|
Nu esti logat.
Metode de epilare-36#666 2008-05-13 16:26:11
Re: metode de epilarepai ti-am zis, exfoliezi din greu, cu buretele, cu scrub, pana ies de sub piele Offline #667 2008-05-13 16:29:31
Re: metode de epilare
si dintre astea care este mai bun? stie cineva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #668 2008-05-13 18:01:46
Re: metode de epilareo sa incerc si asta, deocamdata trebuie sa ma epilez din nou:P imi place mult la epilator ca poti s te epilezi oricand nu trebuie sa astepti mult ca la ceara.....merci de sfat:) o sa iti spun daca a mers si la mine....a exfolierea asta cum trebuie facuta? mai bine zis cand?imediat dupa epilare sau in fiecare zi? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #669 2008-05-13 18:03:21
Re: metode de epilarecand incepe sa creasca parul, in nici un caz dupa ce te epilezi ca te iriti Offline #670 2008-05-13 18:04:17
Re: metode de epilaremerci mult esti o dragutza Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline Publicitateloading...
#671 2008-05-13 18:05:08
Re: metode de epilarecu placere Offline #672 2008-05-13 21:49:16
Re: metode de epilareeu am o intrebare pentru cele care v-ati epilat si cu ceara , si cu aparatul ... cu care e mai dureros ? care e mai eficient ? dupa parerea voastra ... si inca una voi va epilati cu aparatul si in zona inghinala ? pentru ca eu am o prietena care face chestia asta si nu stiu cum poate sa suporte , mai ales ca se face COMPLET ! Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-05-13 21:49:43) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #673 2008-05-13 21:53:26
Re: metode de epilarecat mai costa un epilat lung? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #674 2008-05-13 21:53:40
Re: metode de epilarecu siguranta ceara e mai eficienta. eu folosesc epilatorul..si chiar nu ma doare (la axila si picioare). Dar in zona inghinala...se schimba situatia... doar pe linia slipului am incercat, si da doare...destul de tare. and love saves the day... Offline #675 2008-05-13 21:56:06
Re: metode de epilareAllecsutsa eu am incercat in zona inghinala si mi-a dat sangele, cred ca mi-a prins epilatorul pielea sau nu stiu, dar nu voi mai incerca curand. mai bine ceara, acolo.. sau daca nu suporti durerea, lama sau crema. Offline #676 2008-05-13 22:31:06
Re: metode de epilareeu am inceput sa ma epilez axial cu epilatorul electric...prima data m-a durut putin dar am dat de cateva ori cu epilatorul si am luat tot parul si acum ma fac cam la o saptamana cand mai apare cate un fir pe ici pe colo si nu ma mai doare .... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #677 2008-05-14 10:00:27
Re: metode de epilareepilat lung pe picioare?la mine costa 24 lei parca Offline #678 2008-05-14 13:36:01
Re: metode de epilareMersi fetelor ! Yo oricum ma epilez cu ceara calda , la salon , am mai mentionat asta intr-un post . Da` ma gandeam k e mai eficient sau mai ... nu stiu ... cu aparatul , d-aia am zis sa intreb . De rusinica , nu prea mi-e pentru ca nu ma dezbrac de tot . Raman in slip si ma pune sa tin un picior intr-o parte si sa tin de slip , e mai bine decat sa ma dezbrac de tot asa nu cred ca aveam curaj oricum , sunt norocoasa , am gasit un salon ieftin si foarte bun imi ia decat 150 un epilat complet , iar la alte saloane din orasul meu ia 300 . Pe la voi cat costa ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #679 2008-05-14 15:03:04
mersi ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #680 2008-05-14 15:20:56
Re: metode de epilarebrrr... eu nu suport epilatorul in zona inghinala. si nu-s deloc rea la durere... dar agata carnea, e aiurea tare. axial n-am incercat, pt ca sunt multumita de lama. asa ca imi ramane epilatorul doar pe bulanase. in rrest... laam (desi inghinal tare as vrea ceara... dar mie imi creste f repede, abia ma duc si tre sa ma fac iar... plus ca mi-e frica si de conditiile de igiena de la salon... mai demult ma faceam singura acasa cu ceara (nu aveam epilator), dar era un chin... ceara proasta, ungeam toata bucataria, dura inca o ora pana reuseam sa ma curat de bucatelele de ceara de pe picioare... horror. la primii bani din facultate mi-am luat epilator Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #681 2008-05-14 15:25:31
metoda asta cred ca o folosesc toate. nu as vrea sa apar dezbracata de tot in fata cosmeticienei Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #682 2008-05-14 16:08:27
Re: metode de epilareEu merg la cosmetica doar pt inghinal si axial. Am gasit o doamna super draguta, e mai in varsta. Si m-a pus direct sa ma dezbrac. mi-a fost super rusine, dar a trecut cand am vazut ca e mai bine asa: e mai comod si pt ea si pt mine. Offline #683 2008-05-14 17:59:38
Re: metode de epilareeu daca ma fac cu lama pe picioare in 2 zile creste iar parul, nu imi place ... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #684 2008-05-16 15:25:27
Re: metode de epilarepentru cele care au probleme cu bubitele dupa epilat...eu m-am dat imediat dupa epilat cu ulei de masline si l-am masat in piele si...no more bubite "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|