homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc 2-77

#1445 2009-01-08 07:54:25

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: vreau sa slabesc 2

big girl in ultimele 10(maxim)pagini ai sa gasesti tot felul de reguli.google-u e plin de reguli.sunt ACELEASi important e sa le respecti, daca nu pe toate, macar majoritatea din ele.dar cele si cele mai importante reguli sunt cele 2 scrise de ioana.ca fara sa ai grija la ce papi si fara sport, nu slabesti frumos
poti face ca alte fete(am si eu prin jurul meu):sa tii cura drastica gen:2 carnati de pui pe zi si a doua zi mere smile).si slabesti.nu zic "NU slabesti!".dar pielea va sta altfel pe tine.plus carnea, muschii, celulita lol.plus ca Yo-Yo va veni la tine imediat cum te lasi de dieta drastica smile

#1446 2009-01-08 07:57:17

annabel
Diamond member

LadyPink a scris:

Fetele, ma credeti ca n-am avut rabdare sa citesc 38 de pagini? Ma credeti, ce sa faceti? tongue Da hai sa va zic si eu prin ce experimente trec de vreo luna si jumatate: m-am hotarat eu brusc ca vreau sa slabesc... aveam 65.5 kg la 1.70. Si cum sunt rotunjoara pe la solduri si fund (d-ala gen beyonce big_smile), mi-am zis ca nu se mai poate asa si ca trebuie sa mai dau jos cateva. Am mai avut o perioada acum vreun an cand am dat jos incet, dar sigur, de la 66 la 58 si mi-era mai mare dragul cand ma uitam la mine smile acum nu prea imi mai era drag, de unde si hotararea cu slabitul smile
Eeeeh si pentru ca vointa pe care o aveam anul trecut m-a parasit, am recurs la alt "regim": nu mai mananc seara. Mananc pana in pranz chestii mai "dubioase" si mai pline de calorii, apoi pana in 6-7 seara mai lejer si dupa aia nimic... ma rog, daca ma mai trece si ma mai roade, mai bag o fructa, o salatica, ceva usor, pana in 100 de calorii. Si sunt multumita de rezultate. Am ajuns la 61.5.. la inceput se duceau gramele mai usor, acum mai greu, ma mai impotmolesc prin preajma menstruatiei pentru ca atunci imi vine sa o mananc si pe mama si pun la loc cam un kg, dar dupa ce trece sunt iarasi ok...

Tragand linie, vin si eu langa voi, sa slabim impreuna smile mai e vreo gagicuta pe aici adepta a tipului asta de regim? Sa stiu daca am vreo colega de suferinta smile

#1447 2009-01-08 07:57:41

annabel
Diamond member

LadyPink a scris:

katalyna, rezultatele se vad la cateva zile de la inceperea regimului; partea buna la el e ca poti sa mananci ce vrei, nu te priveaza nimeni de la nimic.. singurele conditii sunt sa o faci pana in pranz si sa nu exagerezi (totusi, e un regim, nu un act de magie big_smile) si sa bagi 3 cutii de bomboane intr-o ora doar pentru ca ai voie sa mananci orice. Eu am dat jos 4 kg intr-o luna jumate... la inceput se duc mai repede, depinde si cate kg ai in plus fata de cat ar trebui sa ai in mod normal. M-am obisnuit foarte repede cu el si dupa aproape o saptamana deja nu mai simteam nevoia sa mananc seara - si m-au parasit si poftele de orice fel in perioada asta... eu, care mi se nazarea la chipsuri si ciocolata pe la 12 noaptea smile nu stiu, eu sunt foarte multumita de el, dar trebuie sa perseverezi ca sa vezi rezultate...

Nu e un regim din ala in care dai jos intr-o saptamana 10 kilograme. Asta poate devine chiar un stil de viata. Singura problema la mine e, cum am mai spus, in perioada menstruatiei, cand cu vreo 2 saptamani inainte ma apuca subit foamea la ore tampite smile si nu doar foamea, ci si poftele... si pun la loc cam 1 kg, ca mi-e si foaaarte greu sa ma abtin tongue dar dupa ce trece revin imediat la starea de dinainte si se duce repede kilogramul acumulat.

#1448 2009-01-08 09:12:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Am zis si eu despre "regimul" asta smile De fapt il practic, si se vede big_smile
Si ma simt muult mai bine in pielea mea wink

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1449 2009-01-08 09:35:39

annabel
Diamond member

mai blue eu am vazut ca tu papi f putin
apoi la cat mananc eu fata de tine ar trebui sa fiu batoza(nu ca sunt slabuta lol )
oricum nemancatul seara tarziu face minuni.primele zile e mai rau ca e senzatia de foame dar dup-aia trece de la sine.eu am renuntat la asta dar sper sa ma reapuc.macar pana la ora20

Publicitate

loading...

#1450 2009-01-08 09:54:51

blueeyes
Platinum member

Mananc un pic mai putin fata de cat mi-ar trebui smile
Adica la micul dejun mananc un fruct, niste biscuiti, un baton Fitness sau ciocolata - altceva nu pot pentru ca simt ca mi-e greata smile
La pranz mananc normal - supa + felul 2 cu carne si garnitura - asta ma tine pana seara tarziu de obicei, daca mi se face foame, mai beau un ceai verde cu miere (in fiecare seara) si poate cate un grephfruit cu miere... Senzatie de foame am numai pe la vro 12 noaptea, si atunci nu as manca nici daca n-as tine regim  dumbom

Regimul meu normal era diferit doar la masa de seara - cand mancam crenvursti sau chipsuri + o gramada de dulciuri aiurea, mancate doar pentru ca pofteam la ele.

patfierbinte      sjuk     

#1451 2009-01-08 10:03:54

annabel
Diamond member

mananci la cantina sau iti iei in caserole la munca?
ce e felul 2?carnea si garnitura nu?si in week0end cum stai?eu atunci mai pacatuiesc in oras cu o shaworma

#1452 2009-01-08 10:09:37

blueeyes
Platinum member

Mananc la cantina smile - au mancare buna buna si super ieftina, deci nu merita sa ma pun eu pe gatit acasa. De obicei mananc piure cu pui la gratar, sau snitel de pui cu cartofi natur, sau peste, sau spanac cu ochiuri, am de unde alege big_smile

In weekend recunosc ca pacatuiesc  dumbom  , sambata e ziua mea de "recompensare" - adica o tin cu fructe pana seara, ca sa pot manca o pizza cu sos de usturoi  punish  . De obicei ma pun si gatit in weekend, fac vreo 3 feluri de mancare si inevitabil gust din ele  dumbom  . Problema mea in weekend e ca dorm pana tarziu, si nu ma pot trezi sa ma duc la baie. Adica ma constip, asta in cazul in care nu beau vrun ceai sa ma "stimuleze". Oare ar ajuta sa ma apuc de Activia?

patfierbinte      sjuk     

#1453 2009-01-08 10:16:20

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

sincer, eu nu cred ca activia ajuta la ceva... la mine functioneaza de minune fulgii de ovaz... si cafeaua uneori

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1454 2009-01-08 10:18:59

blueeyes
Platinum member

Cafeaua da rateuri in weekend big_smile
Fulgii de ovaz se mananca cu lapte?

patfierbinte      sjuk     

#1455 2009-01-08 10:27:50

Soleil
Addicted member

eu ii pap cu iaurt/sana/chefir. nu suport cerealele cu lapte. si nici nu-mi face bine laptele. si eu aveam probleme, cu zilelele, si cand am inceput cu fulgii de ovaz ... zilnic ieseam. acum de sarbatori le-am mai rarit, dar o sa incep iar sa iau.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1456 2009-01-08 10:31:41

blueeyes
Platinum member

O sa incerc si eu smile Multu pentru sfat, nicolle puss

patfierbinte      sjuk     

#1457 2009-01-08 10:32:38

Soleil
Addicted member

n-ai pt ce! eu nu i-am luat cu scopul asta, voiam doar niste cereale sanatoase pt micul dejun...asta a fost un bonus rotfl

Thé à la menthe hjarta

#1458 2009-01-08 12:06:18

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

eu am mancat activia cateva zile si am vazut rezultate dar mi s a facut mie greata de la gust si n am mai continuat..

#1459 2009-01-08 14:50:18

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Alina eu iau dulcolax seara si merg o singura data dimineata...nu inteleg de ce a avut acest efect la tine rotfl adica...prea si-a facut efectul.
ieri am baut ceai de slabit cu ginseng si am cam patit la fel ca si tine big_smile

#1460 2009-01-08 15:25:11

alina_alina
Hero member

stai!ca in final ieri am mers de 7 ori!si azi de 3 rotfl n are rost

#1461 2009-01-08 15:34:19

annabel
Diamond member

smile) doamne alina.nu te doare nimic? lol cred ca slabesti 2 kg zilele astea

#1462 2009-01-08 15:36:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

alina, dar ia ceva sa-i anuleze efectul, ca te deshidratezi de tot
bea multa apa macar

#1463 2009-01-08 15:38:32

alina_alina
Hero member

eu intotdeauna beau multa apa(peste 2 l pe zi)
pai acum s au facut vreo5 ore de cand n am fost si nici nu mai am senzatie..inseamna ca a trebuit sa merg...oricum,ma simt mai bine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.