homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-5

#77 2008-09-30 16:14:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

carra_verona a scris:

done wink
no problem.
mdaa..  verigheta era de la katami ... am incurcat eu ... itzele ...
merci fain  :k?ra:

multumesc  puss

deci...inelul meu nu-ti place... :f?rbannad:   rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#78 2008-09-30 16:17:12

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

casa de piatra raluk_ pusspusspusspusspuss

#79 2008-09-30 16:26:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

katami a scris:

mai, si ale mele is mari... da' zice si cand le incarci ca le redimensioneaza automat. mie mi-a mers. vedem... numai sa apara Raluk_ smile

mie nu mi le redimensioneaza...

#80 2008-09-30 16:38:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

acu primesc pozele de la ralu... cand sunt gata aleg cateva si le pun la members' area. dar pot sa va anunt deja ca a fost superba hjarta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#81 2008-09-30 16:55:50

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

suntem sigura ca a fost superba....abia astept sa o vad si eu smile
sa ne anuntzi can ai postat pozele smile

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-09-30 16:56:15)

pc  pc

Publicitate

loading...

#82 2008-09-30 17:07:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai sa le pui pe toate katami big_smile

#83 2008-09-30 17:10:24

katami
Platinum member

gata pozele... au incarcat greu, dar a mers... ca si la mine. n-aveam cum sa le pun pe toate... dar va ami pune ea alea oficiale la sfarsitul saptamanii. pana atunci... astea (raman pana vineri, ca sa nu le tot incarce)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#84 2008-09-30 17:24:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

acum am inteles si io de ce le-ai pus tu rotfl

casa de piatra raluk_ ati fost frumosi...si sunteti in continuare evident big_smile ma bucur ca a iesit mai bine dfecat te asteptai si ca toate grijile au fost inutil;e big_smile

mami de minuni hjarta

#85 2008-09-30 17:27:13

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

pai si unde sunt pozeleam lipsit cateva minute si nu am reusit sa le vad,oricum casa de piatra

#86 2008-09-30 17:30:21

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

cristinaV a scris:

pai si unde sunt pozeleam lipsit cateva minute si nu am reusit sa le vad,oricum casa de piatra

pozele sunt la members area pana vineri le gasesti acvolo 24/24
ana multumim frumos pusspuss
ce mai face fasilica? puss male male de la noi si un male male kram

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#87 2008-09-30 23:22:41

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ms katami, am dat cautare pe google la rochii de mireasa. am inteles ca va fi targul de nunti la anul prin februarie daca nu am insel sau pe cat mai exact? astept sa vad si acolo modele noi- 2009.avem o problema cam nasoala zic eu pe care asteptam sa o rezolvam: n-avem nasi.cel putin deocamdata pana aflam confirmarea unor prieteni. am fost azi la un restaurant, aproape de cora pantelimon si mi-a placut, sala de sus e foate spatioasa. avansul din cate am inteles e de 5 mil(lei vechi),bautura o putem aduce noi sau daca vrem putem sa o comandam de la ei(dar o vom aduce noi), am scris pe foaie toate detaliile si nu mai tzin minte.

raluk_ iti doresc casa de piatra! din ce ai povestit u pe scurt a fost foarte frumos. smile

unde ai pus pozele? vreau si eu sa le vad pls. big_smile

eu nu gasesc topicul grater

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-09-30 23:26:36)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#88 2008-09-30 23:27:56

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

donsoara blue iti urez muuuulta bafta la nasi smile
io am fost la vara'miu acu 2 sapt si nasii aproape k i'a abandonat la biserica sad statea preotul si se uita la noi cum cautam printre invitati o pereche care sa'i cunune neutral , nasii inainte de ziua nuntii s'au dovedit a fi ft de treaba, iar cu o zi inainte de nunta l'a sunat pe vara'miu si i'a spus k el nu are bani, probl in sine n'au fost banii, k nici la restaurant n'au pus nimic in plic, dar au avut un comportament demn de dispret... au plecat de la restaurant o bucata buna de noapte neutral in concluzie au fost jegosi big_smile
asa k iti urez sa ai parte de nasi, sa va intelegeti cat de cat

#89 2008-09-30 23:30:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

multumim de intrebare raluk_ puss fasolica e mare, creste, de 2 zile are in program si suc de morcovi big_smile rade, vorbeste...o gramada de activitati big_smile

mami de minuni hjarta

#90 2008-09-30 23:38:24

blue_elf
Hero member

sa fie , capcaun, sper sa avem parte de nasi cumsecade.cum adik i-a lasat balta?yikes

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#91 2008-10-01 09:39:43

katami
Platinum member

blue_elf a scris:

unde ai pus pozele? vreau si eu sa le vad pls. big_smile

eu nu gasesc topicul grater

index/members' area/ poze+offtopic (parca asa ii zice topicului). la mine apar pe penultima pag...

pai si eu am cautat pe google rochii, dar nush cum se facce ca pe astea ale tale nu le-am vazut smile

cat despre nasi... vedeti si voi ce prieteni va luati, sa nu-i rupeti la bani. in sensul in care, chiar daca voi nu "cereti", nasii sunt cam obligati sa dea. pe noi ne voia dra mea de onoare de nasi.... si i-am explicat ca daca ne vrea doar pt sufletel e ok.... dar mai degraba isi cauta pe cineva mai cu parale smile daca nu renunta la idee, crede-ma ca nu o refuzam, dar ne cam facea o gaura marisoara in buget smile

#92 2008-10-01 09:45:21

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

blue_elf a scris:

sa fie , capcaun, sper sa avem parte de nasi cumsecade.cum adik i-a lasat balta?yikes

ad au plecat pur si simplu de la biserica neutral cand i'a sunat ginerica i'au spus k au nush ce treaba in orash, iar in ultima faza cand a venit randul nostru sa intram in biserica nici nu'i mai raspundea la telefon
dupa nunta cik tre sa te scoata nasii la biserica, s'a oferit un prieten de'al lor sa'i duca smile iar nasului nesimtit nu i'au mai raspuns la telefon   punish

#93 2008-10-01 09:57:04

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Doamne!!! ce oameni! cum sa te lase balta in ziua nuntii? asta e culmea nesimtirii. daca nu vroiau trebuia sa zica si cu asta basta

#94 2008-10-01 10:08:25

blue_elf
Hero member

katami  poate cei pe care i-am intrebat  noi nu i-am intrebat ca sa le facem gaura in buge doamne fereste, vrem sa fie apropiati de noi, si daca se poate si asa mai tineri.foarte multi  din prietenii nostrii nu sunt casatoriti.

Pastreaza-ti cugetul

#95 2008-10-01 10:16:48

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

se pare ca noi suntem f norocosi la capitolul nasi ....ai nostri s`au casatorit in luna iulie, sunt tineri, adica de varsta noastra (chiar mai mici decat sotzul meu big_smile, ca is de varsta mea) si s`au oferit singuri sa ne cunune wink si chiar ei au insistat de 2-3 ori sa ne gandim daca ii vrem de nasi ....si nu i`am rupt la buzunar, am cautata sa iasa mai ieftin la lumari si sa puna mai mult pe masa big_smile....smile in rest speram sa iasa bine ...mai sunt 2 zile smile

pc  pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.