|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-18#324 2008-10-12 16:20:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
iti tin pumnii ! curaj...o sa fie mai mult decta bine Offline #325 2008-10-12 16:21:28
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dms ms Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #326 2008-10-12 18:29:11
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dne spui cum a fost bafta! mami de minuni Offline #327 2008-10-12 18:47:03
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dana zice`ai ca dupa nastere menstruatzia ta e mai dificila, spm?.....la mine chiar nu s`a schimbat nimic Offline #328 2008-10-12 21:20:55
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dfetelooorr a decurs excelent. mai bien decat ma asteptam . apropo cnd am fost sa-i conducem pe ai lui pana jos, am fost eu cu taicamiu(eu sunt mai slaba si nu conteaza prea mult greutatea mea, in schimb taicamiu are aproape 2 metrii si 100 si cva de kg),si am luat liftul.eu ma gandeam k fiind 5 pers(eu, iuby, taicamiu, mama si tatal lui) liftul se va bloka. si ca sa vedeti s-a si blocat al parter...simteam k mi se face rau, la fel si mamei lui.n-a durat mult ca a venit cineva sa ne scoata.da a fost o peripetie pe cinste. a fost chiar bine. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-10-12 21:21:42) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#329 2008-10-12 21:23:50
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dblue elf pot sa te intb cati ani ai? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #330 2008-10-12 21:25:22
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D20 de ani am . ms Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #331 2008-10-12 21:31:16
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Daaa..nuj de ce aveam impresia k ai mai mult..cred k te-am confundat..si nu intelegeam de ce ai emotii..sper sa trec si eu peste ele si sa il las pe iuby sa ma ceara miercuri ..da sa ma ceara,sau sa ii informam k noi ne0am hotarat? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #332 2008-10-12 21:43:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai te cere el(mie asa mi-a facut) si apoi ii anuntati pe ai vostrii ce ati hotarat. eu mai intru pe un alt idee, blue_ellf cu 2 de L Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #333 2008-10-12 21:45:30
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai de cerut pe mine m-a cerut ..da ma cere de la ai mei ?sau sa ii informam ..k dak ma cere oricum tata zice nu ..asa k Sa nu te astepti sa te salut! Offline #334 2008-10-12 21:48:39
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :De draci, daca voi v-ati hotarat de ce sa zica nu. uite la mine cum a fost(si ai mei au si idei invechite). mai intai am vb noi, m-a cerut, a vb si cu ai lui, si i-au anuntat ce avem de gand apoi am vb si eu cu ai mei iar mama a zis k ea ar fi vrut cam prin anul 2 de facultate incepuul anului 3 sa facem nunta.a zis ca ea nu se impune dar s vina ai lui sa stea de vb cu ei etc.si au venit au discutat, au g,umit a fost foarte bine. iar anul viitor prin iulie vrem sa ne casatorim, 11 iulie. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #335 2008-10-12 21:50:45
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dete..eu termin fac..nu imi pasa ce zic ei..oricum noi am hot mult mai multe..asta e doar o chestie formala.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #336 2008-10-12 21:50:56
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dbine ca a decurs bine mami de minuni Offline #337 2008-10-12 21:51:37
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dms frumos. eu zic ca ar trebui sa nu se impuna deoarece voi tot av veti casatorii ori acum ori mai tarziu.asa ca nu vad rostul. ai lui ce au zis? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #338 2008-10-12 21:52:10
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dtatal lui e mort..iar cu ma-sa nu vorbim de 2 ani Sa nu te astepti sa te salut! Offline #339 2008-10-12 21:55:01
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Duff ce nasol.. dar ai tai de ce crezi ac se vor impune? tatal tau sa zicem ca av spune nu dar mama ta? cati ani ai? aveti o stare materiala buna pt a va face o nunta si pt a va muta impreuna? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #340 2008-10-12 21:59:07
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D21 am...nu imi pasa ce zic ai mei oricum Sa nu te astepti sa te salut! Offline #341 2008-10-12 22:00:28
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D #342 2008-10-12 22:03:30
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dda Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|