homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-44

#818 2008-09-07 01:10:03

madalinas
New member
Inregistrat: 2008-09-06

Re: metode de epilare

eu cred ca aparatul de epilat e bun doar pt axila...pt picioare si brate nu mi se pare bun pentru ca cresc fire in piele...iar inghinal doare prea tare pentru ca nu poti sa tragi in sensul cresterii firului si se si irita pielea foarte tare...tot ceara e cea mai buna pentru restul...de lama nu mai vorbesc, imediat creste cu iritatii urate...nici nu se pune problema...iar benzile de la veet mi se par lipisioase rau, nu este suficient un pachet nici pentru picioare dar si pentru alte zone, nu sunt suficiente servetele...

#819 2008-09-07 01:32:07

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

ceara de sus pana jos big_smile doar in situatii de urgenta lama angel

cater to u boy hjarta

#820 2008-09-07 01:36:23

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

eu ma fac pe picioare,axila,inghinal(partial...k brrr mi-e frica total) cu epilatorul sau la salon
In schimb am o problema cu parul de pe maini...care nu e foarte des,mai e si blond pe deasupra...dar mi se pare mie ca e mult si il mai fac(ceara/epilator) dar de fiecare data cand ma fac ma irrrrit rau rau de tot...mi se fac niste bubusoare ca niste cosuleti,dureroase rau de tot...
Aveti cumva idee de vreun remediu?

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#821 2008-09-07 03:05:14

madalinas
New member

Total nu doare tare daca mergi la o cosmeticiana buna...trebuie sa stie cum sa puna ceara si poate fi chiar mai putin dureros decat pe picioare in unele locuri...

#822 2008-09-07 09:22:10

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

fetele ati folosit crema veet (pt piele sensibila) in zona inghinala???

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

Publicitate

loading...

#823 2008-09-07 14:40:48

madalinas
New member

da, si nu este o idee tocmai buna...nu se ia cum trebuie...este destul de incomod...ramane mult lipici si e greu de scos...ca nu se ia lipiciul cu foliile lor...sunt cam proaste per ansamblu...alea merg mai mult pentru picioare...desi mie si pe picioare mi s-au facut iritatii destul de inestetice...si nu ma refer la puncte rosii...se vedea ca si cum mi s-ar fi luat pielea, desi nu se luase

#824 2008-09-07 15:46:17

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Monya intreba de crema de epilat, nu de ceara... Eu am folosit si m-am iritat rau de tot...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#825 2008-09-07 15:50:41

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

si eu am folosit crema veet..dar nu m-am iritat..depinde de piele

Sa nu te astepti sa te salut!

#826 2008-09-07 15:54:09

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Eu ma epilez de sus pana jos cu ceara.Vara,pe gambe merg cu aparatul,pe pulpe cu lama,asta e,macar sa fiu epilata mereu.In restul anului,picioare total,inghinal total,abdomen,maini,mustata,sub brat ceara la greu.Cand nu am timp sa ajung la cosmetica,imi incalzesc ceara la mine acasa si ma fac macar pe gambe si inghinal.Ah,inca ceva,sub brat ma fac singura cu ceara in fieacare saptamana,acum e muuult mai rar.Ca sa nu ma intelegeti gresit,nu sunt nici paroasa,nici bruneta(chiar blonda!)doar ca sunt obsedata de absenta firelor de par:D
Prin urmare,sfatul meu este sa lasati benzile epilatoare,creme si altele si sa incercati ceara!doare la inceput,va acomodati in timp si parul creste muuuult mai rar si mai greu.Succes si curaj!
PS:eu am o prietena care s-a ars cu crema veet,substanta aia care topeste firul de par i-a atacat pielea si a ars-o,asa,superficial,dar tot ars e!

Ultima oara a fost editat de Chick (2008-09-07 15:55:25)

#827 2008-09-07 19:25:18

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Chick a scris:

Eu ma epilez de sus pana jos cu ceara.Vara,pe gambe merg cu aparatul,pe pulpe cu lama,asta e,macar sa fiu epilata mereu.In restul anului,picioare total,inghinal total,abdomen,maini,mustata,sub brat ceara la greu.Cand nu am timp sa ajung la cosmetica,imi incalzesc ceara la mine acasa si ma fac macar pe gambe si inghinal.Ah,inca ceva,sub brat ma fac singura cu ceara in fieacare saptamana,acum e muuult mai rar.Ca sa nu ma intelegeti gresit,nu sunt nici paroasa,nici bruneta(chiar blonda!)doar ca sunt obsedata de absenta firelor de par:D
Prin urmare,sfatul meu este sa lasati benzile epilatoare,creme si altele si sa incercati ceara!doare la inceput,va acomodati in timp si parul creste muuuult mai rar si mai greu.Succes si curaj!
PS:eu am o prietena care s-a ars cu crema veet,substanta aia care topeste firul de par i-a atacat pielea si a ars-o,asa,superficial,dar tot ars e!

m-ar tenta si p mn ideea sa incerc un epilat inghinal cu crema depilatoare (insa nush dak s merita pt k e k si cum ai da cu lama si cel mai tare mi-e frik sa nu-mi apara vreo cv, e totusi o zona f sensibila si te poti alege cu bubitze, alergii locale) sau benzile depilat, insa am citit k pielea ramane cleioasa...
am vaz k spui ca te faci aksa sing cu ceara ..imi poti sp si mie te rog ce ceara folosesti (numele, de unde o cumperi)..mc mult..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#828 2008-09-07 19:29:02

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Joy'n'Happiness a scris:

m-ar tenta si p mn ideea sa incerc un epilat inghinal cu crema depilatoare (insa nush dak s merita pt k e k si cum ai da cu lama si cel mai tare mi-e frik sa nu-mi apara vreo cv, e totusi o zona f sensibila si te poti alege cu bubitze, alergii locale) sau benzile depilat, insa am citit k pielea ramane cleioasa...
am vaz k spui ca te faci aksa sing cu ceara ..imi poti sp si mie te rog ce ceara folosesti (numele, de unde o cumperi)..mc mult..

sfatul meu e sa mergi la o cosmeticiana si nu are ce sa ti se intample. nu exista nici risc de infectii si nici nu o sa te doara. e cam greu sa te faci singura acasa, mai ales daca e prima data cand te faci. ai sa blestemi ceara. rotfl
ma bine mergi la cineva care se pricepe si o sa fii multumita de rezultat. wink

Chick a scris:

si eu am patit. m-a usturat cateva zile.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#829 2008-09-07 20:20:50

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Joy'n'Happiness a scris:

Chick a scris:

Nu pune pe zona aia creme depilatoare.e fix aceeasi chestie cu lama doar ca mai pui o subtanta chimica pe piele.Nu are rost,sincer!
Cat despre ceara,habar n-am.Imi cumpar din alte parti de fiecare data.De la plafar,dar am grija sa fie si cu miere ca lasa pielea mai fina.Am o cratitza mica,o lingura de lemn,o pun la aragaj(vezi ca pui folie de aluminiu pe aragaz,daca pica ceara sa pice pe ea),o topesc total,o las sa se raceasca pana o suport pe piele si gata dupa!Sfatul meu e sa incepi cu portiuni mici mici de tot.La inceput dura cam...o ora sa-mi fac inghinalul total,pe bugatele micutze!Acum in maxim juma de ora sunt fresh!
Daca e prima data cand te faci,mai bine te duci mai intai la cosmetica sa furi niste meserie si dupa faci tu experimente.Eu ti-am spus,alternez,o data la cosmetica,cand nu are timp sau n-am eu timp sa ajung la ea ma fac singurica,dar nu e obijnuinta.

Ultima oara a fost editat de Chick (2008-09-07 20:22:28)

#830 2008-09-08 13:05:29

ecatherina
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-08-05

auricy a scris:

poi m-a facut inghinal si scurt( p picioare tongue,ca pe sus nu prea aveam) si a fo 120 de mii..eu sunt din craiova smile

zi-mi si mie te rog la ce salon?

Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti!

#831 2008-09-08 13:07:22

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

fetelor,ceara aia cumparata de la doamnele alea cu mierea din piata (la mine sunt,nu stiu daca si la voi)...adica e ceara din aia de albine,naturala...e buna de ceva?sau mai bine iau din aia din comert?care nu cred ca e naturala...care ziceti ca e mai buna?
si una din voi,care stie,sa-mi dea si mie instructiunile,ca vreau sa ma fac axial si pe picioare...deci,incalzesc ceara pana devina lichida si.......?

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-09-08 13:08:41)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#832 2008-09-08 13:25:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ceara aia, ca si cea din comert, e dupa noroc
poate fi ok sau poate fi din cea casanta, pe care sa nu ti-o poti scoate de pe picioare... incercare si eroare
incalzesti ceara pana e lichida, apoi o lasi sa se raceasca pana la o temperatura suportabila, o intinzi fasii in sensul cresterii firului de par si le tragi in sens invers

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-09-08 13:26:10)

#833 2008-09-08 13:39:53

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu pana nu demult am folosit lama, dar mi`am ciopartit un pic picioru de n`am putut sa dorm 2 nopti pe spate. asa ca acum fol crema si in curand imi fac curaj sa ma prezint la un cabinet de cosmetica, incerc si ceara. n`oi muri.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#834 2008-09-08 13:42:18

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

saru'mana heimdall puss

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#835 2008-09-08 13:42:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sa cresti mare smile

#836 2008-09-09 11:37:09

madalinas
New member

Lavinia_tia a scris:

exista asa ceva? unde?

E un salon la Moghioros...Nu stiu daca pot sa-i dau numele...In spate la Tip Top (nu in lateral - ca e unul si in lateral)...dar epileaza super bine...daca te intereseaza poti intreba de Oana sau Georgiana...Mai e una dar nu imi place deloc...Nu isi aprinde toate luminile in salon si nici nu vrea sa le aprinda si nu vede ce face...e cam aberant dar asta e...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.