|
Nu esti logat.
Metode de epilare-38#704 2008-05-17 16:16:38
Re: metode de epilareeu aveam o prietena care la 3 zile dupa ce se facea cu epilatorul se face si cu lama. avanjaul era ca nu-i mai cresteau fierele sub piele. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #705 2008-05-17 16:29:45
Re: metode de epilaremultumesc oricum:) poate totusi reusesc sa rezolv si cu asta pentru ca sunt sigura ca patesc asta pt k e firul foarte gros..m-am facut candva si cu benzi de ceara acasa si la fel am patit Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #706 2008-05-18 23:22:37
Re: metode de epilaredupa numai 3 aplicari de ulei de masline va spun....face minuni....a inmuiat foarte frumos ridicaturile acelea ale pielii, pielea nu mai este uscata si ies mai usor la suprafata firele de par.......multumim de sfat ..este pretios Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #707 2008-05-18 23:24:10
Re: metode de epilarema bucur ca ai scapat de bubitele alea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #708 2008-05-18 23:28:32
Re: metode de epilarede tot de tot nu am scapat dar in ritmul asta in 2 zile sunt gata Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline Publicitateloading...
#709 2008-05-20 18:02:28
Re: metode de epilaredupa cum spuneam...de bubitele rosii am scapat:d nu mai arata urat si nu mai ustura....insa.. pielea mea nu e asa fina cum speram...in continuare sunt niste ridicaturi ale pielii...de astea stie cineva cum se poate scapa? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #710 2008-05-20 18:14:20
Re: metode de epilaredaca nu mai folosesti epilatorul nu o sa mai fie bubitele alea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #711 2008-05-20 20:46:11
Re: metode de epilaredar cu firisoarele de pe sani cum procedati? :f?rv?nad: I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #712 2008-05-20 20:47:35
Re: metode de epilarepenseta Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #713 2008-05-20 21:23:04
Re: metode de epilareideea e ca eu vreau sa folosesc epilatorul...pentru ca e singura metoda pentru mine...am fost la salon si m-am epilat cu ceara la axile si m-am umplut de bubite pentru ca mi-a curs sange (ce am avut acum a fost pistol cu apa sa zic asa ) iar cand am incercat benzi de ceara nu mi-a placut pentru ca m-am iritat de asemenea si pentru ca trebuie sa astept prea mult pana creste sa il pot lua din nou cu ceara. asa k...poate poate gasiti vreo metoda de scapat de ridicaturile pielii Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2008-05-20 21:23:17) Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #714 2008-05-24 12:19:59
Re: metode de epilaredeci o sa innebunesc k a venit vara... pe maini daca ma fac cu epilatoul ma irit rau si mai bine stau cu par decat cu bube..plus ca imi creste la maxim o saptamana..pe picioare la fel..imi creste super repede cu epilatorul...plus ca am mult par si nu pot sa il iau pe tot..cu lama imi creste repde adica in 2 zile..acum m-am facut cu crema d mi-a crescut ca si cu lama...cu ceara e la fel ca si cu epilatorul..plus ca am par si pe burta si ma fceam cu decolorant da akum ca e soare se vede naspa blond..ce sa fac? k turbez Sa nu te astepti sa te salut! Offline #715 2008-05-25 00:05:24
Re: metode de epilaremetode de epilare? singura care o voi folosi e epilatul cu ceara....nu mai folosesc lama sau epilatoru,never again.eram curioasa si eu cum e epilatul brazilian si asa am ajuns eu intr-un salon de pe aici si rezultatu este mult peste asteptarile mele...din cauza ca inainte de asta mi-a fost o lene sa ma epilez cu epilatoru in "zonele sensibile" si am dat cu lama si asa a trebuit sa indur o durere insuportabila dar chiar a meritat...rezultatul dureaza si acuma de parca m-as fi epilat acu 2 ore...chiar merita... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #716 2008-05-25 00:09:09
Re: metode de epilare
eu le smulg cu penseta #717 2008-05-25 08:41:54
Re: metode de epilarebuna fetelor! ce noroc pe mine ca v-am gasit! Offline #718 2008-05-25 10:27:01
Re: metode de epilareEu am auzit ca la Sir epileaza bine. #719 2008-05-25 14:06:40
Re: metode de epilarechocolate22 , hmmm ... leii astia noi nu ma descurc deloc cu ei 15 lei , nu 150 asta in cazu in care , ti-am zis , la restu` saloanelor e dubluuuu 8-| sorry de intarzierea la raspuns , pierdusem firu` Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #720 2008-05-25 14:48:33
Re: metode de epilarestie cineva o crema mai buna ca veet?k asta imi lasa pielea aspra Sa nu te astepti sa te salut! Offline #721 2008-05-25 16:00:50
Re: metode de epilareati folosit ceara depilatoare de la herbagen??este buna de ceva? Offline #722 2008-05-25 16:29:42
Re: metode de epilareeu in general folosesc lama in zona inghinala,dar am folosit anul trecut benzi.benzi din alea pt epilat.a fost super super ok.kiar cateva saptamani nu am avut treaba.in skimb.....singura problema a fost faptul ca dupa ce am dezlipit benzile de pe piele,a ramas pielea ff cleioasa,de m am frecat cu burete...cu geluri de dus....cu tot ce mi a traceut prin minte la momentul acela,dar degeaba.mi a ramas cleios.abia dupa cateva zile,dupa repetate dusuri....mi a disparut si mie cleiul.a mai patit cineva asa ceva?sunt cazuri frecvente?stie cineva cu ce sa na dau dupa ce dezlipesc benzile de pe piele ca sa nu mai ramana piele ''cleioasa''?vreau sa mai incerc o data sa ma epilez cu benzile,dar mi e frica ca o sa fiu iar lipicioasa;)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|