homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-61

#1141 2009-03-24 13:23:27

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D

Pai da. Am zis ca anul acesta nu pt ca sunt eu in renovarea casei si nu am timp de nunta si dupa aceea incepem sa planuim. Deja imi e frica, de ce, nu as putea spune. Ca doar il iubesc pe nemernicutz si ma vad alaturi de el toata viata, dar... tot imi e frica de ceva.

rotfl Da, capca. Am lasat de la mine asa ca-s fata bunuta. rotfl

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-03-24 13:25:09)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1142 2009-03-24 13:25:09

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ti'e frica k n'o sa'ti gasesti rokie, lasa k stim noi lol n'are mai jess de ce sa'ti fie frica, ba din contra mare veselie si bucurie o sa fie smile puss

#1143 2009-03-24 13:25:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

jessie eu fac civila la 1 an si 2 luni diferenta smile si nu invit multi oameni. 2-3 perechi de cupluri apropiate parintii, fratii si matusa mea care s-a autoinvitat..mna..a zis ca vine si la civila. si rudele lui nu vin la civila ca nu le anuntam smile vrem ca party-ul cel mare sa fie la anu. plus ca nu facem cine stie ce petrecere, mergem doar la o masa la restaurant pt ca ai nostri parinti, frati si matusa sunt din orase  diferite si seara tre sa ajunga inapoi acasa smile poate vom prelungi cu prietenii  seara intr-un club ceva big_smile
-asa ca..fara teama.
blueeyes smile crede-ma ca pe anul asta ala e cel mai ieftin meniu..adic sunt patru variante dar au acelasi pret smile sunt si restaurante unde meniul ajunge 220 big_smile si am ramas uimita ca stiam de locatie ca e super..ma asteptam sa aiba niste preturi..pfuu
uite  meniu de pe anul asta (la anu cred ca se mai schimba):
  gustare rece: - rosii cu pasta de branza
                      -  rafaelo cu swaitzer
-specialitate de cascaval cu pastrama si masline
- canapea de hering marinat
- rulada de pui fantezie
- evantai din salam uscat
- castraveti marinati
- specialitate de vita in 2 culori
- jambon
- masline

gustarea calda: rulouri asortate: vita/pui in foietaj si smantana sos/gogosari copti

preparat din peste: salau parisian cu sos de lamaie si verdeturi

preparat de baza: muschiulet de porc cu ciuperci si bacon, cartofi condimentati cu chimen, salata combinata

diverse: cafea, prajituri asortate, tort, suc, apa, chifle
total: 171,6 lei big_smile

varianta 2:
gustare rece: rafaelo cu swaitzer, specialitate de cascaval cu struguri si nuci, somon fume cu capere, rulada de pui, salam banatean, rosii natur, castraveti nature, specialitate de vita, jambon, masline.

gustare calda: rulou de pui cu bacon, sos de ciuperci, gogosari la otet

preparat din peste: pangasus duchesse

preparat de baza: cotlel la gratar, cartofi cu susan la cuptor, salata de sezon
diverse: cafea, apa, suc. prajituri, tort, fructe
total: 169,7 lei

varianta 3 (nu mai scriu gustarea rece) are pulpa umpluta cu sos de ciuperci si ardei marinati, salau parisian cu sos de lamaie si capere, cotlet la gratar+piep la gratar+cartofi condimentati la cuptor+salata combinata  si cafea, prajituri, tort, apa, chifle la 170,1 lei

varianta 4 (nu mai scriu gustarea rece) are piept fantezie umpulut cu mozzarela si verdeturi+ardei marinati, somon cu ierbui aromate+cartofi inabusiti in unt, muschi de porc cu rozmarin/bacon+cartofi copti+salata combinata si cafea, praji,tort, apa,chifle la 168,2 lei

pfiu ca mult am mai scris

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1144 2009-03-24 13:26:55

Jessie
Platinum member

Am ochit deja o rochie, capca. Vai... superba era, dar tb sa slabesc vreo 20 de kile ca sa imi stea bine. lol
Stiu ca o sa fie, dar nush. Eu femeie maritata, nici femeie nu ma consider ci o copilita tampitica de-abia iesita de pe bancile liceului. lol Apoi copii, responsabilitati etc.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1145 2009-03-24 13:28:07

green_fairy
Platinum member

jessie nu-i bai ca rochiile se pot modifica se pot face pe comanda smile iiieee las ca la anu scriem noi aici la topic...si cu myku..poate si cu capca

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1146 2009-03-24 13:28:14

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Da' ce, mai, copii si responsabilitati nu poti sa ai si fara sa fii casatorita? wink

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1147 2009-03-24 13:31:02

Jessie
Platinum member

Da, sa scrieti, puneti poze, tot, cu detalii sa invatam si noi aspirantele. smile

Ba da, nicolle, se poate si asa. Dar nu stiu, probabil nu m-am maturizat destul. Iti dai seama ca or sa treaca "fricile" astea, cand o sa intru in tumultul organizarii nuntii o sa treaca toate. smile

#1148 2009-03-24 13:37:43

capcaun
Platinum member

no no... io la anu poate, cu un pic de noroc, rezerv restaurantul pt 2011 lol

#1149 2009-03-24 13:44:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

capcaun a scris:

eu n'am mai pomenit pana acum supa/ciorba la nunta neutral

nici eu de sarmale  chicot

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1150 2009-03-24 13:50:23

green_fairy
Platinum member

aici in moldova se obisnuieste sa fie  meniuri cu sarmale si eu as lua sarmale daca ar fi la anul smile

#1151 2009-03-24 13:51:43

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

la noi vine targu de nunti chiar sunt curioasa ce aduc nou etc..o sa merg cu iubi vineri

#1152 2009-03-24 14:03:13

capcaun
Platinum member

green_fairy a scris:

aici in moldova se obisnuieste sa fie  meniuri cu sarmale si eu as lua sarmale daca ar fi la anul smile

ihim... sarmale si friptura big_smile

#1153 2009-03-24 14:16:03

green_fairy
Platinum member

la noi au fost targuri in februarie..am fost doar la unul smile astept pe cele de la anul ca sa inchei contract cu firma de decor smile ca mai sunt oferte cu reduceri. eu cand ma gandesc ca se scumpeste iar bautura...pfuuu
mel voi cand aveti nunta?

#1154 2009-03-24 16:40:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca as face civila separat de religioasa, chiar daca ar fi la distanta una de alta, tot n-as chema lumea... doar parintii, fratii, si vreo 2-3 prieteni ff apropiati. atat.

#1155 2009-03-24 17:11:08

green_fairy
Platinum member

esti de-a mea camysh big_smile
am ceva emotii deja pt civila big_smile ...am stabilit pe 4 iulie...sper sa nu aman din cauza licentei..ca actele tre sa le depunem pe 22 iunie si e perioada de licenta atunci insa nu stiu daca e sau nu ziua aia libera sa imi fac si eu treaba smile sau sa punem pe 11 iulie?...sa fie in zi de 11 cum e religioasa la anul? ...tare nehotarata mai sunt

#1156 2009-03-24 17:26:37

camysh
Moderator

pai green, oricum ii chem la nunta. sa cinsteasca atunci, ca le dau de mancat si de baut lol

#1157 2009-03-24 17:37:45

green_fairy
Platinum member

da..faza e ca daca faci asa la distanta cum fac eu si chemi pe mult sunt mari sanse sa nu mai vina la nunta...si prefer sa fac civila cu apropiatii nu sa am alaiul dupa mine big_smile

#1158 2009-03-24 17:39:35

camysh
Moderator

absolut. + ca mai emotionanta e cununia religioasa si petrecerea de dupa. parerea mea smile
cum tot citesc pe-aici mai ca-mi vine sa-i zic la al meu sa facem anul asta cununia civila lol cred ca ar pica de pe scaun rotfl

#1159 2009-03-24 17:46:18

green_fairy
Platinum member

de ce nu ii zici camysh? nu va costa mult..ceva de imbracat o masa la restaurant pt invitati, sampanie si piscoturi ceva banuti pt medicale si taxa smile
gandeste-te la o data si mergi direct la el ii zici: iubire pe data x facem cununia civila big_smile anuntati parintii si gata big_smile  in 1-2 ani reusiti voi sa faceti si religioasa

http://accesoriidenunta.ro/index.php?ma … 47e3c9454a
ce faine is....as vrea asa ceva pe alb

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-03-25 12:30:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.