|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-22#400 2008-12-09 10:51:44
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DMyku, casa de piatra! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #401 2008-12-09 11:12:55
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
eu am avut nunta in octombrie....filmat/poze e cam in jur de 10 mil, pe noi ne`a ajutat o veriosara care se ocupa cu asa ceva ...avans la sala am dat 15 mil si ne`a dat bonul de casa, dar sunt restaurante care fac contract Offline #402 2008-12-09 12:10:49
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu am stabimit data am cununia religioasa in octombrie 2009 am si restaurantul asigurat....urmeaza sa vb.de biserica si invitatiile dupa de tot ce tine decoratii etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #403 2008-12-09 12:32:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dnoi cred ca o sa trebuiasca sa amanam in 2010. astept cerutu si mna am vb noi zilele trecute...sa vedem de bani si cu ce ne mai ajuta ai nostri, daca da doamne doamne poate facem la anu ca asa am vrea aman2 ar fi mai bine. in anii urmatori or sa urmeze altele...bani de casa si etc. deocamdata astept sa isi faca el datoria si sa vb cu ai nostri. cine imi zice asa cu liniuta toate cheltuielile pt o nunta? as vrea sa fac un mic calcul. ms Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #404 2008-12-09 12:39:15
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpe la cateva sute de milioane .numai restaurantul depaseste de cele mai multe ori peste 100 de milioane la mine or sa vina 70-80 d eoameni si tot o sa ma coste rest.mai mult de 100 de milioane VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#405 2008-12-09 12:53:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dda ma gandeam ca in jur de cateva sute de mil..mna vedem noi cand o sa vorbim cu ai nostri. un restaurant mai ok om gasi dac facem la anu. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #406 2008-12-09 13:02:54
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Danimalutza la rest platesti avans... e in jur de 10 mil la majoritate... restul il platesti dupa nunta( ev din banii care iti ies) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #407 2008-12-09 13:04:13
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu am dat 20 de mil avans ata mi-au cerut 20 sau 25 de milioane. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #408 2008-12-09 13:05:06
in iasi atata e..... cam 10 mil "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #409 2008-12-09 13:07:05
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dcred ca s esubintelegea ca vb.de Buc.in provincie da e mai putin avansul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #410 2008-12-09 13:13:22
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dnasii nostri au dat 5 mil avansul..si ei si-au luat din timp tot..asa intr-o luna cceva,in alta altceva.si nu au simtit k au cheltuit foarte mult...ne-au zis ceva la 50 mil inainte de nunta..da in 6-7 luni..asa cred k o sa facem si noi Sa nu te astepti sa te salut! Offline #411 2008-12-09 13:15:14
la noi s-a ajuns in jur de 6000-6500 euro... calculeaza u in lei asta cu tot... haine, biserica, rest,.... tot tot tot "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #412 2008-12-09 13:20:02
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dmda, cam atat m-o ajuns si pe mine, acum 2 ani... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #413 2008-12-09 13:25:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D6000 euroi?cat o masina ?aoleu si doamne fereste ) ies de pe topicul asta inainte sa lesin Offline #414 2008-12-09 13:26:54
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dnu kt o masina,ci cat taxa de la masina noastra Sa nu te astepti sa te salut! Offline #415 2008-12-09 13:29:13
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dsi 6000-10000 de euro e suma mai mult decta rezonabila nu stiu daca acum mai faci nunta cu 6000.numai rochia mea o s adepaseasca 1000 de euro. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #416 2008-12-09 13:31:41
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Deu am vazut una superba la 8 milioane... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #417 2008-12-09 13:34:00
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Da da normal sunt rochite foarte dragute la preturi mai mult decat rezonabile dar nu s ecompara calitatea materialelor si pt.mine conteaza foarte mult asta...de la Avangarde Brides vreau sa o cumpar . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #418 2008-12-09 13:34:34
eu am dat 350 euro...... si am fost f multumita... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|