homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 34-96

#1806 2008-10-02 14:55:25

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: ce gandesti acum / offtopic 34

oky capcaun.dar fii atenta pe viitor.data viitoare nici bocetele sa nu te intoarca la el.

#1807 2008-10-02 14:56:15

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

vezi capcaun? nu tre sa iti ascunzi starile de el...daca iti vine sa plangi fa-o...chiar are efect uneori ca-i imblanzeste lol

#1808 2008-10-02 14:56:26

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

capcaun a scris:

poi ne'am impacat, aseara a ajuns pe la 21.45 si io deja ma calmasem, dar cand a intrat pe usa si m'a intrebat "ce s'a intamplat?" am inceput sa'i spun tot ce m'a deranjat, evident bocind big_smile k altfel nu se poate ... el a reactionat cum nu ma asteptam, mi'a cazut in genunki si imi stergea lecrimile si imi repeta intr'una k stie k a gresit si k ii pare rau si ca ma iubeste enorm smile mi'a mai zis k se astepta k sa nu ma mai gaseasca acasa k si'a dat seama k eram suparata foc big_smile i'am zis k vreau sa fim k la inceputul relatiei cand nu ne spuneam nici "da'te mai incolo" iar el mi'a promis k nu se va ma intampla si k nici el nu stie de ce a reactionat asa

Ce frumos ... Mi-au dat licrimile cand cam citit. Omul asta e mort dupa tine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1809 2008-10-02 14:57:29

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

andrulina....e cam aiurea senzatia in acest moment, cel putin pentru mine. simt asa un gol in suflet...probabil suna aiurea...
ma simt ca si cum as fi un copil, care a avut o jucarie si i-a fost luata. exact asa simt eu acel gol. sau de parca as fi ramas fara un prieten

andreea stiu, dar intelege ca o sa ne fie greu la inceput

#1810 2008-10-02 14:57:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

andreea_andy2 a scris:

ella_nicegirl a scris:

Sabynaaa a scris:

ella...sunt d acord cu c ai scris mai sus..despre topicul ala ..
dar in fine..oricum nu mai conteaza

Conteaza f mult,ptr ca uite,acum 1 minut am vrut sa intru in ,,relatii and love,,..am citit cum 2 fete vb despre relatia uneia iar cealalta(katalina)i-a raspuns pur la obiect,vb despre relatie..si moderatoarea i-a spus ca e offtopic.
Nu mai inteleg nimic...ce se intampla?

Ella, Katalina si-a editat partea de mesaj care a fost offtopic si pentru care i s-a atras atentia. De-asta tu nu ai mai vazut ce si cum si ai avut impresia ca i s-a atras atentia degeaba. Posteaza linistita acolo daca mesajele sunt la subiect si nu va fi nici o problema.

Ok,andreea,multumesc...o sa postez si aici,la diverse...cand o sa fiu bagata in seama..ptr ca se vede ca esti ignorat atunci cand lumea nu stie ca existi.Ai spus ca pot vb aici??Da m-a intrebat cineva ceva..o singura fata...ia uita-te...cu cate fete am vb eu de cand am intrat???? Ce sa vb? Ele au discutiile lor....asta apropo de ,,bisericute,,....of....poate maine ,poimaine,o sa fi si eu bagata in seama,la diverse....asta ca ai spus ca nu ma simt exclusa...
  Deci...fetelor...ma primiti si pe mine in discutiile voastre???? Dar nu acum,ptr ca trebuie sa plec....
Nu va cunosc,dar vreau sa vb...ptr ca am inteles ca aici,toata lumea vorbeste cu toata lumea....poate am o sansa...ce ziceti?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#1811 2008-10-02 14:58:46

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

capcaun a scris:

poi ne'am impacat, aseara a ajuns pe la 21.45 si io deja ma calmasem, dar cand a intrat pe usa si m'a intrebat "ce s'a intamplat?" am inceput sa'i spun tot ce m'a deranjat, evident bocind big_smile k altfel nu se poate ... el a reactionat cum nu ma asteptam, mi'a cazut in genunki si imi stergea lecrimile si imi repeta intr'una k stie k a gresit si k ii pare rau si ca ma iubeste enorm smile mi'a mai zis k se astepta k sa nu ma mai gaseasca acasa k si'a dat seama k eram suparata foc big_smile i'am zis k vreau sa fim k la inceputul relatiei cand nu ne spuneam nici "da'te mai incolo" iar el mi'a promis k nu se va ma intampla si k nici el nu stie de ce a reactionat asa

Uaaaaaaaau  hjarta  vreau si eu asa  grater   grater   grater  ce frumos hjarta

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#1812 2008-10-02 14:59:49

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

hello fetelor puss eu sunt pusa pe putina curatenie azi ca parca e prea mare dezastru in casa,vase lasate,aragaz nespalat etc..mami n-are timp ca e la munca si asa ca ma pun eu sa aranjez putin ,macar cat ma tine harnicia tongue
capcaun te iubesteeeeeeeeeeeeee mult big_smile

#1813 2008-10-02 14:59:57

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

iepurasule il iubesc asa de muuuult si simt k el este alesul ... merg pe principiu k omu din greseli invata, acu el stie clar ce anume ma deranjeaza si dc e baiat istet si'a priceput o sa ne fie bine muult si bine de'acum inainte

#1814 2008-10-02 15:00:00

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

ella_nicegirl a scris:

Sabynaaa a scris:

Conteaza f mult,ptr ca uite,acum 1 minut am vrut sa intru in ,,relatii and love,,..am citit cum 2 fete vb despre relatia uneia iar cealalta(katalina)i-a raspuns pur la obiect,vb despre relatie..si moderatoarea i-a spus ca e offtopic.

nici eu nu am inteles cu ce era offtopic! sa spui ca te-ai certat cu iubitul nu face parte din "relatii and love?
despre ce putem sa scriem acolo fara sa fim offtopic??? :f?rv?nad:   hmm

LE: am vazut care era "buba" cu kata!
big_smile

Ultima oara a fost editat de FeliciaM (2008-10-02 15:02:24)

#1815 2008-10-02 15:00:40

andrulina
Addicted member

da nu pricep ce va retine sa vb aici? nu puteti comunica aici intre voi? se pare ca la voi e pb ...pt ca ai vazut si tu mereu cand ai scris aici lumea te-a bagat in seama.
si daca vrei sa discuti ceva cu cineva o potif ace si pe mess...daca ai te retine.

#1816 2008-10-02 15:01:06

annabel
Diamond member

URASC sa ma ROG de cineva sa imi dea lucrul MEU pe care i l-am imprumutat!de unde atata Nesimtire , Doamne?oooooooooooooooooooooooof

#1817 2008-10-02 15:01:11

Sonia_Simona
Insomniac member

ella apropo mi-era dor de tine. nu am mai vorbit de ceva vreme,dar o sa ne dam intalnire aici big_smile

#1818 2008-10-02 15:01:49

skumpi
Vizitator

ma bucur cap-ana big_smile sper sa nu se mai repete puss

#1819 2008-10-02 15:03:05

annabel
Diamond member

bv capcaun.sa fie asa hjarta
vai mi-a facut pofta mitzili de clatite.asa as manca si eu cu branza de vaca sau cu finetti grater.de ce oare nu face fratemiu niste clatite ca si asa era f mandru de fratele gagicii lui, care e cu 2 ani mai mic decat el ca face clatite bune grater

#1820 2008-10-02 15:03:12

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

little_rabbit a scris:

URASC sa ma ROG de cineva sa imi dea lucrul MEU pe care i l-am imprumutat!de unde atata Nesimtire , Doamne?oooooooooooooooooooooooof

ce ai imprumutat si cui?? big_smile

#1821 2008-10-02 15:03:17

skumpi
Vizitator

ella_nicegirl a scris:

andreea_andy2 a scris:

ella_nicegirl a scris:

Ella, Katalina si-a editat partea de mesaj care a fost offtopic si pentru care i s-a atras atentia. De-asta tu nu ai mai vazut ce si cum si ai avut impresia ca i s-a atras atentia degeaba. Posteaza linistita acolo daca mesajele sunt la subiect si nu va fi nici o problema.

Ok,andreea,multumesc...o sa postez si aici,la diverse...cand o sa fiu bagata in seama..ptr ca se vede ca esti ignorat atunci cand lumea nu stie ca existi.Ai spus ca pot vb aici??Da m-a intrebat cineva ceva..o singura fata...ia uita-te...cu cate fete am vb eu de cand am intrat???? Ce sa vb? Ele au discutiile lor....asta apropo de ,,bisericute,,....of....poate maine ,poimaine,o sa fi si eu bagata in seama,la diverse....asta ca ai spus ca nu ma simt exclusa...
  Deci...fetelor...ma primiti si pe mine in discutiile voastre???? Dar nu acum,ptr ca trebuie sa plec....
Nu va cunosc,dar vreau sa vb...ptr ca am inteles ca aici,toata lumea vorbeste cu toata lumea....poate am o sansa...ce ziceti?

ella da nici noi nu ne cunosteam la inceput...dak il iei pe NU in brate nici nu o sa ajungi sa ne cunosti si nici noi pe tine...ai rabdare
spune`ne ceva despre tine...povesteste ceva...cu ce te ocupi d iubit alea alea big_smile
hai mah k se poate puss

#1822 2008-10-02 15:03:47

andrulina
Addicted member

ma bag la somn gata
ca pierd vremea smile
puss fetelor

#1823 2008-10-02 15:04:09

skumpi
Vizitator

andru puss

#1824 2008-10-02 15:05:49

Sonia_Simona
Insomniac member

FeliciaM a scris:

ella_nicegirl a scris:

Sabynaaa a scris:

nici eu nu am inteles cu ce era offtopic! sa spui ca te-ai certat cu iubitul nu face parte din "relatii and love?
despre ce putem sa scriem acolo fara sa fim offtopic??? :f?rv?nad:   hmm

LE: am vazut care era "buba" cu kata!
big_smile

fetelor am fost offtopic, recunosc. am pus  offtopic  si am scris in doua randuri ca mi-e teama de noii colegi. ceea ce mi s-a parut absurd, a fost faptul ca am pus"  offtopic  " special ca sa nu mi se spuna ceva si mi s-a reprosat. atunci intrebarea mea este de ce naiba mai exista "  offtopic  " daca nu putem sa il folosim?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.