|
Nu esti logat.
Metode de epilare-11#191 2007-04-12 19:52:03
Re: metode de epilareda, ia zi-ne. Nobody home Offline #192 2007-04-12 23:46:12
Re: metode de epilaredaca tot se accepta recomandari poate vedem pentru mai multe orase... Offline #193 2007-04-13 09:28:11
Re: metode de epilare
chiar crezi ca l ar deranja? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #194 2007-04-13 09:44:38
Re: metode de epilaresa va spun un secret al barbatilor: atata timp cat o fac nu ii intereseaza si nu observa cum esti tu acolo, decat la sex oral. Asa ca nu va mai ingrijorati degeaba! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #195 2007-04-13 09:50:30
Re: metode de epilarealexamelin gand la gand cu bucurie Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#196 2007-04-13 10:04:01
Re: metode de epilarepai este normal sa ai par acolo.altfel dumnezeu ne-ar fi facut chele jos nu? si in plus nu ar avea de ce sa aibe pretentii ca doar ei nu se epileaza mereu.unii chiar deloc Offline #197 2007-04-13 10:14:31
Re: metode de epilaremie nu imi place ca el sa fie epilat....caaah Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #198 2007-04-13 10:33:55
de ce nu?)bine ca al meu nu e "span"tot timpul..mai si creste"stufu"dar tot se mai aranjeaza de tot o data pe luna..sau la o luna jumate:))si cand face acest lucru imi sopteste"vezi ca nenea e dragutz azi" Offline #199 2007-04-13 10:41:20
Re: metode de epilarehmm...eu prefer naturalul Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #200 2007-04-13 12:42:30
Re: metode de epilareeu pe perioada iernii ma fac cu lama peste tot iar cand da putin caldura ma fac cu epilatorul pe picioare si axila.oricum cand ma fac prima data cu epilatorul mooooor de durere,mai ales la axila.si de bagat epilatorul inghinal nici nu poate fi vorba...ca dupa ce m-am facut cateva luni bune cu lama va dati seama cat de tare s-a ingrosat firul de par si imi cresc cate 2-3 fire in aceeasi radacina...si de aceea prefer sa merg la cosmetica pt zona inghinala.nu pot sa va explic cam cat de tare doare prima data cu ceara si plus de asta imi da si sangele pt ca e firul fff gros si e si fff des.dar oricum la mine se vad rezultatele dupa prima epilare e picioare creste foarte putin si nu mai e gros si des,la axila abia daca mai apar cateva fire razlete,iar inghinal se rareste destul de tare.m-am lasat la mana mea cu benzi si ceara incalzita si alte experiente nasoale traite incercand sa scap de parul nedorit (experiente facute de mine,acasa ).cel mai bine merg la un salon ca acasa fac o mizerie daca ma apuc sa ma fac cu nu stiu ce prostii.... Offline #201 2007-04-13 14:50:17
Re: metode de epilaresalonul e undeva vis-a-vis de kaufland (de la colentina). se numeste geo-gab,sunati pt programari la 688. 76. 12 si cereti cu doamna oana si daca vreti ii spuneti ca veniti din partea corinei si o sa va si explice cum sa ajungeti. va pup si sper k v-am fost de folos "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #202 2007-04-13 15:16:13
Re: metode de epilareoooo ce misto zice princess referitor la parul de la axila(dupa folosirea cerii).ce as vrea si eu.vara nu prea poti sa stai nici macar cu cateva firicele(saucrescut un pic pic)pentru ca e anotimpul tricourilor si maiourilor.si ca sa te razi o data la 3 zile e prea de tot(plus ca te si iriti).as vrea si eu sa bag ceara in aceasta parte sau epilatorul.dar am o intrebare.am auzit o multime de persoane care au zis ca dupa ani de folosit ceara(sa spunem ca pe picioare)observa ca nu mai creste atat de mult par sau intr-un timp atat de scurt.eu ma fac cu epilatorul.as putea sa ajung si eu la aceasta afirmatie peste inca,cativa ani? Offline #203 2007-04-13 19:59:11
Re: metode de epilarelittle rabbit ,sincer, cred k singura afirmatie la care vei ajunge peste cativa ani, va fi aceea de: muuulte fire crescute sub piele "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #204 2007-04-13 21:53:03
Re: metode de epilarebenny, cam ce preturi (aproximative) au? Nobody home Offline #205 2007-04-14 00:12:24
e mai nasol prima data,deja de la a treia oara de epilat cu ceara la inghinal nici nu mai simti pt ca se rareste f tare parul si se subtiaza firul si nici nu mai sangerezi.mie mi se pare mai ok cu ceara decat cu epilatorul (cu epilatorul e tortura curata)si eu trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa merg la epilat (ma gandesc cu groaza la ce dureri o sa am .. dar dupa aia cine o sa fie fetita frumusica?? ) Offline #206 2007-04-14 12:04:17
Re: metode de epilarenu iti curge sange:)) decat daca e firu foarte puternic iti da un pic sangele dar nu curge siroaie stati linistite... si te doare doar cd il smulge: adica max 5 sec k dupaia sufla ea si te apasa si te da si cu pudra mai ales dak ii zici k te faci prima oara...si iti zice si unde doare mai mult sau mai putin Ultima oara a fost editat de benny (2007-04-14 12:05:36) "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #207 2007-04-14 12:21:42
Re: metode de epilareaoleo si eu ma fac la pussy cu lama,nu tot timpul ca imi mai cumpar benzi reci si ma doareeeee rauuuu de tot...inrest peste tot ma fac cu ceara la cosmeticiana,si e super bn,chiar azi am prog la cosmetica sa-mi fac nijte masti ca mi-au iesit nijte cosuri 2 la nr:D de la menstruatie si diseara am party si nu ma pot duce asa:((....la pusyy mie rusine sa ma duc sa ma faca la cosmeticiana mai ales ca este prietena cu mama si imi e asa,nuj...:(si nu stiu ce sa mai fac,ca m-am saturat de arici,mai ales ca ma mai fac si la poponetz si va dati seama sa ma duc la aia acolo si sa ridic funduletzul sa ma epileze,mi se rusinos rauu,poate nuj la o cosmeticiana pe care nu o cunosc m-as duce dar asa never...voi cum procedati,va faceti si la poponetz?? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #208 2007-04-14 20:36:34
Re: metode de epilaresi la poponet; dar VA JUR ca acolo kiar nu doare Ultima oara a fost editat de benny (2007-04-15 11:55:15) "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #209 2007-04-14 21:30:31
Re: metode de epilareIn urma cu muuuulti ani, 16 la numar, am fost si eu de doua ori la cosmetica si ultima experienta a fost atat de neplacuta (ma cam ars cu ceara) incat de actunci nu mi-a mai trebuit niciodata sa merg. In schimb m-am specializat sa folosesc singura ceara, peste tot. Ca sa nu doara foarte tare in zonele delicate eu pun pe rand fasii foarte subtiri, practic doar un rand sau doua de fire de par pana la maxim un centimetru latime si e ok... Doar ca imi ia ceva mai mult timp. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|