|
Nu esti logat.
Secretie vaginala NORMALA-19#343 2010-07-23 18:56:30
Re: Secretie vaginala NORMALAe posibil sa fie de la novynette, mergi si spune-i medicului sa ti le schimbe Offline #344 2010-07-23 19:12:35
Re: Secretie vaginala NORMALAok.mersi.oricum am decis sa renunt la ele o perioada ..o sa fac o pauza de 6 luni asa si apoi imi fac din nou analize sa vad ce imi recomanda doctorul.deci nu e nimic grav nu? Offline #345 2010-07-25 21:27:19
Re: Secretie vaginala NORMALAfetele ajutati-ma si pe mine cu raspuns va rog;am luat marvelon 28 1 an de zile;la sfarsitul lui iunie le-am intrerupt ca asa am vrut eu;nu vreau sa ma iau;poate a coincis poate nu au inceput niste dureri pe sub burta ca la menstruatie ;intai au fost vagi;acuma tot mai tari;si atunci cand ma pun in fund pe scaun sau pe pat m-a inteapa pana in cap;astazi mi-a iesit si ceva gelatinos incolor ;si fara miros;m-am cam speriat;maine merg la ginecologie;apropo am facut un sumar de urina si mi-a iesit a is doamna de la laborator n fel de raceala adica scrie;A-URME Offline #346 2010-08-18 20:46:43
Re: Secretie vaginala NORMALAbuna! am si eu o intrebare.atunci cand fac sport am o scurgee vaginala foarte ciudata,in sensul ca nu are miros nu are culoare si curge in cantitati foarte mari.am impresia ca am mictionat fara sa realizez.seamana foarte mult cu apa.ce ar putea fi? Offline #347 2010-08-28 08:51:23
Re: Secretie vaginala NORMALAam facut testu citologic si mii s-o dat diagnosticul de leucoree...am facut tratament cu ovule si este in regula acum...dar prietenului meu i-a aparut niste pete rosi inainte de asta dar fara usturimi,a facut si el tratament si acum iarasi i-au aparut dar sunt dureroase....ma ajuta careva cu un rasp sigur Offline Publicitateloading...
#348 2010-09-19 14:02:30
Re: Secretie vaginala NORMALABuna fetelor! Offline #349 2010-09-19 14:23:17
Re: Secretie vaginala NORMALAte speli cu apa rece?!!! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #350 2010-09-19 14:24:38
Re: Secretie vaginala NORMALApai a trebuit sa ma spal ca au oprit astia apa...si mia fost lene sa stau sa incalzesc Offline #351 2010-09-19 16:10:31
Re: Secretie vaginala NORMALANu iti mai bate joc de sanatatea ta si incalzeste apa. In definitiv nici nu dureaza atat de mult. Mergi si la medic eventual, nu suna bine simptomele tale, fiind probabil sa ai o raceala care poate evolua urat... Sanatate! Failure teaches Success! Offline #352 2010-09-26 21:35:36
Re: Secretie vaginala NORMALAbuna fetele, am si eu o curiozitate, mai acum vreo 2 sapt am mancat pizza pe care prietenul meu a pus si ceapa, si am observat ca urmatoarele zile secretia mea a mirosit a ceapa. mi s-a parut f ciudat, desi stiu ca ceapa la fel ca si pestele, are nu stiu ce substanta care face ca pielea sa iti miroasa dupa ce le consumi, dar secretia? -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #353 2010-10-05 09:50:38
Re: Secretie vaginala NORMALAsi eu am o intrebare , anticonceptionalele pot influenta secretiile vaginale? ma rog,culoarea de cand ma stiu e aceeasi,cateodata e alba si mai transparenta,cateodata e albicioasa cu o f mica tenta galbuie dar f putin si cu o consistenta de lichida-cremoasa....si cateodata cand imi neglijez alimentatia sau somnul sau am o perioada de stres e alba si branzoasa,niciodata nu mi s-a parut ca are vreun miros ciudat si nu am avut dureri ,usturimi sau alte probleme de genul doar ca cateodata e mai abundenta cateodata mai putin....ideea e ca asa e de cand ma stiu,recent am facut niste spalaturi [nu folosesc irigator,si nici nu am sa folosesc vreodata,sper] m-am spalat cu degetul si am facut bai de sezut cu ceai de musetel,cred ca doua zile la rand ,nu am vrut sa insist,aveam secretia mai branzoasa si ma stresa ,dupa aceste bai secretia a devenit la consistenta ei normala gen alba si cremoasa-lichida...am auzit ca sperma nu face bine? prietenul meu termina in mine,dar de obicei cand ma spalam dupa actul sexual ma spalam la suprafata doar....am devenit f paranoica in ultima prioada,mama imi spune ca asa am fost mereu, faptul ca ma gandesc numai la tampenii imi afecteaza viata sexuala,ultima oara cand am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu ma gandeam la asta si stateam incordata si mi-a zis ca sunt mai stramta ,plus ca nu eram prea excitata si nici nu m-am udat f tare,era ca si cum vaginul meu il respingea fiind prea incordata ,mentionez ca nu am dureri la actul sexual ,doar la inceput cand o baga,ca sunt mica,dar asta daca nu sunt indeajuns de uda..mi s-a mai spus ca daca simt ca nu e nimic neinregula cu corpul meu acesta reactioneaza conform gandurilor mele...in rest totul mi se pare normal,ciclul foarte regulat,fara dureri fix 5 zile folosesc anticoncentipnale de un an si ceva si anume yasmin dat simt cu cat citesc mai mult cu atat ma ingrozesc mai tare si ma gandesc la foarte multe lucruri care imi strica buna dispozitie Offline #354 2010-10-05 09:52:26
Re: Secretie vaginala NORMALAda, AC pot influenta cantitatea / aspectul secretiei, nu inteleg de ce-ti faci probleme, fiindca din ce vad eu nu ai niciun motiv Offline #355 2010-10-05 15:34:33
Re: Secretie vaginala NORMALA*************** Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-10-05 15:47:01) Offline #356 2010-10-05 19:15:31
Re: Secretie vaginala NORMALAde vreo 3 saptamani am niste secretii transparente, gelatinoase, care nu au miros.. le aveam si pana acum dar doar la ovulatie. din cauza lor se poate sa imi intarzie menstruatia? ca mi-a intarziat cam 10 zile.. Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline #357 2010-10-05 19:17:44
Re: Secretie vaginala NORMALAnu, nu-ti intarzie din cauza lor Offline #358 2010-10-05 19:37:13
Re: Secretie vaginala NORMALA
nu.. acum 2 luni mi-a intarziat 10 zile, luna trecuta mi-a venit la timp, acum vad ca intarzie iar Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline #359 2010-10-17 21:27:39
Re: Secretie vaginala NORMALABuna seara! Sunt noua pe acest site ca si user insa urmaresc periodic discutiile de pe acest forum. este foarte interesant si am gasit multe sfaturi utile aici. Ca sa nu o mai lungesc as vrea sa-mi expun si eu o mica problema (sper ca e mica): Luna aceasta am reinceput tratamentul cu anticonceptionale Triregol (dupa o pauza de aproximativ 3 ani) sunt deja in a 10-a zi si de 1-2 zile mi-a aparut o secretie alb-galbuie si miroase nu extraordinar de tare dar suficient ca simt eu mirosul. nu am mancarimi, usturimi, nu sunt inflamatii la nivel genital...doar ca ma deranjeaza aceste secretii care-s neobisnuite fata de cele normale cu care is obisnuita. Ultima oara a fost editat de kry_ (2010-10-17 21:28:10) Offline #360 2010-11-03 09:20:02
Re: Secretie vaginala NORMALA
buna...dupa 2 luni in care nu am mai facut nimic cu prietenul meu ne am revazut zilele trecute si am facut sex neprotejat.nu si a dat drumul in mine dar dupa o zi mi a venit o secretie maronie urat mirositoate.in urmatoarea zi a venit mai rozalie .iar a 3a zi rosie.mentionez ca ma ustura acolo.ce poate fi? sa fiu racita sau sa am vro infectie?am fost la farmacie si am luat polygynax si tantum rosa.....astept raspuns.... Offline #361 2010-11-03 09:48:54
Re: Secretie vaginala NORMALANu cumva e vorba de menstra? Oricum, usturimile nu sunt de la menstra. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa mergi la medic sa faci o analiza de secretie. Doar asa vei sti ce ai si cum trebuie sa tratezi problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|