homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-10

#172 2008-10-05 11:05:40

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

buna dimineatza fetele...am terminat si noi nunta smile a fost mai mult decat superb....da hai sa va povestesc de la inceput....pe la 14 am avut programarea la coafor, mi-am facut frizura asa cum atzi vazut zilele trecute in poza ce am pus`o, la spate un coc ca o floricica, machiajul a fost ceva roz-moviu.....a stat f bine si voalul si coronitza....la 18 eram la biserica, slujba a tzinut putzin 35 min....poapa cam grabit cred big_smile...lumanarile si buchetul au fost asa cu mi`am dorit...am ras in biserica ca nu ii venea sotzului meu verigheta...popa i`a pus`o pe a mea smile dar le`am schimbat si a fost ok....am facut cateva poze in curtea bisericii si apoi am mers in fatza la Palat, pt o sedintza foto mai frumoasa....de aici spre sala ...unde soacra mea ne`a legat cu prosopul de gat cica sa fim asa frumosi si unitzi toata viatza smile....pe la 20.30 au venit invitatzii, la 22 dansam dansul de deschidere si nunta a inceput...muzica f buna, toata lumea a dansat ,,,,s`a stat la masa numai cat s`a mancat si baut lol la 23.45 m`au furat varul meu, seful sotzului si matusa sotzului....m`au dus la restaurantul de la Motel, unde era o petrecere f mare si faina, am fost f frumos....dupa 20 min l`au sunat pe sotzul meu si au inceput negocierile...sotzul meu f inspirat a cerut pensie alimentara pt ca l`au lasat pe Alex fara mamica rotfl, hotzii s`au ales cu cate o sampanie si eugenii rotfl a ajuns nasul sa cate in toiul noptii eugenii ( da ce nu face el pt fina lui big_smile)...pana ala urma au cazut la o intelegere si m`a adus varul in bratze si a si dansat cu mine ( halal lor , hotzilol )....a! sa nu uit sa va spun ca si Alexandru a fost un superb, imbracat ca tatal lui , costum negru ,camsa alba si ravata rosie...dar o sa il vedetzi zilele urmatoare in poze wink....sotzul meu e f mandru de verigheta de pe deget si eu la fel de mut ca el....mai revin cu povestiri, acum trebuie sa ii pregatesc lapticul celui mic si cafeaua sotzului....va pup pe toate!

pc  pc

#173 2008-10-05 11:24:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

super anka9mai! applause
casa de piatra in continuare, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti mult kram

si asteptam pozele big_smile

#174 2008-10-05 11:31:31

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

casa de piatra si multa fericire anka9mai puss

anka9mai a scris:

soacra mea ne`a legat cu prosopul de gat cica sa fim asa frumosi si unitzi toata viatza smile....

e prima data cand aud de obiceiul asta lol

#175 2008-10-05 11:49:39

anka9mai
Hero member

milana a scris:

casa de piatra si multa fericire anka9mai puss

anka9mai a scris:

soacra mea ne`a legat cu prosopul de gat cica sa fim asa frumosi si unitzi toata viatza smile....

e prima data cand aud de obiceiul asta lol

asa e in moldova la noi...da nu e obligatoriu...acum ficare face cum vrea....

pc  pc

#176 2008-10-05 12:13:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bravo, anka!!! ce ma bucur ca a iesit bine!! applause felicitari si casa de piatra!!!

tare faza cu eugeniile big_smile ai nostri hoti au cerut cartofi prajiti si bere rotfl

da' sotu' tau n-a stiut ca daca te-a furat la 23.45 tre sa te rascumpere nasul? lol asa e... daca e inainte de 12 nasul, dupa 12 sotul big_smile

abia astept sa vad pozele... deci si mirele tau a avut costum negru si cravata rosie? sa mai zica nasa-mea ca "asa ceva nu s-a mai vazut" (ca si al meu tot asa fuse si ea s-a scandalizat)

plecati pe undeva in luna de miere? ca am uitat sa intreb!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#177 2008-10-05 12:20:38

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

casa de piata anka !!!! puss
super fain a fost dupa cum ai povestit smile si abia astept sa vad pozili big_smile

#178 2008-10-05 12:42:22

anka9mai
Hero member

katami a scris:

bravo, anka!!! ce ma bucur ca a iesit bine!! applause felicitari si casa de piatra!!!

tare faza cu eugeniile big_smile ai nostri hoti au cerut cartofi prajiti si bere rotfl

da' sotu' tau n-a stiut ca daca te-a furat la 23.45 tre sa te rascumpere nasul? lol asa e... daca e inainte de 12 nasul, dupa 12 sotul big_smile

abia astept sa vad pozele... deci si mirele tau a avut costum negru si cravata rosie? sa mai zica nasa-mea ca "asa ceva nu s-a mai vazut" (ca si al meu tot asa fuse si ea s-a scandalizat)

plecati pe undeva in luna de miere? ca am uitat sa intreb!!

pai m`au adus dupa ora 12 si na...a vrut sotzul meu sa ma rascumpere ca sa stie sigur ca merg cu el dimineatza acasa rotfl dar a contribuit si nasul la rascumaprare , el a cautat eugeniile smile...in concediu nu plecam....avem planuri sa mergem la vara undeva in Grecia sau in Turcia....dar mai este mult pana at...pe 7 e ziua sotzului meu si pe 14 a mea...asa ca luna asta avem de sarbatorit acasa...nu putem pleca big_smile

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-10-05 12:44:29)

pc  pc

#179 2008-10-05 12:42:53

anka9mai
Hero member

capcaun a scris:

casa de piata anka !!!! puss
super fain a fost dupa cum ai povestit smile si abia astept sa vad pozili big_smile

multzumesc.....si eu abia astept  wink

pc  pc

#180 2008-10-05 13:10:14

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

oau!cate nunti!cate cupluri fericite!
bv si fetelor ce au fost cerute!ff frumos

#181 2008-10-05 14:21:27

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

casa de piatra anka! casa de piatra milana! be happy big_smile hjarta

la noi aranjamentele au fost verzi angel de la invitatii, marturii, servetele, decoratiunile de pe scaune si baloanele big_smile iar aranjamentele florale mi le-a facut nasa de botez a fratelui meu din florile primite la cununia civila wink

mami de minuni hjarta

#182 2008-10-05 17:10:38

anka9mai
Hero member

multzumesc Ana... puss

pc  pc

#183 2008-10-05 17:18:32

skumpi
Vizitator

super anka big_smile
muulta fericire si sanatate

#184 2008-10-05 17:25:53

o'hara
Platinum member

anka si pozili? big_smile sa videm si noi cavaleru de onoare la 4 ace big_smile

mami de minuni hjarta

#185 2008-10-05 18:49:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

katami, anka voi din iasi care ati facut nunta...aveti cumva o lista cu restaurante..sau cum ati facut? as vrea o lista daca aveti smile ne gandeam sa cautam restaurant de acum

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#186 2008-10-05 18:53:48

milana
Sr. member

animalutza, p cand e planificata nunta? smile

#187 2008-10-05 20:35:13

o'hara
Platinum member

animalutza a scris:

katami, anka voi din iasi care ati facut nunta...aveti cumva o lista cu restaurante..sau cum ati facut? as vrea o lista daca aveti smile ne gandeam sa cautam restaurant de acum

lista se face functie de cati invitati crezi ca vor fi. dupa asta incepi sa cauti restaurantele in care sa incapa atatea persoane big_smile uite aici o lista cu restaurantele din iasi:

http://www.inoras.ro/localuri_restaurante.htm

mami de minuni hjarta

#188 2008-10-05 21:29:52

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

noi ne-am facut lista mai intai, si apoi am mers la restaurant si am zis ca sunt atatia...cred ca la anu pe 23mai o sa facem, am gasit un restaurant frumos unde am mai fost noi anu trecut la o nunta si ne-am simtit foarte bine. iar lokul pt miri e perfect deoarece ii vezi pe toti, ringul de dans e mare. si sa va mai dau o veste : ne-am gaist nasi! big_smile am fost azi la ei si am vb cu ei si aufost de acord.

anka casa de piatra iti doresc si multa fericire! abia astept sa vad pozele big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#189 2008-10-05 21:33:22

milana
Sr. member

spor la treaba blue_elf smile
la noi in oras, desi sunt o multime de restaurante, tot e nevoie ca sa rezervi localul cu 1 an inainte; altfel, gasesti locuri doar duminica si poate restaurantul care iti place nu e liber pe data respectiva

#190 2008-10-06 23:54:22

persifona
Vizitator

Casa de piatra, anka! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti cel putin la fel de mult ca pana acum puss

Asteptam poze applause

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.