homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-40

#742 2008-05-27 19:14:13

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: metode de epilare

mykutza a scris:

roxanikuta a scris:

mykutza a scris:

de d-alea sufar..am inceput sa iau diane..dak nu functioneaza incerc si tincutra de marar .pe care nu a vrut sa mi-o dea de la farmacie cik e rara si se da doar la femeile care alapteaza neutral

dar ai inceput sa ai probl astea incepand cu pubertatea?

mah...am 21 de ani..nu mai imi aduc aminte de cand..mustacioara mi-a dat prin clasa a6a.deci 12-13 ani..cam la inceputul pubertatii cred

atunci nu cred ca st de vina doar ovarele polichistice..cred ca e o probl hormonala mai veche..nu pot sa ma pronunt..dar cred ca hirsutism se numeste...sincer si eu am luat diane 35 pt o probl cat de cat asemanatoare, dar nu prea au dat nici un rezultat..firicelele de apr trebuiesc smulse, nu cad luand diane35(din pacate) sad sad

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#743 2008-05-27 19:16:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

aaa..pai nu ma astept sa cada..da macar sa nu mai creasca asa repede..sau asa multe

u cum ai rezolvat pb?

Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-05-27 19:16:28)

Sa nu te astepti sa te salut!

#744 2008-05-27 19:17:06

roxanikuta
Hero member

mykutza a scris:

aaa..pai nu ma astept sa cada..da macar sa nu mai creasca asa repede..sau asa multe

u cum ai rezolvat pb?

nu prea am rezolvat-o...nu mai iau nimic acum neutral

#745 2008-05-27 19:27:41

mykutza
Moderator

pai si ce faci?stai asa cu parul?eu deja nu mai imi dau bluzele jos cand ma iubi...nu mai stiu ce faceam inainte.cred ca ma faceam cu crema..chiar nu mai stiu...:f?rv?nad:

#746 2008-05-27 19:29:26

roxanikuta
Hero member

mykutza a scris:

pai si ce faci?stai asa cu parul?eu deja nu mai imi dau bluzele jos cand ma iubi...nu mai stiu ce faceam inainte.cred ca ma faceam cu crema..chiar nu mai stiu...:f?rv?nad:

dar e asa de mare parul p corp?

Publicitate

loading...

#747 2008-05-27 19:32:29

mykutza
Moderator

nuj.smile poate sunt si un pic subiectiva..ca stiu ca e akolo si il analizez mereu tongue dar e destul de mare..sad sa zic ca au cam un cm -un cm si ceva firele de par sad

#748 2008-05-27 19:36:48

andrutza
Vizitator

Loveable a scris:

andrutza a scris:

roxanikuta a scris:

dar cu firisoarele de pe sani cum procedati? :f?rv?nad:

eu le smulg cu penseta
pe maini m-am facut cu ceara inainte de Paste pt prima data si sunt super multumita...intr-o luna mi-au crescut cateva firicele...nici inainte nu aveam cine stie ce par pe brate, dar fiind vara am zis sa ma iau ca asa e frumos sa fiu fresh si finutza...eu sunt pro ceara asa voi ramane mereu smile

acum ca ai inceput sa te epilezi cu ceara pe maini, sa nu cumva sa te apuce vreodata sa te faci cu lama pe maini... o sa blestemi clipa cand ai pus mana pe lama... serios andrutza.. chiar daca nu ai timp sa mergi la epilat sau cine stie ce se intampla, sa-ti iei gandul de la lama pe maini...
si cu firisoarele de pe sani.. tot cu penseta si eu. sunt 2..mama lor!! da` asa ma enerveaza... si uit de ele, ca cresc o data la luna, la 2 luni... sau cu unghiile daca ma enerveaza lol

eu nu pun lama pe nicaieri....niciodata
numai cu ceara ma fac si ma voi face smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-27 19:37:00)

#749 2008-05-27 19:37:07

roxanikuta
Hero member

mykutza a scris:

nuj.smile poate sunt si un pic subiectiva..ca stiu ca e akolo si il analizez mereu tongue dar e destul de mare..sad sa zic ca au cam un cm -un cm si ceva firele de par sad

dozari hormonale ai facut?cum stai cu nivelul testosteronului?

#750 2008-05-27 19:38:10

mykutza
Moderator

nu am facut ..o sa ma duc sa fc..sau poate imi fac la facultate..da nu prea am timp sad

#751 2008-05-27 23:50:06

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

feteleeeeee , am shi yo o problema grater anca , tipa care ma epileaza pe mine a nascut grater si sunt distrusa . se epileaza vreuna dintre voi inghinal cu benzi ? daca da , vreau si yo informatii hjarta ca sa nu raman cu ceara d-aia p-acolo lol sau clei , ce-o fi ala lol la alta femeie sa nu ma trimiteti , ca nu ma duc , clar ! pupi

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#752 2008-05-28 00:47:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

din ce oras esti Allecsutsa?

happy with him...inlove with him...puss

#753 2008-05-28 06:08:14

andrara25
New member
Inregistrat: 2008-05-21

fetelor,deci in afara de ulei de masline,mai stiti cu ce se mai poate curata zona pe care o epilam cu benzile?acea zona care ramane lipicioasa de ti se lipesc kiloteii de piele;)).o sa ma fac saptamana viitoare acasa in zona inghinala,cu benzi si sunt sigura ca o sa mi ramana numai lipici pe piele,ca am mai patit o data.si de asta intreb daca numai uleiul de masline curata zona...ca sa stiu.voi ce fel de benzi imi recomandati pt zona inghinala?pupi

#754 2008-05-28 09:52:25

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

crys_ty_na a scris:

din ce oras esti Allecsutsa?

Campina

andrara25 a scris:

fetelor,deci in afara de ulei de masline,mai stiti cu ce se mai poate curata zona pe care o epilam cu benzile?acea zona care ramane lipicioasa de ti se lipesc kiloteii de piele;)).o sa ma fac saptamana viitoare acasa in zona inghinala,cu benzi si sunt sigura ca o sa mi ramana numai lipici pe piele,ca am mai patit o data.si de asta intreb daca numai uleiul de masline curata zona...ca sa stiu.voi ce fel de benzi imi recomandati pt zona inghinala?pupi

te-ai mai epilat pana acum cu benzi ? te faci singura sau te face cineva ? da-mi si mie niste instructiuni lol
yo crek strep o sa-mi iau :-? sa vad , da` intai tre` sa stiu exact ce si cum sa fac rodnar rodnar rodnar ca nu vreau nici sa raman lipicioasa si nici sa o omor pe fifi cu durereaaaa grater grater grater

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-05-28 09:53:51)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#755 2008-05-28 19:42:59

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

saptamana asta imi fac curaj si merg sa ma epilez inghinal cu ceara big_smile mi-e tare frica dar Trebuie!! m-am mai epilat, dar doar in zona bikinilor cesafac imi dau seama ce chin o sa fie neutral

#756 2008-05-28 22:12:40

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

oana_nice a scris:

saptamana asta imi fac curaj si merg sa ma epilez inghinal cu ceara big_smile mi-e tare frica dar Trebuie!! m-am mai epilat, dar doar in zona bikinilor cesafac imi dau seama ce chin o sa fie neutral

tu zici ce dureros o sa fie,dar eu ca dupa o tura de epilat cu lama si a crescut m-am dus la epilat brazilian la "loredana"...ce-a mai mare durere din viata mea...stai,mint...cea mai tare a fost cand m-am operat la gat..in fine..a fost super-nasty dar a trecut...trebuie sa te gandesti ca doare dar trece si ca face bine..lol

p.s. crema de bebelusi este buna sa o aplici dupa epilatul cu ceara sau cu benzi...asta stiam si eu si mi-a spus si tipa de la salon..

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#757 2008-05-29 11:41:04

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

buna fetelor, ce mai faceti? am revenit eu cu bubitele mele...smile care s-au mai restrans s-au gandit ele bine si au zis hai sa nu mai ocupam toata axila si doar partea de sus (intinsa asa spre brat - ca nush daca v-am zis, dar la axila am padure si deasa si intinsa tongue) . acum nu stiu ce sa mai fac pentru ca e al naibii de instetic de durut nu doare dar iese si din tricou, deci deocamdata nici vorba de rochie sau de maoiuri. am tot citit pe alte forumuri despre pudra Baneocin si despre unguentul Betadine si Ihtiol, unele fete scriau si de tetraciclina ca ar fi buna. Daca ati folosit una din astea, va rog dati-mi de stire ca mai am o luna si 2 sapt sa rezolv problema asta ca pe 11 iulie plec in Grecia si as vrea sa fie primul an in care nu fac bube urate:( de la soare transpiratie si apa sarata. Ah, oare asta e un semn de foliculita?ca nu am inteles foarte bine. Si pentru foliculita am inteles ca ar fi bun "unguentul cu muguri de plop", foarte ieftin de altfel.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#758 2008-05-29 14:04:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

am si eu nevoie de incurajari fetele.. vrau sa ma epilez inghinal cu ceara rece... cat de dureros poate fi?? cat de grav??grater pls help meee!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#759 2008-05-29 14:19:37

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

buna fetelor!peste 20 de minute ma duc la salon sa ma epilez inghinal total...doare cu ceara rece?e foarte dureros?

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#760 2008-05-29 14:38:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

din cate stiu eu e mai bine cu ceara calda.deschide porii si nu doare atat de tare ca si cu cea rece.eu nu am ce sfat sa va dau pt ca m-am facut doar cu calda.dar voi in mod sigur puteti sa veniti si sa ne spuneti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.