sa stea fata linistita o mai si streseaza  sad

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#45 2008-09-29 08:56:06

paulinne
Full member

Neatzaaa smile
Am discutat cu el asa cum am spus...m-a ascultat...si apoi mi-a cerut iertare...mi-a spus ca toate astea sunt din cauza ca e stresat...k moare de plictiseala acasa...k pentru mine 7 ore cat sunt la munca trec repede dar pentru el timpul se masoara parca altfel...
Cu toate astea...e trist...de cate ori ma vede ca ma imbrac sa plec la munca se intristeaza...sper sa-si gaseasca ceva de lucru mai repede ca sa iasa din starea asta ca eu nush ce sa mai fac... hmm

#46 2008-09-29 09:18:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

applause felicitari!!! vezi, toate se rezolva cu bine daca discutati in loc sa tineti in voi.... iubiti-va mult! tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#47 2008-09-29 09:20:12

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

saracu`... eu il inteleg... i se face dor de tine, la fel pateam si eu cand n-avea el job. Acum ca muncim amandoi e cu totul alta situatie

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#48 2008-09-29 10:38:41

paulinne
Full member

Mersic fetele.  puss
Si azi dimineata cand am plecat la munca si a venit cu mine pana la usa ca sa incuie m-a luat in brate si parca nu mai voia sa-mi dea drumul...si avea o privire...dar acum stiu ca o sa se rezolve... smile 
Ms inca o data...  puss   puss

#49 2008-09-29 10:48:31

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

vaaai de capu meu cat e de copil neutral scuze paulinne dar si io stau acasa 8h singura pt k flacaul meu munceste...ce'o sa fac acum, o sa'i reprosez k ma plictisesc fara el si k nu mai pot fara el neutral
oricum e bine k si'a cerut scuze si k si'a dat seama k nu e el buricul pamantului smile

#50 2008-09-29 16:28:14

ecatherina
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-08-05

paulinne a scris:

Suntem impreuna de 10 luni si nu ne-am certat niciodata...totul a fost mai mult decat ok...mai mult decat visasem vreodata...pana in dimineata asta cand m-am trezit grabita ca sa plec la munca.Am incercat sa fac cat mai putin zgomot posibil pt ca nu voiam sa-l trezesc(mai ales ca e si racit).Si cum ma imbracam eu incet il vad k se trezise deja si se uita la mine urattt de tot.L-am intrebat ce are si  mi-a spus ca se simte "dat la o parte"...ca petrecem prea putin timp impreuna...  grater   grater
Chiar nu inteleg de ce spune asta...pentru ca in afara celor 7 ore de stat la munca stau doar cu el...la sora-mea n-am mai dormit de multa vreme,pe la verisoara-mea n-am mai fost de o luna...tocmai pt ca n-am vrut sa-l las singur...
Nu stiu ce vrea...sa stau cu el non stop?Nu ca nu as vrea...dar in momentul acesta jobul pe care-l am ma ajuta sa stau in Bucuresti...sa-mi continui facultatea,sa fiu langa el.
Si ceea ce nu inteleg eu mai tare e de ce nu intelege asta...el,care stie mai bine ca oricine situatia din familia mea...
Nu stiu cum as putea sa-l fac sa inteleaga...ca faptul ca stau 7 ore/zi la munca nu schimba cu nimic ceea ce simt... simt ca o sa innebunesc!!!
grater   grater   grater
Sorry daca m-am repetat...
Astept sugestiile voastre.

aceeasi problema am avut-os i eu cu prietenul meu acum vreo 3-4 saptamani...eu m-am angajat si el inca nu isi gasise de lucru ...la inceput am stat mai mult la servici ca sa invat toate ofertele orange  si el se simtea izolat.am stat vreo 3 zile separati(adica despartiti fiindca noi nu locuim imrepuna0 pana ne-am dat seama cum putem sa ne organizam timpul impreuna...acum lucreaza si el si sapt trecuta ne-am intalnit pe fiecare zi rotfl2 trebuie sa ai rabdare si  timpul care il petreci cu el sa fie de fiecare data unic:) eu sper sa treceti si voi peste mica problema...chiar e micutza smile
te pup:*

Ultima oara a fost editat de ecatherina (2008-09-29 16:29:10)

Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti!

#51 2009-01-25 03:09:33

paulinne
Full member

E continuarea povestii de mai sus..de aceea postez aici...
Nici nu stiu cum sa incep...ma simt empty inside...nu stiu in care directie sa o iau..ce sa fac...si nu am pe nimeni atat de apropiat caruia sa-i spun toate astea...erau odata...now I'm suddenly alone...   grater
Dar sa nu mai ocolesc subiectul...Dupa cum spuneam e continuarea...si lucrurile nu prea au evoluat asa cum speram...pe scurt:nu a reusit/nu a vrut(nici nu mai stiu ce sa cred) sa se angajeze...am asteptat sa-l aduca pe tatal lui din Spania(care se ingropase pe acolo in datorii...si in alcool...) ca sa faca ceva pentru el si pentru noi...am asteptat...am trecut peste toate reprosurile pe care mi le facea pt ca-l lasam singur cand plecam la munca,pt ca-i mai spuneam uneori sa mai faca si el cate ceva...am renuntat sa mai ies cu colegi,prieteni doar ca sa stau cat mai mult timp cu el...am asteptat sperand ca odata ce va rezolva cu tatal lui lucrurile se vor schimba...si pe la inceput de decembrie a reusit sa-l aduca pe tatal lui in tara...si atunci am ramas pur si simplu singura...pentru ca venea la Bucuresti pentru maxim o zi si apoi il suna taica-su sa se duca acasa(taica-su...care cata vreme a fost in Spania nu stia nimic de el...il durea in cot ce face el in Bucuresti,din ce traieste..bla bla...si care devenise brusc interesat de soarta lui)
Asa k aproape toata luna decembrie am stat mai mult singura...noroc cu colegii de la munca care sunt fff draguti...am mai iesit la un vin fiert,la un suc...de Craciun am fost acasa la mine...si de revelion a zis el sa mergem la munte cu niste prieteni ai lui...ok...urma sa plecam pe 31 si sa stam pana pe 4 ian.Pe 30...mi-a spus ca pleaca acasa pe 31 un pic...k e o adunare la el acolo si ca se intoarce repede...i-am zis k nu are cand...dar a zis k are timp...bineinteles k adunarea aia a durat mai mult decat se astepta sau decat mi-a spus el mie...si pe 31...m-am trezit singura...plangand ca tampita...el a ajuns pe la 3 noaptea inapoi...si tot el se mira k sunt prost dispusa si ca nu am chef de nimic...si asa a trecut anul nou...
In ianuarie...pe 17,a avut loc o petrecere la munca,organizata de cei de firma pt faptul ca am reusit sa atingem targeturile impuse de ei...mi-am dorit enorm sa ma duc...sa rup cotidianul...sa ies din rutina...sa ma ametesc un pic eventual...tocmai in seara aia l-a apucat si pe el cheful de iesit in oras...ar i vrut sa vina cu mine...dar stramba din nas la ideea ca acolo o sa se fumeze si o sa se bea...asa k eu m-am dus...m-am simtit fff bine...si am comis si o mica prostioara...I kissed un coleg de munk...nu stiu de ce...poate ca era alcoolul de vina poate ca aveam nevoie de un pic de adrenalina...nu stiu...a fost doar o tampenie...
De dimineata cand am ajuns acasa...nu am putut sa nu-i spun de asta...si el mi-a tinut o morala in care a tinut sa-mi reproseze o mie de lucruri de care nu vreau sa-mi amintesc...s-a uitat la mine ca la un gunoi...si a tinut sa sublinieze...k eu nu am niste norme morale care sa ma opreasca sa beau...sau sa sarut pe altcineva din cauza religiei...k la el sunt exista datorita religiei...
De atunci...stam asa in aceeasi camera..cu toate ca nu mai discutam cine stie ce...tine sa-mi aminteasca in fiecare zi cat de mult ma iubeste si cate sacrificii face el pt mine...la cate lucruri a renuntat...
Nu mai stiu ce sa cred...nu mai inteleg nimic...simt ca plutesc...si ca nu e adevarat...as vrea sa ma mut...nu neaparat sa rup totul ci doar sa vad cum s-ar descurca singur in Bucuresti...dar mi-e greu...in ultimul an a fost totul pentru mine...m-a facut fff fericita...si nu stiu de ce acum e asa complicat...e oare vina mea?
Va rog...niste pareri?...chiar nu mai am cu cine vorbi...e posibil ca ideile sa nu aiba o forma clara...nu mi le pot ordona acum..sunt prea invalmasite...daca e ceva....just ask...and plssssss...really need your help girls...   grater

#52 2009-01-25 03:27:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

el ce religie are? hmm

hjarta

#53 2009-01-25 03:30:57

paulinne
Full member

Loveable a scris:

el ce religie are? hmm

E adventist...si de cand am aflat de asta l-am acceptat fara sa-mi pese de asta...dar problema lui e ca are impresia ca doar religia lui e buna...sub nici o forma nu poate accepta ca e posibil ca si alte religii(oricare ar fi ele) sa aiba dreptate...

#54 2009-01-25 03:35:18

Loveable
Diamond member

nu spun ca religia e clar un impediment.. depinde de persoane
dar te-ai gandit pe viitor? daca veti avea un copil.. in ce religie il botezati? in ce il invatati sa creada?
pot aparea diferente de netrecut intre voi din cauza religiei, maaai ales daca spui ca e asa "batut in cap"
nu stiu cum se "manifesta" religia asta...poate-mi explici un pic.. dar.. nu e posibil din cauza religiei sa fie asa fixist si in alte chestii?

hjarta

#55 2009-01-25 03:37:49

Loveable
Diamond member

am cautat acum pe google.. si cu sambata.. la ei sambata e ca la noi duminica
ok, dar noi lucram duminica daca e neaparata nevoie sau asa...el zici ca nici macar nu se duce la examen hmm mi se pare absurd..

hjarta

#56 2009-01-25 03:44:48

paulinne
Full member

Pai..el tine sambata...nu mai face absolut nimic decat sa se duca la adunare si sa citeasca biblia si alte carti de profil de vineri seara de cand apune soarele si pana sambata seara cand apune soarele...nu bea alcool,nu fumeaza,nu mananca porc...si se considera "adevaratii crestini",sustinand ca interpretarea Bibliei facuta de ei este cea corecta...
Da...m-am gandit la viitor...e in ceata...pentru ca el n-ar renunta niciodata la religie...se presupune ca trebuie sa-l iubeasca pe dzeu mai mult decat pe oricine pe lume...si eu nu m de gand sa ma botez in religia lui...de aici rezulta:no !! for us...dar am preferat sa traiesc clipa...insa acum sunt confuza...nu stiu...

#57 2009-01-25 03:54:07

Loveable
Diamond member

pai ok, ai trait clipa.. a fost frumos.. dar acum e gata.. pana unde sa o mai lungesti? pana o sa ajunga tot mai rau? si o sa se adune timp.. si o sa fie si mai greu..

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.