|
Nu esti logat.
Metode de epilare-46#856 2009-03-02 11:13:23
Re: metode de epilare
Asa si eu - plus ca ma fac cu epilatorul si la axile si inghinal pana suport - restul la cosmetica, cu ceara Offline #857 2009-03-02 11:15:14
Re: metode de epilareEu am reusit sa ma fac cu epilatorul cam peste tot... problema e ca firele cresc inegal dupa aceea si e nevoie sa ma epilez cam la o saptamana. Pentru brate mai folosesc benzi de ceara rece, daca vreau sa creasca mai greu. Dar e nevoie de exfoliere, pe cat posibil : cu lufa, cu zat de cafea, zahar, ce aveti la indemana Offline #858 2009-03-02 11:20:49
Re: metode de epilarepe maini nu ma epilez, doar pe picioare, subrat si in zona inghinala. peste tot, cu epilatorul. bineinteles ca in zona inghinala e crima, asa ca de unde nu mai rezist, dau cu lama. cu ceara e la fel de dureros, nu? Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-03-02 11:21:27) Offline #859 2009-03-02 11:25:22
pai cu epilatorul ma fac "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #860 2009-03-02 11:26:31
Re: metode de epilarenicolle, alterneaza cu cate un epilat cu lama o data la nu stiu cat timp, ca sa nu-ti mai creasca pe sub piele, nu e nicio tragedie Offline Publicitateloading...
#861 2009-03-02 11:27:57
Re: metode de epilareok, am sa incerc...dar de ce oare cu epilatorul cresc sub piele? intr-adevar, inainte nu aveam problema asta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #862 2009-03-02 11:28:51
pt ca epilatorul le schimba pozitia... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #863 2009-03-02 11:29:26
Re: metode de epilarefiindca se subtiaza firul de par si nu mai are suficienta putere sa iasa la suprafata... asa cu lama sau cu exfolierea dai tu stratul de piele moarta la o parte ca sa-i faci loc Offline #864 2009-03-02 11:30:39
mie asa mi-a zis cosmeticiana... epilatorul invarte oarecum firul de par si nu mai creste in aceeasi directie "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #865 2009-03-02 11:32:18
Re: metode de epilareAha... nu m-am gandit la asta. Dar cu cele care is deja crescute tare sub piele ce mai pot face? Adica is mult inauntru, nu mai am cum sa ajung la ele, decat daca tai din picior Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2009-03-02 11:32:45) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #866 2009-03-02 11:36:35
Re: metode de epilarele lasi pt ca cu timpul pielea se exfoliaza si vor ajunge si ele mai la suprafata. si atunci le poti zgaria usor cu ceva. oricum, alea adanci tare nu se vad. Offline #867 2009-03-02 11:42:14
eu intotdeauna inainte si dupa epilare fac peeling.inainte ca deschide porii si nu mai doare asa tare si imi scoate si firele de sub piele.alea care sunt mai adanci le scot cu un ac de seringa sterilizat "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #868 2009-03-02 11:42:16
din cate stiu, o epilare cu lama din cand in cand ar putea rezolva problema firelor crescute sub piele..
si cum faci peelingul si cu ce? Offline #869 2009-03-02 11:49:25
Re: metode de epilarecamish ori cu sare mare de bucatarie amestecat cu gel de dus... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #870 2009-03-02 11:50:12
Re: metode de epilaresare sau zahar cu putin ulei de masline daca vreti sa aveti si pielea hidratata Offline #871 2009-03-02 11:51:31
Re: metode de epilareeu folosesc gel de dus de la lotto si are o groaza de ulei in el "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #873 2009-03-02 11:59:18
Re: metode de epilareE ok daca exfolierea o fac cu lufa si cu gel de dush exfoliant, iar hidratarea cu ulei de bebelush? Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-03-02 11:59:31) Offline #874 2009-03-02 12:00:03
Re: metode de epilareDaca pielea ta e multumita, e bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|