homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 34-97

#1825 2008-10-02 15:05:51

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Re: ce gandesti acum / offtopic 34

somn usor andru puss

#1826 2008-10-02 15:06:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Katalyna2311 a scris:

andrulina....e cam aiurea senzatia in acest moment, cel putin pentru mine. simt asa un gol in suflet...probabil suna aiurea...
ma simt ca si cum as fi un copil, care a avut o jucarie si i-a fost luata. exact asa simt eu acel gol. sau de parca as fi ramas fara un prieten

andreea stiu, dar intelege ca o sa ne fie greu la inceput

Chiar tu ai spus: La inceput. Nu te gandi ca mie mi-a fost usor cand am intrat prima data. Insa incet incet m-am integrat. Si asa o sa faci si tu ... totul e sa vrei pentru ca nu te va respinge nimeni.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1827 2008-10-02 15:06:10

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

si io sper scumpiloi puss
oricum, se vedea pe fata lui k e amarat si k ii pare rau k plang din cauza lui neutral park avea si el lacrimi in ochi sad intr'un fel imi parea bine k sufera si el si nu numa io big_smile

#1828 2008-10-02 15:06:19

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

capcaun a scris:

poi ne'am impacat, aseara a ajuns pe la 21.45 si io deja ma calmasem, dar cand a intrat pe usa si m'a intrebat "ce s'a intamplat?" am inceput sa'i spun tot ce m'a deranjat, evident bocind big_smile k altfel nu se poate ... el a reactionat cum nu ma asteptam, mi'a cazut in genunki si imi stergea lecrimile si imi repeta intr'una k stie k a gresit si k ii pare rau si ca ma iubeste enorm smile mi'a mai zis k se astepta k sa nu ma mai gaseasca acasa k si'a dat seama k eram suparata foc big_smile i'am zis k vreau sa fim k la inceputul relatiei cand nu ne spuneam nici "da'te mai incolo" iar el mi'a promis k nu se va ma intampla si k nici el nu stie de ce a reactionat asa

grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1829 2008-10-02 15:06:39

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ce faceti?observ ca lumea e suparata pe aici hmm
azi daca nu are treaba tata cu masina ma duc sa imi iau geaca de la ex soacra.da nu stiu ce sa-i spun mamei,unde ma duc ca de obicei venea el si imi aducea ce aveam la el,dupa geaca a venit tot el....momentan nu vreau sa ii zic k ne-am certat caiar ma ia cu tot felul de vrajeli si n-am chef....

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#1830 2008-10-02 15:07:36

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

spune-i si tu ca te duci la un suc cu o prietena...sau ca te duci sa-ti iei geaca de la o prietena daca nu stie ca geaca ta e la el

baby Dragos hjarta rugaciune

#1831 2008-10-02 15:07:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ella_nicegirl a scris:

andreea_andy2 a scris:

ella_nicegirl a scris:

Conteaza f mult,ptr ca uite,acum 1 minut am vrut sa intru in ,,relatii and love,,..am citit cum 2 fete vb despre relatia uneia iar cealalta(katalina)i-a raspuns pur la obiect,vb despre relatie..si moderatoarea i-a spus ca e offtopic.
Nu mai inteleg nimic...ce se intampla?

Ella, Katalina si-a editat partea de mesaj care a fost offtopic si pentru care i s-a atras atentia. De-asta tu nu ai mai vazut ce si cum si ai avut impresia ca i s-a atras atentia degeaba. Posteaza linistita acolo daca mesajele sunt la subiect si nu va fi nici o problema.

Ok,andreea,multumesc...o sa postez si aici,la diverse...cand o sa fiu bagata in seama..ptr ca se vede ca esti ignorat atunci cand lumea nu stie ca existi.Ai spus ca pot vb aici??Da m-a intrebat cineva ceva..o singura fata...ia uita-te...cu cate fete am vb eu de cand am intrat???? Ce sa vb? Ele au discutiile lor....asta apropo de ,,bisericute,,....of....poate maine ,poimaine,o sa fi si eu bagata in seama,la diverse....asta ca ai spus ca nu ma simt exclusa...
  Deci...fetelor...ma primiti si pe mine in discutiile voastre???? Dar nu acum,ptr ca trebuie sa plec....
Nu va cunosc,dar vreau sa vb...ptr ca am inteles ca aici,toata lumea vorbeste cu toata lumea....poate am o sansa...ce ziceti?

hai mai, ella, ca acum esti ca un copil rasfatzat!  big_smile  povesteste-ne si tu ceva despre tine, de munca, de prieten/sot, de papa, de prietene, de....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1832 2008-10-02 15:08:22

capcaun
Platinum member

little_rabbit a scris:

bv capcaun.sa fie asa hjarta
vai mi-a facut pofta mitzili de clatite.asa as manca si eu cu branza de vaca sau cu finetti grater.de ce oare nu face fratemiu niste clatite ca si asa era f mandru de fratele gagicii lui, care e cu 2 ani mai mic decat el ca face clatite bune grater

stai k vin io'ti sa'ti fac clatite, dar cu conditia sa stai sa'mi tii de urat big_smile

#1833 2008-10-02 15:08:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

skumpi a scris:

ella_nicegirl a scris:

andreea_andy2 a scris:

Ella, Katalina si-a editat partea de mesaj care a fost offtopic si pentru care i s-a atras atentia. De-asta tu nu ai mai vazut ce si cum si ai avut impresia ca i s-a atras atentia degeaba. Posteaza linistita acolo daca mesajele sunt la subiect si nu va fi nici o problema.

Ok,andreea,multumesc...o sa postez si aici,la diverse...cand o sa fiu bagata in seama..ptr ca se vede ca esti ignorat atunci cand lumea nu stie ca existi.Ai spus ca pot vb aici??Da m-a intrebat cineva ceva..o singura fata...ia uita-te...cu cate fete am vb eu de cand am intrat???? Ce sa vb? Ele au discutiile lor....asta apropo de ,,bisericute,,....of....poate maine ,poimaine,o sa fi si eu bagata in seama,la diverse....asta ca ai spus ca nu ma simt exclusa...
  Deci...fetelor...ma primiti si pe mine in discutiile voastre???? Dar nu acum,ptr ca trebuie sa plec....
Nu va cunosc,dar vreau sa vb...ptr ca am inteles ca aici,toata lumea vorbeste cu toata lumea....poate am o sansa...ce ziceti?

ella da nici noi nu ne cunosteam la inceput...dak il iei pe NU in brate nici nu o sa ajungi sa ne cunosti si nici noi pe tine...ai rabdare
spune`ne ceva despre tine...povesteste ceva...cu ce te ocupi d iubit alea alea big_smile
hai mah k se poate puss

Puiule,nu il iau pe nu in brate...o sa vb si cu voi..cu toata lumea...ptr ca asa sunt eu,daca as baga in seama toate prostiile din viata asta....una o am si vreau sa o traiesc in armonie.Promit ca intru,sa va vorbesc despre mine,despre pubertosul meu,despre austriac.despre sex,despre viata,despre ce vreti..dar nu acum,trebuie sa ies....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1834 2008-10-02 15:08:58

skumpi
Vizitator

moama ce ma doare capu sad o zi f nashpa azi  roll

#1835 2008-10-02 15:09:12

alinda
Diamond member

capcaun a scris:

si io sper scumpiloi puss
oricum, se vedea pe fata lui k e amarat si k ii pare rau k plang din cauza lui neutral park avea si el lacrimi in ochi sad intr'un fel imi parea bine k sufera si el si nu numa io big_smile

diablo    diablo    diablo   be tough!
ma bucur ca s-a rezolvat si ca si-a dat seama ca a gresit!

#1836 2008-10-02 15:09:22

skumpi
Vizitator

bon...ella te asteptam big_smile

#1837 2008-10-02 15:10:00

alinda
Diamond member

vorbesti germana, ella?

#1838 2008-10-02 15:12:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ce mai faceti? am fost si eu la facult azi de la 8...apoi la 12 pan la un prof sa vb de licenta...luat shaworma cu iubi papat, iubi plecat la munca big_smile acu ma bag la un somnic. v-am pupat.ne citim mai tz

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1839 2008-10-02 15:12:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

deliav a scris:

spune-i si tu ca te duci la un suc cu o prietena...sau ca te duci sa-ti iei geaca de la o prietena daca nu stie ca geaca ta e la el

pai stie ca e la el.o sa ma intrebe de ce nu vine el sa o aduca smile

expect the worst , hope for the best!

#1840 2008-10-02 15:13:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

saluuuuuttttt gagicile mele puss

azi mi-am cumparat monitor nou si sistem de boxe 5.1 applause
acu sunt la munca, dar de maine va citesc de pe monitorul cel mare si nou si o sa-mi disper vecinii cu muzica data tare big_smilebig_smile

voi ce faceti? kram

#1841 2008-10-02 15:13:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

alinda a scris:

vorbesti germana, ella?

Da vorbesc,dar acum chiar chiar ies...a venit pubertosu...si vrea pe net...paaaaa

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1842 2008-10-02 15:14:43

alinda
Diamond member

camysh a scris:

saluuuuuttttt gagicile mele puss

azi mi-am cumparat monitor nou si sistem de boxe 5.1 applause
acu sunt la munca, dar de maine va citesc de pe monitorul cel mare si nou si o sa-mi disper vecinii cu muzica data tare big_smilebig_smile

voi ce faceti? kram

salutare, camysh!
cat a fost monitorul ca si pe mine ma bate un gand...

#1843 2008-10-02 15:16:17

capcaun
Platinum member

camishu sa le stapanesti sanatoasa puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.