|
Nu esti logat.
Secretie vaginala NORMALA-17#305 2010-03-18 11:22:58
Re: Secretie vaginala NORMALApey se opreste k asa am in ultimele 3 luni cateva zile secretia moronie cateva zile da e de rau? Offline #306 2010-03-18 11:28:37
Re: Secretie vaginala NORMALAma refeream la secretia pe care o ai acum. daca este de la ovulatie, mai mult de 2 zile n-ar trebui sa tina Offline #307 2010-03-18 11:59:38
Re: Secretie vaginala NORMALAaha ok ms mult poop Offline #309 2010-04-01 11:36:40
Re: Secretie vaginala NORMALAfetelor e normal ca in saptamana dinaintea menstrei secretia sa fie mai "gumoasa" ? Offline Publicitateloading...
#310 2010-04-01 11:51:03
Re: Secretie vaginala NORMALAda, se poate sa fie uneori si asa gumoasa cum zici tu. daca nu ai nici un alt simptom care sa te deranjeze, stai linistita Offline #311 2010-04-01 12:02:18
Re: Secretie vaginala NORMALAparca simt o usoara iritatie pe partea interioara a uneia dintre labiile mici. acuma m-am dat cu niste nidoflor. sper sa nu fie nimic de data asta ca disper nu altceva. dupa ce am terminat acum mai bine de 3 saptamani ultimul tratament cu ovule betadine , am pus vreo 7 seri iaurt in vagin pt ca ma simteam inca putin iritata si nu am mai avut nimic dupaia . pe urma am luat si viviflor cum imi spusese doctorita. luni am pus ultima capsula. si marti si miercuri am inceput iar cu iaurt asa ca sa previn o alta colpita bacteriana , pentru ca de obicei in saptamana dinaintea menstrei imi apare. Ultima oara a fost editat de laura88 (2010-04-01 19:55:46) Offline #312 2010-04-01 17:46:27
Re: Secretie vaginala NORMALAam fost in dupamasa asta la medic , si in urma analizei de secretie pe care mi-a facut-o in cabinet nu a iesit nimic.... insa a zis ca sunt intradevar iritata in zona labiilor. mi-a recoltat si pentru cultura da nu mi-au mai primit-o la laborator pentru ca urmeaza cateva zile libere (((( . pana ar fi trebit sa primesc rezultatele doctorita mi-a dat feminella vagi C si multy gyn actigel ca poate e doar un discomfort vaginal si daca mai iese ceva la analiza imi da alt tratament. faza e ca acuma parca a inceput sa ma usture si la urinare , da nu stiu daca are vreo legatura , ca mi se mai intampla sa ma usture si daca e foarte concentrata urina din cauza ca nu beau lichide suficiente. Offline #313 2010-04-06 19:54:55
Re: Secretie vaginala NORMALABuna, Offline #314 2010-04-16 16:38:55
Re: Secretie vaginala NORMALADe un an ma chinui cu candida, in ultima luna insa parea ca mi-a trecut dupa tratamente indelungate. Acum insa, de doua- trei zile mi-a aparut o secretie alba, dar nu groasa cum era la candida, dar nici f apoasa, nu miroase, nu am mancarimi, nu am usturimi, nu e f multa, ca nu pateaza chilotul, dar in situatia in care nu fac la timp treaba mica si astept mai mult, apare pe hartie cand ma sterg, altfel nu. Precizez ca sunt si inainte de menstruatie, ar trebui sa-mi vina maine sau zilele urmatoare. O fi din noua candida sau e secretie normala??? PLSSS HELP!!! Ultima oara a fost editat de Alirox (2010-04-16 16:39:39) Offline #315 2010-04-17 19:58:18
Re: Secretie vaginala NORMALAAvand in vedere ca esti inainte de menstruatie, este posibil sa fie chiar ft normala Offline #316 2010-04-18 22:39:19
Re: Secretie vaginala NORMALAma chinuia faptul ca e alba si din cate stiu trebuia sa fie incolora. Oricum m-am mai linistit, sper sa fie totul bine. Multumesc!!! Offline #317 2010-04-18 22:49:52
Re: Secretie vaginala NORMALAalba este normal sa fie. incolora-transparenta este inainte de ovulatie Ultima oara a fost editat de gargarita (2010-04-18 22:50:05) Offline #318 2010-05-20 18:55:55
Re: Secretie vaginala NORMALAbuna ziua...as dori o parere din partea voastra....ultima menstruatie am avut-o acum 10 zile...astazi am observat pe absorbantul zilnic o secretie maronie rosiatica....mentionez ca m-am racit zilele astea...de la ce ar putea fi acele scurgeri?in ultimele luni menstruatile mele s-au cam dereglat in sensul ca mi-au venit cu cateva zile mai tarziu de cat trebuie exceptie facnd ultima oara cand a venit normal la 21 zile... Offline #319 2010-05-26 10:50:27
Re: Secretie vaginala NORMALA
ciao, Ultima oara a fost editat de lri (2010-05-26 10:51:57) Offline #320 2010-05-26 11:08:40
Iri rugamintea mea e sa incerci sa nu dai parerile tale ca fiind axiome aici pe forum ca nu e cazul...fii mai rezervata ca e mai bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #321 2010-06-14 15:44:38
Re: Secretie vaginala NORMALAAs vrea si eu un raspuns. in urma cu un an am facut niste analize ale secretiei vaginale. rezultatul a fost ca am o infectie cu gardnerela vaginalis. am urmat tratamentul prescris de medic care a fost foarte bun, dar acum, dupa un an, a reaparut secretia urat mirositoare. ce sa fac? cineva mi-a spus sa repet tratamentul, dar medicamentul de pe reteta nu se mai gaseste. se numeste tergynan. as dori sa stiu ce pot face.multumesc Offline #322 2010-06-14 15:53:09
Re: Secretie vaginala NORMALAmergi din nou la medic amelia. fa si un examen papanicolau daca ai un an de la ultimul. Offline #323 2010-06-15 03:00:33
hello..e trichomonas..asa mi-a dat si mie pt aceeasi problema "colpita cu anaerobi" ..in legatura cu asta vroiam si eu sa va cer parerea: acum ceva vreme am mers la control, mi-a zis de colpita asta cu anaerobi..mi-a dat tinidazol, ovule klion, spalaturi..la control a zis ca nu a trecut..am mai luat o tura de tinidazol/klion/spalaturi..la urmatorul control a zis ca tot mai e secretie de aia ..mi-a dat doar sa fac spalaturi, klion si inca ceva ovule rusesti cred..le-am luat de la ea de la cabinet deci nush cum le zice..sunt 3 ovule pe un blister..alea trebuia sa le iau cand termin klionul..am urmat tratamentul exact cum a zis ea..saptamana trecuta am mers la control si a zis ca e mai bine..mai era putina secretie dar nu se compara cu ce avea inainte..deci eram pe drumul bun..mi-a spus sa continui spalaturile cu septovag si mi-a dat gynophillus pt "intarirea" florei vaginale proprii si m-a programat pt un control azi si sa imi recolteze secretie..a zis sa nu fac spalatura cu o zi inainte sa merg la ea, dar ca gynophillus pot sa iau ca se poate recolta si asa..ok, asa am facut..ultima spalatura am facut-o sambata, dar am continuat sa imi pun pastilutza cu gynophillus..azi cand am mers la control a zis ca iar am secretie si mi-a aratat "minunea"..io nush ce sa mai inteleg..mie mi se parea ca "secretia" aia era de fapt pastilutza dizolvata de aseara..ca, dupa umila mea parerea, arata total altfel fata de cealalta secretie naspa, "a bacteriilor"..se poate? mi-e greu sa cred ca iara fac secretia aia naspa dupa atatea tratamente..si colac peste pupaza, cand mi-a recoltat, era tamponul ala rosu si am intrebat "de ce e rosu?"..a zis "a sangerat colul"..asa sec eu m-am speriat f tare..si inca sunt speriata..nu am mai patit asa ceva..vi s-a mai intamplat sa sangerati la recoltare de scretie? e grav/normal? uai linistiti-ma ca ma dau de pereti..ms Ultima oara a fost editat de lala-land (2010-06-15 03:11:20) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|