|
Nu esti logat.
Topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D-61#1141 2009-03-24 13:23:27
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DPai da. Am zis ca anul acesta nu pt ca sunt eu in renovarea casei si nu am timp de nunta si dupa aceea incepem sa planuim. Deja imi e frica, de ce, nu as putea spune. Ca doar il iubesc pe nemernicutz si ma vad alaturi de el toata viata, dar... tot imi e frica de ceva. Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-03-24 13:25:09) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1142 2009-03-24 13:25:09
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dti'e frica k n'o sa'ti gasesti rokie, lasa k stim noi n'are mai jess de ce sa'ti fie frica, ba din contra mare veselie si bucurie o sa fie Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #1143 2009-03-24 13:25:12
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Djessie eu fac civila la 1 an si 2 luni diferenta si nu invit multi oameni. 2-3 perechi de cupluri apropiate parintii, fratii si matusa mea care s-a autoinvitat..mna..a zis ca vine si la civila. si rudele lui nu vin la civila ca nu le anuntam vrem ca party-ul cel mare sa fie la anu. plus ca nu facem cine stie ce petrecere, mergem doar la o masa la restaurant pt ca ai nostri parinti, frati si matusa sunt din orase diferite si seara tre sa ajunga inapoi acasa poate vom prelungi cu prietenii seara intr-un club ceva Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1144 2009-03-24 13:26:55
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DAm ochit deja o rochie, capca. Vai... superba era, dar tb sa slabesc vreo 20 de kile ca sa imi stea bine. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1145 2009-03-24 13:28:07
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Djessie nu-i bai ca rochiile se pot modifica se pot face pe comanda iiieee las ca la anu scriem noi aici la topic...si cu myku..poate si cu capca Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#1146 2009-03-24 13:28:14
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DDa' ce, mai, copii si responsabilitati nu poti sa ai si fara sa fii casatorita? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1147 2009-03-24 13:31:02
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :DDa, sa scrieti, puneti poze, tot, cu detalii sa invatam si noi aspirantele. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #1148 2009-03-24 13:37:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dno no... io la anu poate, cu un pic de noroc, rezerv restaurantul pt 2011 Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #1149 2009-03-24 13:44:37
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
nici eu de sarmale Offline #1150 2009-03-24 13:50:23
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Daici in moldova se obisnuieste sa fie meniuri cu sarmale si eu as lua sarmale daca ar fi la anul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1151 2009-03-24 13:51:43
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dla noi vine targu de nunti chiar sunt curioasa ce aduc nou etc..o sa merg cu iubi vineri Offline #1152 2009-03-24 14:03:13
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :D
ihim... sarmale si friptura Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #1153 2009-03-24 14:16:03
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dla noi au fost targuri in februarie..am fost doar la unul astept pe cele de la anul ca sa inchei contract cu firma de decor ca mai sunt oferte cu reduceri. eu cand ma gandesc ca se scumpeste iar bautura...pfuuu Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1154 2009-03-24 16:40:50
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Ddaca as face civila separat de religioasa, chiar daca ar fi la distanta una de alta, tot n-as chema lumea... doar parintii, fratii, si vreo 2-3 prieteni ff apropiati. atat. Offline #1155 2009-03-24 17:11:08
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Desti de-a mea camysh Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1156 2009-03-24 17:26:37
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dpai green, oricum ii chem la nunta. sa cinsteasca atunci, ca le dau de mancat si de baut Offline #1157 2009-03-24 17:37:45
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dda..faza e ca daca faci asa la distanta cum fac eu si chemi pe mult sunt mari sanse sa nu mai vina la nunta...si prefer sa fac civila cu apropiatii nu sa am alaiul dupa mine Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #1158 2009-03-24 17:39:35
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dabsolut. + ca mai emotionanta e cununia religioasa si petrecerea de dupa. parerea mea Offline #1159 2009-03-24 17:46:18
Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 2 :Dde ce nu ii zici camysh? nu va costa mult..ceva de imbracat o masa la restaurant pt invitati, sampanie si piscoturi ceva banuti pt medicale si taxa Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-03-25 12:30:21) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|