homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metode de epilare-46

#856 2009-03-02 11:13:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: metode de epilare

ioana_4 a scris:

eu ma inteleg cel mai bine cu epilatorul.. il folosesc pe maini si picioare, nu ma doare si e ok, doar ca am grija daca vad un fir crescut sub piele sa il scot.

Asa si eu - plus ca ma fac cu epilatorul si la axile si inghinal pana suport - restul la cosmetica, cu ceara  dance

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#857 2009-03-02 11:15:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu am reusit sa ma fac cu epilatorul cam peste tot... problema e ca firele cresc inegal dupa aceea si e nevoie sa ma epilez cam la o saptamana. Pentru brate mai folosesc benzi de ceara rece, daca vreau sa creasca mai greu. Dar e nevoie de exfoliere, pe cat posibil : cu lufa, cu zat de cafea, zahar, ce aveti la indemana

#858 2009-03-02 11:20:49

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pe maini nu ma epilez, doar pe picioare, subrat si in zona inghinala. peste tot, cu epilatorul. bineinteles ca in zona inghinala e crima, asa ca de unde nu mai rezist, dau cu lama. smile cu ceara e la fel de dureros, nu?
pt firele crescute sub piele, le zgariu putin cu penseta iar apoi ies si le scot tot cu penseta smile
tot la o saptamana ma fac si eu.

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-03-02 11:21:27)

#859 2009-03-02 11:25:22

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

anca9 a scris:

dar de ce nu va epilati cu ceara/aparat electric?
si eu aveam fire dese si groase, dar de ani buni ma epilez cu epilatorul electric si va spun sincer ca au devenit mult mai subtiri. de rarit nu s-au rarit, dar sunt mai subtiri firele si de-asta se si vad mai greu cand cresc. eu zic ca merita incercat, mi se pare cea mai buna metoda.

pai cu epilatorul ma fac smile
cu ceara nu pot, caci am pielea f sensibila si se crapa vinisoarele...problema mea e ca sunt fire de par care cresc sub piele si raman acolo cu toata exfolierea, de unde acele bubite rosiatice,,,,

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#860 2009-03-02 11:26:31

heimdall
Diamond member

nicolle, alterneaza cu cate un epilat cu lama o data la nu stiu cat timp, ca sa nu-ti mai creasca pe sub piele, nu e nicio tragedie

Publicitate

loading...

#861 2009-03-02 11:27:57

Soleil
Addicted member

ok, am sa incerc...dar de ce oare cu epilatorul cresc sub piele? intr-adevar, inainte nu aveam problema asta...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#862 2009-03-02 11:28:51

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

nicolle_rox a scris:

ok, am sa incerc...dar de ce oare cu epilatorul cresc sub piele? intr-adevar, inainte nu aveam problema asta...

pt ca epilatorul le schimba pozitia...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#863 2009-03-02 11:29:26

heimdall
Diamond member

fiindca se subtiaza firul de par si nu mai are suficienta putere sa iasa la suprafata... asa cu lama sau cu exfolierea dai tu stratul de piele moarta la o parte ca sa-i faci loc smile

#864 2009-03-02 11:30:39

pitzipoank
Insomniac member

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

pt ca epilatorul le schimba pozitia...

mie asa mi-a zis cosmeticiana... epilatorul invarte oarecum firul de par si nu mai creste in aceeasi directie

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#865 2009-03-02 11:32:18

Soleil
Addicted member

Aha... nu m-am gandit la asta. Dar cu cele care is deja crescute tare sub piele ce mai pot face? Adica is mult inauntru, nu mai am cum sa ajung la ele, decat daca tai din picior lol

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2009-03-02 11:32:45)

Thé à la menthe hjarta

#866 2009-03-02 11:36:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

le lasi pt ca cu timpul pielea se exfoliaza si vor ajunge si ele mai la suprafata. si atunci le poti zgaria usor cu ceva. oricum, alea adanci tare nu se vad.
eu pe astea adanci mai reusesc cateodata sa le scot daca apas in jurul radacinii lor, ca la cosuri. unele ies asa, dar nu mereu. si oricum, daca nu se vad e mai bine sa le lasi in pace, ca altfel iti faci numai rani.
am dat si eu cu lama de curand (pe picioare), dar ft nasoala senzatia. la cateva ore dupa aveam picioarele intepatoare smile si ma si ustura putin.

#867 2009-03-02 11:42:14

pitzipoank
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

Aha... nu m-am gandit la asta. Dar cu cele care is deja crescute tare sub piele ce mai pot face? Adica is mult inauntru, nu mai am cum sa ajung la ele, decat daca tai din picior lol

eu intotdeauna inainte si dupa epilare fac peeling.inainte ca deschide porii si nu mai doare asa tare si imi scoate si firele de sub piele.alea care sunt mai adanci le scot cu un ac de seringa sterilizat

#868 2009-03-02 11:42:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nicolle_rox a scris:

va cer si eu un sfat... de cand folosesc epilator, adica de vreo 2 ani, mi-au aparut niste bubite cam grena pe gambe, si nu imi plac deloc...nu, nu sunt bubitele care apar imediat dupa epilare...astea sunt permanente. Din ce mi-am dat seama, apar din cauza firelor de par care raman sub piele...am facut si exfoliere, am mai incercat sa scot eu cateva fire...insa multe sunt mult prea sub piele ca sa poata fi scoasa si raman asa rosiatice...si nu imi place deloc. v-ati confruntat cu asa ceva?

din cate stiu, o epilare cu lama din cand in cand ar putea rezolva problema firelor crescute sub piele..
vinisoare sparte si eu am destule, dar pt ele nu stiu daca exista remediu.. eventual laserul

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

eu intotdeauna inainte si dupa epilare fac peeling.inainte ca deschide porii si nu mai doare asa tare si imi scoate si firele de sub piele.alea care sunt mai adanci le scot cu un ac de seringa sterilizat

si cum faci peelingul si cu ce?

eu am primit in cutia cu epilatorul si o manusa pt exfoliere... dar nush.. mai tre sa pun ceva pe ea sau doar imi frec pielea cu ea si atat?

#869 2009-03-02 11:49:25

pitzipoank
Insomniac member

camish ori cu sare mare de bucatarie amestecat cu gel de dus...
ori cu zat de cafea amestecat cu gel de dus..
dar se poate amesteca si cu miere de albine.. dar e cam costositor

#870 2009-03-02 11:50:12

heimdall
Diamond member

sare sau zahar cu putin ulei de masline daca vreti sa aveti si pielea hidratata

#871 2009-03-02 11:51:31

pitzipoank
Insomniac member

eu folosesc gel de dus de la lotto si are o groaza de ulei in el
plus ca ma dau si cu lotiune de corp hidratanta dupa fiecare baie

#872 2009-03-02 11:53:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am inteles...

#873 2009-03-02 11:59:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

E ok daca exfolierea o fac cu lufa si cu gel de dush exfoliant, iar hidratarea cu ulei de bebelush? rodnar

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-03-02 11:59:31)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#874 2009-03-02 12:00:03

heimdall
Diamond member

Daca pielea ta e multumita, e bine smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.