homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-110

#2072 2009-06-20 09:26:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

nu e mult deloc in jur de 200 ron  vreo 50 de porumbei sau 100. nu mai stiu exact.
iti dai seama ca vor fi servetele pt fantana ca ciocolata aia lichida nu se intareste imediat smile nu cred ca is asa batuti in cap invitatii incat sa fluture cu ciocolata aia pe acolo sa cada pe ei smile dar accidente se pot intampla mereu. eu raman la fantana mea big_smile ca doar si pt mine o iau.
insa nu stiu ce sa fac cu limuzina/caleasca ca is cam scumpe pt cateva ore doar.caleasca ar fi superba pt poze...dar momentan tind sa renunt la ambele smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2073 2009-06-20 10:01:04

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

green_fairy a scris:

nu e mult deloc in jur de 200 ron  vreo 50 de porumbei sau 100. nu mai stiu exact.
iti dai seama ca vor fi servetele pt fantana ca ciocolata aia lichida nu se intareste imediat smile nu cred ca is asa batuti in cap invitatii incat sa fluture cu ciocolata aia pe acolo sa cada pe ei smile dar accidente se pot intampla mereu. eu raman la fantana mea big_smile ca doar si pt mine o iau.
insa nu stiu ce sa fac cu limuzina/caleasca ca is cam scumpe pt cateva ore doar.caleasca ar fi superba pt poze...dar momentan tind sa renunt la ambele smile

am vazut si eu la targul de nunti,insa costa mai mult de 200 ron si maxim 3-4 porumbei din ce am vazut si la mai multe nunti.

#2074 2009-06-20 10:22:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cristina de ce oras vorbesti?
am fost la o nunta anul trecut si in nici un caz nu erau 4 porumbei.erau vreo 2-3 custi de porumbei.si nici nu au dat multi bani(gen 200lei per fiecare 4 porumbei ar ajunge pt 40 porumbei 2000lei smile) )

#2075 2009-06-20 10:47:25

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

de bucuresti vorbesc,dar sincer la ce nunti am fost la nici una nu am vazut atatia porumbei dar bine ca nu sunt nici d-aia obisnuiti,aici nu ma mai bag.

#2076 2009-06-20 13:39:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mmm fantana de cioco hjarta am fost si eu la o nunta cu fantana de cioco si aia a fost atractia serii rotfl
depinde mult si de calitatea ciocolatei
si eu imi doresc o fantana de ciocolata la nunta

Publicitate

loading...

#2077 2009-06-20 15:00:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pana l urma,doar o data te mariti(speram noi) si meriti si fantana de cioco,si porumbei si de toate

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2078 2009-06-20 15:55:08

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

pana l urma,doar o data te mariti(speram noi) si meriti si fantana de cioco,si porumbei si de toate

si dak tzi le mai si permiti  chicot

#2079 2009-06-20 17:51:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

green_fairy a scris:

katami..nu cred ca e vorba de snobism. si eu voi avea porumbei, fantana de ciocolata si probabil limuzina sau caleasca..la asta ma mai gandesc ..toate astea pentru ca mi le doresc: porumbeii vor da bine in poze care ne vor ramane amintire si fantana sigur va fi mai mult decat apreciata:)

fiecare cu ce-si doreste smile la mine e chestia ca niciodata nu mi-a placut sa fac show... iar sotului meu si mai putin... daca era dupa mine faceam  nunta doar cu 20 de prieteni si parintii... a insistat al meu sa mai chemam pe unii altii de s-a ajuns la 70... ori eu una nu m-as fi simtit bine defiland in caleasca prin oras, de limuzina nu mai zic big_smile iar la porumbei... le-as da drumul la toate animalele chinuite din lumea asta daca as putea, dar ce sens are sa fac chestia asta doar de fatada pt nunta mea? neutral

cu fantana la noi a fost funny... era un sef de sala taaare bagacios la restaurantul unde am facut... si era super disperat ca noi ne-am facut singuri de toate... aranjamente n-am apelat la el, flori nu... ma rog, nush cate chestii ne-a propus (ca avea bisnita lui) si noi ne rezolvasem singuri... si la un mom dat propune el fantana de ciocolata... la care al meu (mi-a placut la nebunie): "aaaa, am vazut asa ceva in mall (fatza lu' ala se luminase toata)... SI SE ASEZA PRAFU PE CIOCOLATA PE CARE O BEAU AIA" rotfl pot sa zic ca am crezut ca mor de ras in momentul ala, ce i-a picat mutra tipului...

da' asta e parerea mea, nu inseamna ca e valabila pt toti... daca tu iti doresti chestiile astea, fa-le! sa nu ramai cu regrete dupa ca nu e bine (eu si acu regret ca mi-am dat buchetu' la facut in loc sa mi-l fac eu si a iesit naspa lol )...

dar aia da si efect asa..de iese ca un fum din pahare big_smile
.

si mai bea cineva din paharele alea sau doar cu efectu' raman? lol eu una nu as baga in mine asa ceva.... sincer...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2080 2009-06-20 18:13:36

green_fairy
Platinum member

mda nici eu nu m-as simti super bine in caleasca ca se va uita lumea de pe strada
depinde de unde iei porumbeii la noi sunt oameni in piata de animale. si eu tin mult la animale am o pisicuta..porumbeii aia nu vor pati nimic la nunta.doar vor zbura inapoi la locul lor smile
  fantana ramane dorinta mea smile pe care cred ca mi-o voi indeplini smile nu fac asta ca sa vada oamenii ca am eu asa ceva la nunta..big_smile stiu de pe acum ca nu ii pot multumi pe toti, e imposibil asa ceva, asa ca vom avea tot ceea ce ne va face placere fara sa tin cont ca X vrea castane la nunta si Y vrea supa de galuste big_smile asta asa ca exemplu  chicot

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-06-20 18:15:18)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2081 2009-06-20 18:25:33

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

exact lol ori faci credit, ori te apuci din timp sa pui bani in pusculita "fantana de ciocolata" lol

#2082 2009-06-20 18:32:46

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

capcaun a scris:

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

exact lol ori faci credit, ori te apuci din timp sa pui bani in pusculita "fantana de ciocolata" lol

credit pt nunta nu as face nicodata, mai bine nu mai fac ... si daca o sa fac nunta o sa o fac cand o sa am destui bani sa fie cum imi doresc, fara abatere de la nici o dorinta

#2083 2009-06-20 18:49:41

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

eu mi-as lua o fantana din aia pt acasa, si cand vreau ciocolata, hop ma duc si=mi iau din fantana  chicot

#2084 2009-06-20 19:09:46

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

space e un mil jumate...una mica..ma rog mica,cat un filtru de cafea..

Sa nu te astepti sa te salut!

#2085 2009-06-20 19:12:19

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Sa nu te astepti sa te salut!

#2086 2009-06-20 19:57:14

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Melany1 a scris:

mmm fantana de cioco hjarta am fost si eu la o nunta cu fantana de cioco si aia a fost atractia serii rotfl
depinde mult si de calitatea ciocolatei
si eu imi doresc o fantana de ciocolata la nunta

fantana de ciocolata se gaseste in cor-costa 160 lei, ciocolata gen 80 lei

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#2087 2009-06-20 20:02:25

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

eu m-as marita si fara ditamai petrecerea..bineintels ca mi ar placea..dar nu stiu...cand ma gandesc la faptul de ma casatori in biserica, in fata lui Dumnezeu... mi se pare asa frumos..incat nimic nu ma mai intereseaza. Tot ce vreau e sa ma casatoresc civil si religios..si sa-i am aproape pe cei pe care ii iubesc. Atat.  Bine.... si o rochie de printesa  chicot restul nu ma mai intereseaza.  hjarta

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#2088 2009-06-20 20:22:11

green_fairy
Platinum member

credit pt nunta nu as face nicodata, mai bine nu mai fac ... si daca o sa fac nunta o sa o fac cand o sa am destui bani sa fie cum imi doresc, fara abatere de la nici o dorinta

tummenupp

#2089 2009-06-20 21:22:56

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

mykutza a scris:

space e un mil jumate...una mica..ma rog mica,cat un filtru de cafea..

mersi mykutza, dar la suncile mele numai o fantana cu ciocolata mai lipseste lol si asa de bine s-ar potrivi cu decorul, ca nuca-n perete big_smile

#2090 2009-06-21 20:30:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.