|
Nu esti logat.
Metode de epilare-10#172 2007-04-06 20:18:55
Re: metode de epilareuff.ce n-as da sa-mi fac si yo o epilare def..dar mom sunt cma multi bani la mijloc... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #173 2007-04-07 01:29:21
Re: metode de epilareLelaina mie mi-a spus tipa care ma epileaza ca sunt necesare minim 8 sedinte. Dupa fiecare sedinta parul cade singur. Pana acum mie mi-a cazut parul in proportie de 80%, restul fiind cel de pe labii deoarece se epileaza mai greu decat restul si trebuie sa astept sa vad cum cade dupa a-8-a sedinta (am facut-o pe 30 martie si incepe sa cada cam intr-o sapt, doua). Practic urmatoarele sedinte (cred ca 1 sau 2!) le voi face doar pt labii... Procedeul nu este total lipsit de durere, mai ales ca aceasta zona este fff sensibila. Se simte ceva ca o piscatura f fierbinte atunci cand pune spotul.. Nu stiu ce as putea sa-ti mai spun dar daca vrei mai multe detalii intreaba-ma! Offline #174 2007-04-09 12:32:47
Re: metode de epilareBuna. Eu sunt noua pe-aici......Daca tot vorbeati despre epilare, sa va spun eu cum procedez: La inceput, adica acus vreo 5 ani ma epilam cu lama groaznic, imi crestea repede...apoi am mers la o cosmeticiana care m-a epilat incepand cu picioarele...(cu ceara), dupa ce m-am obisnuit, i-am zis sa treaca si inghinal...(nu mi-a fost prea usor), dar am inceput sa ma obisnuiesc, mi-am cumparat ceara si m-am epilat eu singurica acasa, atat inghinal, cat si pe picioare, si momentan ma epilez fara nici o problema cu aparatul de epilat, peste tot! Atat de bine m-am obisnuit si inghinal...nu mai am nici o treaba... Offline #175 2007-04-09 13:17:59
Re: metode de epilaresi te faci cu aparatul peste peste tot????? Offline #176 2007-04-10 17:38:37
Re: metode de epilare
Fetele, in sfarsit mi-am luat inima-n dinti si am mers la cosmetica, la epilare cu ceara. Desi am avut de indurat niste dureri considerabile, mai ales in zona inghinala, dupa aia am fost foarte multumita si va recomand sa mergeti cu incredere... Eu am citit mesajele de aici ale celor care frecventau si asa mi-am facut curaj.. mai ales ca ma saturasem sa stau cu lama peste tot si la 2-3 zile sa se simta aspru si paros. (incercasem si eu tot felul de game, inclusiv cea cu aloe, dar lama e tot lama pana la urma). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#177 2007-04-11 13:36:16
felicitari pt curaj!eu cu lama o singura data m-am facut acolo jos pentru ca eram in criza de timp iar crema depilatoare nu am avut prin casa.a fost cea mai proasta decizie a mea pentru ca pe langa m-am super chinuit si mi-a fost frica sa nu ma tai,m-am ales cu niste usturimi:((.pana imi fac curaj pt ceara ..tot crema e la putere Offline #178 2007-04-11 14:40:24
Re: metode de epilarehm...nu va doare????????/ cu ceara in zona inghinala??eu nu am curajul!!ma fac cu lama si e naspa rau! la inceput sunt fina apoi am mancarimi(imi cresc firele) si apoi...e aspru (((((((((((((( offffffff tre sa fac si pasul asta odata!oare nu se paote sa ma adoarma si apoi sa ma faca cu ceara? k s sa nu simt? In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #179 2007-04-11 16:38:18
Re: metode de epilarenu se poate folosi un spray anesteziant, ca la dentist, si dup-aia sa ne epilam? Offline #180 2007-04-11 16:56:43
Re: metode de epilareeu pe picioare ma fac cu aparatul iar inghinal fol lama desi e fff naspa, dar sunt fffff sensibila in zona aia si mie km frik sa fol crema sau ceara sa nu imi apara iritatii ceva Avem 1 an si 5 lunite Offline #181 2007-04-11 23:17:30
vezi cate motive ai sa te faci cu ceara? Offline #182 2007-04-12 00:05:21
ceara nu are cum sa te irite, toate suntem sensibile acolo.. diferenta este ca ceara aia este incalzita la temperaturi f mari, deci nu prea sunt riscuri. adevarul este ca orice epilat prin smulgere doare, ca e vorba de penseta (mai putin), ceara sau aparat, dar cu ceara scapi mult mai repede si rezultatele sunt mult mai bune... e pielea f fina peste tot (la aparat mereu raman firicele). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #183 2007-04-12 00:43:12
Re: metode de epilareMie mi-a fost rusine la inceput.. ma gandeam sa nu-l las sa cresca prea mult... sa fie ditamai "stuful".. Doar ca tipa de acolo m-a atentionat ca sunt fire care cresc mai greu si raman mai mici, neputand fi smulse in totalitate (mi-a zis sa ma intorc in cateva zile cand ai creste ). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #184 2007-04-12 08:26:01
Re: metode de epilaresi gandeste-te ca sunt femei la 60 de ani kre se duc sa se faca inghinal.am vazut eu ca sa nu mai zic ca am vazut si baieti care se fac jos.am simtit ca lesin cand mi-a zis cosmeticiana mea ca tipul care a intrat inaintea mea s-a epilat pe ....propriu-zis Offline #185 2007-04-12 09:18:35
Re: metode de epilaresi mie mi se pare muuult mai eficient cu epilatorul sau cu ceara inghinal, dar ce mi se pare chiar nasol e ca trebuie sa lasi parul sa creasca mult 3-5 mm mi se pare mult...si in timpul asta ce faci? ca la cosmeticiana poti sa apari "blanoasa" cum ati zis voi, dar de sex nu prea se mai pune problema dupa ce incepe parul sa creasca, nu?... eu una m-as simti super aiurea Just like a tattoo I'll always have you... Offline #186 2007-04-12 09:42:46
Re: metode de epilareivy...pt fetele care se fac de obicei cu crema sau lama...cand se hotarasc sa schimbe la ceara e mai bine sa asteapta sa creasca klumea...la inceput e mai nasol pt ca e firul mai gros din cauza lamei...dar in timp se rareste...eu ma epilez de ani buni si inghinal...n am murit...si frica tot imi e de fiecare data...dar vb aia...baba sufera la frumusete...a...si dati va cu pudra de bebe dupa epilatul inghinal cu ceara... happy with him...inlove with him... Offline #187 2007-04-12 09:50:10
Re: metode de epilareok, il lasi sa creasca mai mult cand treci de la crema la ceara...dar ma intrebam cum e intre 2 epilari cu ceara? adica firul deja e mai subtire si e mai usor de luat, dar tot asa, trebuie lasat sa creasca mai mult? ca pe mine perioada aia ma cam descurajeaza, cand deja se vede parul dar nu te poti duce sa ti-l iei, ca e totusi prea mic Just like a tattoo I'll always have you... Offline #188 2007-04-12 09:58:31
Re: metode de epilarepai...aici stiu ca e pro...dar eu una iam zis la prietenu meu...sa aleaga...o facem asa...sau deloc...in perioada aia nu imi tre sex oral si alte minuni...e mai nasola stiu...dar ce mama draq..pe cand nu exista ceara ce faceau femeile?...pt mine e mai important sa tina mai mult...sa nu ma chinui tot la 2 zile cu crema sau lama(pt ca la me asa ar fi)...mai imi ies firicele...la inceput la mai scot cu penseta...iar apoi cel mult o sapt il las sa creasca klumea si dupaia mg la epilat... happy with him...inlove with him... Offline #189 2007-04-12 11:08:53
Re: metode de epilarela inceput nu e chiar pufos...ca deh...se vad efectele cremelor si lamelor...dar dupa un timp asa e... happy with him...inlove with him... Offline #190 2007-04-12 19:33:31
Re: metode de epilaredeci..fetelor...duceti-va la epilat la cosmetica sincer...absolut peste tot... "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|