Secretie vaginala NORMALA-14
- september
- New member
- Inregistrat: 2009-10-14
Re: Secretie vaginala NORMALA
buna fetelor. aveti idee ce inseamna scurgerea galbuie cu miros la inceput usor dulce a lapte praf parca si dupa insuportabil de urat? fara alte simptome in afara de scurgere; in timpul tratamentului cu cerviron am voie sa fac sex? in conditiile in care pun ovulul dupa contact si irigatii? multumesc
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
- september
- New member
- Inregistrat: 2009-10-14
YoHanna a scris:dupa gust nu stiu sa-ti zic...numai dupa consistenta si aia...normal...cu o marja de eroare daca vrei sa faci tratament cu cerviron pt infectie sau rana...contactele sexuale...trebuie evitate pt a-si face ovulele efect .
la gust nu m-am gandit; am specificat clar miros de lapte praf, nu stiu cum altfel as putea descrie mirosul caci nu mi s-a intamplat pana acum si in mod cert nu e normal; ma gandeam ca ma poate lamuri cineva pana ajung la medic, dar se pare ca e amuzant...
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
sweetygirl27 a scris:buna, x-ynna !dupa ce mergi la control,sa intri sa ne zici si noua ce ti s-a spus.... si eu am terminat tratamentul si luni vreau sa sun sa imi faca programare marti sau miercuri...sa vad ce imi zice....daca s-a mai vindecat din rana...si ce urmeaza sa mai fac...
eu m-am abtinut de la contact...pt va vreau sa scap neaparat de aceasta rana...de abia ast sa vad ce imi zice la control...daca imi zice sa o cauterizez, imi e fff frica...si nu stiu de care cauterizare sa fac...care credeti ca e cea mai eficienta?
sweet am fost azi...doctoritza s-a exprimat in felul urmator: "rana asta e mica, mica...dar al naibii ca numai nu vrea sa se inchida de tot...probabil e veche si nu vrea sa cedeze...nu ai de ce sa iti faci griji, dar as zice cand ai timp, dupa sesiune sau cand poti tu, sa vii sa o cauterizam ca sa stai linistita"
...nici eu nu am avut contact pe perioada tratamentului...acum mi-a zis ca pana la cauterizare pot sa am contacte linistita ca nu e problema...
nici eu nu prea as vrea cauterizare...ma tem si se mai aud si unele voci cum ca nu ar fi chiar extraordinar de indicata si ca unii medici se cam arunca...vreau sa incerc cu niste ovule cu propolis pana merg la cauterizare dar nu stiu daca ar fi bine...o sa intreb fetele ce parere au la un topic potrivit...
eu am invatat si de HPV la facultate zilele astea si ma temeam tare dar a zis ca sa nu imi fac griji...pap.ul a fost bun...e facut in sistem bethesta 2001 si ar fi iesit daca era ceva...deci sa nu ma mai stresez...acum sper sa fie totul bine...
multa sanatate si astept vesti si de la tine!!
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
multumesc.... eu o sa merg joi la control, apoi iti pot psune ce mi-a spus...nici eu nu vreau sa ajung la cauterizare...depinde de ce imi zice joi....o sa intru sa iti dau detalii
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- lavinia85
- New member
- Inregistrat: 2009-11-12
Salut,
am si eu o problema, este putin diferita de cele postate anterior de fete. Eu am foarte multe zile cand nu am niciun fel de secretie, majoritatea zilelor chiar. Asta s-a intamplat dupa ce in trecut am avut cateva episoade de candida si am primit tratament cu ovule. Mentionez ca nu am fost insarcinata niciodata, citeam pe undeva ca asemenea probleme intervin dupa nastere sau avort. Contactele sexuale cu prietenul meu sunt foarte rare din cauza asta si neplacute, pentru ca ma irit foarte repede. Imi poate da cineva un sfat, va rog?
Multumesc!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
sincer nu cred ca nu ai nici un fel de "secretie"...pun ghilimele pentru ca e impropriu spus secretie...ma rog, important e ca faptul ca nu ti se exteriorizeaza pe chilot nu inseamna ca vaginul tau e complet uscat te iriti cu ocazia contactelor sexuale din absenta excitatiei, asadar merita lucrat nitel la preludiu sa il faceti eficient
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- mariamatei85
- New member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2007-05-14
Buna fetelor,
am fost la ginecolog pentru analiza secretiei si papanocolau la citirea rezultatelor domana doctor mi-a spus ca singura problema este "flora vaginala gradul III", in rest totul a iesit bine. Mi-a prescris tratament cu cervugid 6 ovule, colpotrophine crema si linofluor (sper ca e scris bine) 6 ovule dupa ce termin cervugidul. Acest tratamet mi-a spus sa il urmenz in fiecare luna timp de 3 luni la rand dupa menstruatie. Avand in vedere ca sunt antibiotice primele doua mi-e frica sa nu fie prea mult sa repet tratamentul timp de 3 luni. Doctoressa ce parere aveti?
multumesc din suflet
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Fericita mamica de Aida Maria!
- ade i.
- Membru
- Inregistrat: 2010-02-02
dupa o perioada extrem de indelungata in care nu am mers la dr., mi-am facut curaj si sunt suspecta de infectie cu HPV, iar papa nicolau mi-a iesit 2/3. am primit tratament cu cervugid, cervigol, orgametril si issopriostine (daca nu gresesc.) timp de trei luni intr-un concediu,inainte de luna a 3-a, am simtit ca m-am stropit la baie (toaleta publica). a doua zi a inceput disconfortul (mancarimi, fara aspect de ciuperca) ?Fiind departe de medic si panicandu-ma, mi-am cumparat canesten. am folosit crema si in timpul menstruatiei ca sa fie macar 7 zile, desi mi-am facut igena locala (fara exagerari - intravaginal). Apoi am urmat tratamentul pentru luna a 3-a (mai putin orgametrilul). am observat scaderea libidoului, lubrefierea insuficienta si o secretie vaginala scazuta si inconsistenta, si - desigur - dificultati majore la excitatie. (mentionez ca nu am incercat sa intretin relatii cu partenerul in timpul tratamentului cu ovule, decat la celelalte medicamente) Dat fiind faptul ca mai dureaza cateva saptamani pana ajung la medic si fiindca m-am cam speriat, va rog sa imi spuneti daca poate fi de la tratament ori de la administrarea canestenului (de capul meu), sau e o avansare a bolii. multumesc mult
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
ai facut genotipare de hpv? esti "suspecta" dar in atatea luni nu te-a lamurit nimeni daca ai sau nu, si daca ai, cat e de grav, ce tulpini ai, etc ?? eu zic asa: 1. de la avansarea bolii nu e. hpv-ul nu scade apetitul sexual 2. de la medicamente: acum..si daca ai avea astfel de reactii de la medicamente, ar fi trebuit sa iti revii dupa tratament.. nu ai cum sa ramai asa chiar si dupa ce le-ai terminat... eu zic sa nu mai stai si sa mergi la doctor sa iti zica ce se intampla. sau macar da un telefon. mi se pare dubios ca te-au indopat cu medicamente cand nici macar nu stii sigur daca ai sau nu ai hpv!
- ade i.
- Membru
nu am facut. au spus ca am o rana ulceroasa pe col care prezinta modificari specifice infectiilor cu hpv. adica celule atipice cu nucleu hipercrom si marit in volum. cam asta e pe rezultat. multumesc si poate ma mai lamuriti cu ceva. saptmana viitoare voi merge la medic
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
of.. uite aici http://forum.anticonceptionale.ro/t15728-HPV.html gasesti informatii despre HPV si ce trebuie sa faci. nu e de ajuns sa vezi ca ai. trebuie sa vezi ce tulpini ai: cu risc crescut, cu risc scazut. adica doctorul trebuie sa iti spuna asta.. scaderea libidoului poate avea si alte cauze, cum ar fi: anticonceptionalele (daca iei) sau antidepresivele..
- ade i.
- Membru
multumesc. o sa citesc cu atentie, iar daca la urmatorul control nu mi se va spune nimic despre analize precise voi incerca sa schimb doctorul. medicamente nu iau de la 13 ani, adica de mai mult de 15 ani - am avut probleme cu alergiile. alte medicamente nu am luat. niciodata anticonceptionale sau antidepresive. nu am avut nici parteneri multipli, iar cativa ani buni am fost abstinenta. nici avorturi, nici copii. poate tocmai dupa aceasta pauza lunga fara medicamente, luand asa multe dintr-o data am reactionat mai dur. oricum multumesc. mi-ati dat un semnal de alarma.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
mariamatei85 a scris:Buna fetelor,
am fost la ginecolog pentru analiza secretiei si papanocolau la citirea rezultatelor domana doctor mi-a spus ca singura problema este "flora vaginala gradul III", in rest totul a iesit bine. Mi-a prescris tratament cu cervugid 6 ovule, colpotrophine crema si linofluor (sper ca e scris bine) 6 ovule dupa ce termin cervugidul. Acest tratamet mi-a spus sa il urmenz in fiecare luna timp de 3 luni la rand dupa menstruatie. Avand in vedere ca sunt antibiotice primele doua mi-e frica sa nu fie prea mult sa repet tratamentul timp de 3 luni. Doctoressa ce parere aveti?
multumesc din suflet
flora gradul 3 inseamna flora vaginala normala insa dezvoltata in exces.... parca nu vad rostul pentru cele 3 luni....si nici pentru asa multe produse, poe timp asa lung.... mai consulta si alt medic, asta e sfatul meu
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- tinat
- New member
- Inregistrat: 2009-12-06
Am observat in ultima vreme o usoara modificare a secretiei vaginale, si anume faptul ca este usor galbuie si mai abundenta. Voi merge la sf lunii feb sa-mi fac analize, dar pana atunci as vrea sa stiu....cam despre ce fel de infectie ar putea fi vorba? Mentionez ca iau ac Karissa de 4 luni si acum 5 zile am inceput o noua folie. Daca se poate, as dori o parere si din partea doctoressei, dar si din partea fetelor care s-au confruntat cu probleme asemanatoare. Multumesc!
- persifona
- Vizitator
Daca este doar galbuie si mai abundenta, fara alte simptome, nu am idee ce ar putea fi, tocmai de-aia o analiza de secretie la medic este cea mai in masura sa te lamureasca. Si nici nu ar trebui sa aiba legatura cu Karissa.
- tinat
- New member
- Inregistrat: 2009-12-06
Ok.Multumesc oricum:)!Poate nu e ceva grav sau poate e doar o ingrijorare falsa...Ce bine ar fi!
- daria_25
- Full member
- Inregistrat: 2008-03-08
Am nevoie de un sfat va rog frumos. Am fost azi la ginecolog ptr un control de rutina. Mi-a facut pap-ul, control si ecogr intravaginal, clamidia...Eu am ceva usturimi la contactul sexual si mi-a spus ca intr-adevar am o zona rosie dar ca este absolut normala....Examen de secretie nu am facut...oare nu trebuia si asta facuta?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|