homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc 2-153

#2889 2009-01-30 18:51:51

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: vreau sa slabesc 2

eu de fiecare data alerg efectiv de la prosop pana in apa rotfl imi vine sa rad numai cand imi aduc aminte

#2890 2009-01-30 19:04:57

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

haha.. da multe complexe mai aveti fetelor.. si cand vad cate kg aveti.. (adik putine).. si cand ma gandesc la mine. k la 68 de kg ma simt destul de bine big_smile (tot iubi e cauza.. el imi repeta in fiecare zi k lui ii place asa.. si k sunt frumoasa cum sunt big_smile )
zau fetele.. big_smile voua va trebuie un iubi.. care sa va piseze la cap k sunteti frumoase  tongue
si va mai trebuie ceva ---> sexinpat  big_smile asta asa k sa va relaxati
sper k nu am suparat pe nimeni smile

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-30 19:06:22)

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#2891 2009-01-30 19:12:56

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

sunt tare suparata grater grater grater grater
tocmai am vorbit cu o fata care merge la sala, undeva in Bucuresti si de vreo doua saptamani tot merge acolo....mi-a spus ca i s-au format muschii si ca i s-a conturat foarte frumos corpul, ca a slabit destul de usor. grater vreau si eu acolo grater

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2009-01-30 19:15:54)

#2892 2009-01-30 19:17:24

LexyaLadyM
Full member

kata.. dar la orice sala.. dak te tii de program .. slabesti si ti se contureaza muschii.
eu faceam 2 ore pe zi... big_smile cand faceam o zi da una nu.. cand faceam 5 zile la rand.. big_smile depinde..
doar k eu faceam acelasi program cu baietii big_smile
iar dupa o luna.. am inceput sa lucrez fiecare grupa de muschi in parte.. ce sa mai era superb. big_smile pacat k s-a mutat sala.. acuma nu-mi mai e asa indemana sa merg big_smile
dar ce vreau sa zic kata.. e k nu e musai la sala aia.. tre sa gasesti una unde sa te simti bine smile aproape de casa eventual

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-30 19:17:53)

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#2893 2009-01-30 19:27:46

Sonia_Simona
Insomniac member

pai poate din martie undeva in Pitesti si habar nu am unde.... dar as vrea si eu ca sa slabesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inainte cand ma puneam pe slabit ma infometam, acum nici de asta nu mai sunt in stare...sa ma infometez si sa fac exercitii. stiu ca nu e bine dar dadea rezultate si daca eu nu ma puneam pe mancare prin decembrie acum eram slabuta, da' deh.......

Publicitate

loading...

#2894 2009-01-30 19:44:39

LexyaLadyM
Full member

lasa kata.. k si eu m-am pus pe mancare.. big_smile si mai rau.. m-am pus pe mancat de la fast food big_smile mi-e si rusine sa va zic cat de mult mancam big_smile
dar de luni.. dieta drastik.. numai fructe si legume o saptamana big_smile
si sport.. sa vedem cat pot face sport. pt k data trecuta cand am fost la sala.. m-am dus fara sa stie parintii .. si cand le-am zis au fost nemultumiti. iar acum n-o sa ma lase pun pariu. sad

#2895 2009-01-30 19:45:39

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

alina_alina a scris:

eu de fiecare data alerg efectiv de la prosop pana in apa rotfl imi vine sa rad numai cand imi aduc aminte

visslar  aloo vorbeste cineva de mine?  visslar   visslar
tocmai am venit de la aerobic.numai ca ma simt cam rau cu spatele asta de la cat am carat azi.sper sa fie totul bine ca numai la prostii ma gandesc

katalina eu zic ca depinde f mult si de organismul persoanei.uite andra 123 zicea ca ea daca se pune sa faca sport, pai in 3 zile ea slabeste tot ce avea.
eu fac sala din luna iulie si mare diferenta nu este..

#2896 2009-01-30 19:46:32

annabel
Diamond member

LexyaLadyM a scris:

lasa kata.. k si eu m-am pus pe mancare.. big_smile si mai rau.. m-am pus pe mancat de la fast food big_smile mi-e si rusine sa va zic cat de mult mancam big_smile
dar de luni.. dieta drastik.. numai fructe si legume o saptamana big_smile
si sport.. sa vedem cat pot face sport. pt k data trecuta cand am fost la sala.. m-am dus fara sa stie parintii .. si cand le-am zis au fost nemultumiti. iar acum n-o sa ma lase pun pariu. sad

de ce?ai probleme de sanatate?

#2897 2009-01-30 19:51:50

LexyaLadyM
Full member

nu.. dar la mine.. cu parintii e mai dificil. sunt niste oameni mai incuiati. ei nu inteleg la ce ajuta sala.. pt ei e pierdere de timp. si anul asta sigur n-o sa ma lase.. k cica am bac... si am de invatat. desi as avea timp si de sala. dar sa vedem.. poate pot sa ii conving.. asta dak gasesc un motiv care sa li se para bun k sa fac sala.
data trecuta.. erau sceptici.. credeau k sala e pretext k sa umblu brambura.

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-30 19:52:40)

#2898 2009-01-30 19:55:04

annabel
Diamond member

am inteles.sincer asa e si mama
tata e pt sport.face si el la 45 ani si cu ditamai burta la gura smile)
dar mama"da de ce mergi la sala?da mergi si luna asta?da nush ce.."si am 21 ani.
daca nu poti la sala, faci acasa
si eu cand am avut bacu am facut sport acasa.ori pe vreun aparat, ori de pe net.sunt sute, mii de exercitii
important e sa te tii!sa le faci!

#2899 2009-01-30 19:59:29

LexyaLadyM
Full member

acuma.. cum sa-ti zic eu.. nici bani nu-mi dau. k eu fac liceu intr-un oras apropiat.. nu la noi in oras .. k la noi e varza liceul. si cred k le e frik k ma apuc de vreo prostie. de altfel ai mei ma cred copil problema.. mai ales mama. e drept k am avut o perioada de ratacire.. da m-am indreptat.. si inca singura .. fara ajutorul lor.
si cum ziceam.. nu-mi dau bani k sa imi pot lua un aparat. dar ma gandesc sa fac si eu tae bo akasa. si poate mai fac jogging ceva smile

#2900 2009-01-30 20:03:03

Sonia_Simona
Insomniac member

eu intotdeauna mi-am facut exercitiile acasa, dar discutia cu prietena mea m-a facut sa imi doresc sa merg la o amarata de sala si sa fac exercitii in ziua aia pana ajung bat tongue
sunt tare suparata pe mine ca nu sunt slaba! grater
nici mama nu cred ca ar fi incantata sa auda de sala tongue dar cine a zis ca trebuie sa ii spun?! big_smile

#2901 2009-01-30 20:17:33

LexyaLadyM
Full member

eu zic sa ii spui.. pt k oricum.. la sala k sa faci totul bine.. tre sa stai cam o ora jumate.. doua.. si nah.. ce ii spui k faci in timpul asta.. big_smile mai bine gasesti un scop care sa i se para ei practic pt sala.

#2902 2009-01-30 20:35:51

LexyaLadyM
Full member

vai fetele.. am papat o cioco intreaga big_smile si cica eu vreau sa slabesc big_smile

#2903 2009-01-30 20:48:26

Sonia_Simona
Insomniac member

pai eu stau la tara...merg in Pitesti doar cand incep facultatea si stau acolo cu chirie...asa ca nu au ei de unde sa stie ce fac eu...da' mai vedem pana atunci....ca poate da Doamne Doamne si slabesc si eu

#2904 2009-01-30 21:02:58

LexyaLadyM
Full member

eu zic.. sa inerci cu dieta intai.. si cu ceva sport akasa.. big_smile dak merge asa.. nu are rost sa cheltui bani pe abonament la sala smile

#2905 2009-01-30 21:10:25

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

LexyaLadyM a scris:

nu.. dar la mine.. cu parintii e mai dificil. sunt niste oameni mai incuiati. ei nu inteleg la ce ajuta sala.. pt ei e pierdere de timp. si anul asta sigur n-o sa ma lase.. k cica am bac... si am de invatat. desi as avea timp si de sala. dar sa vedem.. poate pot sa ii conving.. asta dak gasesc un motiv care sa li se para bun k sa fac sala.
data trecuta.. erau sceptici.. credeau k sala e pretext k sa umblu brambura.

daca dai bac la sport le zici k iti faci conditie fizica pt probe  lol

Dragostea nu se stă, se face.

#2906 2009-01-30 21:19:24

LexyaLadyM
Full member

la asta m-am gandit si eu deuzza smile sa vedem dak merge acuma smile

fetele.. am inteles k vergeturile sunt rezultatul schimbarilor de greutate.. asa e?
eu am o multime devergeturi.. dar nu am avut schimbari bruste de greutate.. sau dese..
stiu cumva cum se trateaza.. k am multe.. si nu stiu ce sa fac cu ele.. sunt urate tare. si mai am si celulita. si e naspa cu celulita k pe aici pe la mine nu sunt saloane din astea unde sa pot face impachetari sau mai stiu eu ce. sad

#2907 2009-01-30 21:31:09

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

lexya mei, decat sa dai banii mai bine ai iesii la alergat. Crezi ca sala o sa faca diferenta?....sa stii ca nu incaperea te face sa slabesti sau aparatele. Iar by the way, sa stiti ca multi dintre noi executam pana si cele mai elementare miscari gresit....asta am constat-o cand mi-am facut si eu o consultatie cu un antrenor....mi-era si rusine k ma tot corecta sad Iar daca le faci gresit...le faci degeaba (de-aia sunt unii care merg cu lunile la sala si nu se vede nimic pe ei )
Oricum...eu as zice ca alergatul e sfant. Alearga o sapt, doua in fiecare zi si daca si atunci o sa crezi ca este atat de necesara sala, atunci da...du-te.
Eu una m-am lasat de mers la sala pentru ca mai mult pierdeam vreme, pana ma duceam, ma imbracam, faceam dus, imbracat iar, venit inapoi...cel putin 2 ore jumate. Asha cu alergatul in jurul blocului e cel mai super....in max o ora esti gata si mai fit decat de la sala, pentru ca un alergat tonifiaza si pune sangele in miscare mai mult decat toate exercitiile statice pe care majoritatea le executa la sala..

Ultima oara a fost editat de danny (2009-01-30 21:32:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.