|
Nu esti logat.
Curs...de turism!-2#20 2008-12-15 12:43:00
Re: curs...de turism!eu lucrez in turism si am avut noroc pot spune ca m au luat fara experienta...nu stiu daca merita foarte mult...pentru ca stresul acumulat nu e compensat cu un salariu pe masura!da...e un job frumos...vezi lumea one day we're gonna get somehow... Offline #21 2008-12-15 14:18:39
Re: curs...de turism!m,da, la unul de asta sunt inscrisa eu acum si ma dau cu capul de pereti, ca nush cand sa-mi aman examenu, n-am inv nik din cauza doctoratului... si l-am platit integral, 15 mil Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2008-12-15 16:30:08
Re: curs...de turism!pai din cate am citit eu pe site ,timp de 2 ani poti sa iti dai examenele ,,,fara sa mai platesti ..numa tre sa i anunti ca nu te prezinti la sesiunea din martie one day we're gonna get somehow... Offline #23 2008-12-17 18:55:11
Re: curs...de turism!pai da... da' faza e ca urmatoarea e in sept... si mi-e ca toicmai atunci am de prezentat primul raport de cercetare final din anul 1 la doc... iar martie anul viitor e tarziu... nush, cred ca in final il las pe sept si atunci vad eu cum ma descurc Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2008-12-18 10:53:35
Re: curs...de turism!da...deci tu acum in martie cand e urm sesiune de ex nu te poti prezenta si nici in sept..deci anul viit nu ai putea...dar daca te ai inscris anul acesta poti si in 2010...poate cel mai bine e sa suni la ei si vezi.. one day we're gonna get somehow... Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-01 22:07:32
Re: curs...de turism!
Salut! cursuri de turism face si o prietena de-a mea si e multumita deocamdata.Din cate am inteles nu sunt extrem de scumpe si sunt si acreditate.Ea s-a inscris la unul dintre cursurile de pe http://www.cursuriaz.ro/category/cursuri-turism/ Sper sa te ajute si pe tine asa cum o ajuta si pe ea.Mult succes! Offline #26 2010-09-13 09:45:24
Re: curs...de turism!Salut! Si eu sunt studenta la turism, la Bucuresti, facultatea de geografie, am trecut anul 3, si ma uitam cu stupoare pe la joburi, ca practic pt noi nu e nimic! Adica, nimic! Parca am fi facut-o degeaba, zau asa. Plus ca noi la facultate nu facem nimic practic, nu invatam sa facem ceva, invatam multa teorie care in definitv nu cred ca o sa ne ajute la ceva. Aiurea!!! Offline #27 2010-09-13 10:06:44
Re: curs...de turism!black..eu cand am pus CV pe un sit de joburi cu specificatia turism...am fost contactata de o pensiune din Craiova,pentru angajare..m-au sunat si intrebat.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #28 2010-09-13 13:29:36
Re: curs...de turism!despre ce site este vorba wind? Offline #29 2010-09-13 17:21:25
Re: curs...de turism!mi se pare ca pe bestjobs. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #30 2011-01-28 12:36:21
Re: curs...de turism!Katami, as vrea sa te intreb de cursul de la Irecson cum este. Azi e ultima zi de inscrieri si nu stiu ce sa fac....sa ma inscriu aici sau sa ma duc la THR? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #31 2012-07-31 17:34:21
Re: curs...de turism!Vin cu noi vesti! Am facut cursul de manager in activitatea de turism la Irecson si a fost ok. Au fost cativa formatori buni. Mi-am luat brevetul de turism. Cei de la Irecson fac cursuri vineri si sambata, asa ca poate fi usor de facut de cei care au un job. Pe de alta parte, tocmai am terminat si cursul de agent de turism-ghid la THR. Dar am facut in cursul saptamanii si a fost greu, de luni pana vineri...Urmeaza sa fac cursul de ghid national. Daca are cineva intrebari despre cursurile celor doua institutii, cunosc amanunte si pot da sfaturi. Si salutari tuturor dupa o absenta mare!! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #32 2012-08-01 00:20:00
Re: curs...de turism!buna daliana..cat costa aceste cursuri? vrreau si eu sa fiu miresica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|