|
Nu esti logat.
:cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!-3#39 2008-09-26 13:05:41
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!pai lucrez...si sambata si duminica...cum pica. Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-09-26 13:06:36) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #40 2008-09-26 13:07:11
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!da, intr-adevar sunt de respectat convingerile fiecaruia.. si asta e bine, ca tu o poti face. sincer eu nush daca as putea! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #41 2008-09-26 14:11:28
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!statul acasa, creeaza sentimentul ca nu esti util, creeaza frustrari, multe persoane ajung sa faca depresie din cauza asta, probabil este vorba si complexul pe care il simte fiind ca tu aduci bani in casa si el nu, tu vii acasa obosita, el e odihnit, probabil asta ii da impresia ca e dat la o parte, dar trebuie sa ai o discutie deschisa si sincera cu el, in care sa ii asculti punctul de vedere si dupa aceea sa ti-l spui si tu pe al tau........explica-i situatia si va intelege „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2008-09-26 14:20:03
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!In 45 minute ies de la munca...o sa ma duc direeect acasa ca sa aplic toate sugestiile date de voi...ms muuult...sper sa pot sa-l scot din starea in care e,sa o rezolvam cumva k nu suport sa se uite urat la mn...sa vedem ce iese...sa-mi tineti pumnii "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #43 2008-09-26 14:37:31
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!bafta paulinne. sa dea Domnu sa-i deschizi ochii.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-26 14:41:40
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!gura mamii lui in loc sa stea fata linistita o mai si streseaza Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #45 2008-09-29 08:56:06
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!Neatzaaa "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #46 2008-09-29 09:18:08
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!felicitari!!! vezi, toate se rezolva cu bine daca discutati in loc sa tineti in voi.... iubiti-va mult! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #47 2008-09-29 09:20:12
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!saracu`... eu il inteleg... i se face dor de tine, la fel pateam si eu cand n-avea el job. Acum ca muncim amandoi e cu totul alta situatie Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #48 2008-09-29 10:38:41
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!Mersic fetele. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #49 2008-09-29 10:48:31
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!vaaai de capu meu cat e de copil scuze paulinne dar si io stau acasa 8h singura pt k flacaul meu munceste...ce'o sa fac acum, o sa'i reprosez k ma plictisesc fara el si k nu mai pot fara el Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #50 2008-09-29 16:28:14
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!
aceeasi problema am avut-os i eu cu prietenul meu acum vreo 3-4 saptamani...eu m-am angajat si el inca nu isi gasise de lucru ...la inceput am stat mai mult la servici ca sa invat toate ofertele orange si el se simtea izolat.am stat vreo 3 zile separati(adica despartiti fiindca noi nu locuim imrepuna0 pana ne-am dat seama cum putem sa ne organizam timpul impreuna...acum lucreaza si el si sapt trecuta ne-am intalnit pe fiecare zi trebuie sa ai rabdare si timpul care il petreci cu el sa fie de fiecare data unic:) eu sper sa treceti si voi peste mica problema...chiar e micutza Ultima oara a fost editat de ecatherina (2008-09-29 16:29:10) Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti! Offline #51 2009-01-25 03:09:33
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!E continuarea povestii de mai sus..de aceea postez aici... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #52 2009-01-25 03:27:36
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!el ce religie are? Offline #53 2009-01-25 03:30:57
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!
E adventist...si de cand am aflat de asta l-am acceptat fara sa-mi pese de asta...dar problema lui e ca are impresia ca doar religia lui e buna...sub nici o forma nu poate accepta ca e posibil ca si alte religii(oricare ar fi ele) sa aiba dreptate... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #54 2009-01-25 03:35:18
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!nu spun ca religia e clar un impediment.. depinde de persoane Offline #55 2009-01-25 03:37:49
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!am cautat acum pe google.. si cu sambata.. la ei sambata e ca la noi duminica Offline #56 2009-01-25 03:44:48
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!Pai..el tine sambata...nu mai face absolut nimic decat sa se duca la adunare si sa citeasca biblia si alte carti de profil de vineri seara de cand apune soarele si pana sambata seara cand apune soarele...nu bea alcool,nu fumeaza,nu mananca porc...si se considera "adevaratii crestini",sustinand ca interpretarea Bibliei facuta de ei este cea corecta... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #57 2009-01-25 03:54:07
Re: :cry: :cry: :cry: O sugestie...plsssss!!!pai ok, ai trait clipa.. a fost frumos.. dar acum e gata.. pana unde sa o mai lungesti? pana o sa ajunga tot mai rau? si o sa se adune timp.. si o sa fie si mai greu.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|