|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-13#229 2008-10-07 16:02:10
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Ddaca e cu mama...cu mama sa ramana...scuza`ma ca ma exprim asa...dar cu barbatzii mamaosi nu faci mare lucru...vb din experientza ( am avut un prieten care facea asa)....nu zice nimeni sa nu asculte de mama, dar can e vb sa hotaram pt noi, pai hotaram noi 2....parerea mea! Offline #230 2008-10-07 16:06:56
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dincerc acum sa-l dau pe brazda, i-am zis asa cum mi-ati explicat voi, ca e nunta noastra. tot respectul ca da dansa banii dar noi en casatorim la urma urmei.i-am dat exemplu o nunta la care am fost noi in 2007, la hanul targovetilor, m-am simtit f bine. si cred ca si restu s-au simtit la fel de bine. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #231 2008-10-07 17:03:18
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dse pare ca usor usor intelege cu vorba buna....si incepe sa fie de acord cu mine, i-am zis cand vine diseara acsa sa ma sprijinie si sa nu ma saboteze. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-07 17:06:43) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #232 2008-10-07 17:07:29
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dasa, blue... vezi ca asta tre sa faca o nevasta toata viata Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #233 2008-10-07 17:15:24
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dbaaaiii... miresicile de pana in 2008... da' chefu' ala imbracate in mirese (chilotei cu volanase pt ana ) nu-l mai facem? ce ziceti...organizam ceva? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#234 2008-10-07 17:17:56
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
io ma bag da' rochia-i la mama acasa "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #235 2008-10-07 17:18:00
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dgata am intrat tare in el, pai ec puii mei...a zis k daca nu vrea masa acolo facem din banii nostrii si gata.. nu stiu cnd..cnd vom avea.prefer sa stau cativa ani asa dct s fc acum si s ma simt k un rahat la nunta mea si s am regrete ca dc si nushu cum.acu plec la ai lui, o sa vb cu mama lui pana vine el. mai nou asa cu subainteles mi-a zs acu 1 sapt ca vai rochia s-mi acopere umerii ca nu-i frumos cu umerii dezgoliti in biserica, si o sa probez rochii care o s-mi placa, dai sfaturi dar nu-mi impui totusi...nu vreau sa ma ia de fraiera. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #236 2008-10-07 17:21:13
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai daca vezi ca o tine maica-sa tot asa...faceti acum cununia civila si restul...cand o sa aveti banutii vostri si o sa o faceti asa cum va place...nunta e o data in viata "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #237 2008-10-07 17:23:58
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dexact, blue, tine-te tare si fa nunta pe care ti-o doresti!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #238 2008-10-07 17:24:09
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dfetele eu am plecat la ai lui, o sa mai intru ep celalat id de la el. abia astept sa vad ce or sa zica. culmea k parintii mei nici nu stiu restaurantele nu le-au vazut pana acum, dar sunt sigura ca acolo unde mie nu-mi place nici lor nu. i-am zis sa fie barbat si sa lase dependenta de masa, naiba vom fi sot si sotie. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #239 2008-10-07 17:27:10
a mea e mai diparte si a ramas si sifonata si murdara la poale, shame on me "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #240 2008-10-07 17:27:21
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dvai blue_elf ce nashpa sper sa reusesti sa'i convingi k nu e cazul sa va zgarciti la bani, dar nici sa cheltuiti fara rost Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #241 2008-10-07 17:32:19
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dsi a mea e murdara Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #242 2008-10-07 18:20:47
mie preotul mi-a zis d cand am facut rezervarea la biserica sa fiu acoperita pe spate si decolteu "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #243 2008-10-07 18:21:19
a mea e la buni ......... si tot murdara "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #244 2008-10-07 18:30:11
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dsa se bage cineva in nunta mea numa EU decid ...si poate 1 % iubi el oricum e de`acord cu mine mai mereu #245 2008-10-07 18:47:33
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dskumpi esti o norocoasa..., eu v-am aratta ce gen de rochie o sa-mi iau, daca si al rochie va avea ceva de zis atunci chiar imi iau lumea in cap. 1. nu e nunta ei Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2008-10-07 18:48:20) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #246 2008-10-07 18:47:54
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu cand o sa ma marit o sa discut cu iubitul meu si cu mami care ma va ajuta la cumparaturi sfaturi una alta... Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-10-07 18:48:47) Offline #247 2008-10-07 18:51:14
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dsi mie mi`ar placea enorm undeva in aer liber da is multe riscuri ...dak in plina vara vine o ploaie ? sau chestii de genu... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|