homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc 2-97

#1825 2009-01-17 21:19:28

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: vreau sa slabesc 2

...

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-01-18 14:48:27)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1826 2009-01-17 21:33:42

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

model_wannabe a scris:

sunt bucuroasa k au adus steppere la sala.. wai, da am facut vineri pt prima data in viata mea si mi se pare ffff grue. si era abia la niv 2
eram fleasca dupa 2min... am rezistat eroic 8 rotfl mi se pare mai usor sa alerg juma de ora pe banda decat la stepper, plus ca ardea fundu de muream ..presupun k e eficient

sapt asta am ajuns de 5ori la sala. im proud smile
luni ma cantaresc

stepperul te ajuta cel mai mult la slabit si la tonifiere. arzi intr`o sedinte de 40 minute cum e la mine la sala, in jur de 500 kalorii. eu ard intr`o sedinta de o ora jumate (masurat cu aparat)1600kalorii.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1827 2009-01-17 21:56:58

model_wannabe
Full member
Inregistrat: 2008-11-25

ms danae de info puss ce mai mult lucreaza fund si coapse, nu? k imi zicea instructoru sa stau asa k si cum as sta pe bicicl, nush cum sa zic, mai arcuita asa, cu fundu-n afara tongue si miscarile sa fie scurte si mai alerte, nu sa ma las asa pe el ...

#1828 2009-01-17 21:57:54

model_wannabe
Full member

wow andreea. sa nu te deochi big_smile ce par frumos ai?
in cat timp ti-a crescut asa?

offttopic stiu

#1829 2009-01-17 22:03:32

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

model_wannabe a scris:

wow andreea. sa nu te deochi big_smile ce par frumos ai?
in cat timp ti-a crescut asa?

offttopic stiu

offtopic pai de vreo 10 ani nu am mai avut parul scurt scurt...il lasam sa mai creasca, apoi ii tundeam doar varfurile... in ultimul timp am inceput sa tund cat mai putin din varfuri, ca mi-e mila de el.  rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#1830 2009-01-17 22:03:57

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Danae a scris:

model_wannabe a scris:

sunt bucuroasa k au adus steppere la sala.. wai, da am facut vineri pt prima data in viata mea si mi se pare ffff grue. si era abia la niv 2
eram fleasca dupa 2min... am rezistat eroic 8 rotfl mi se pare mai usor sa alerg juma de ora pe banda decat la stepper, plus ca ardea fundu de muream ..presupun k e eficient

sapt asta am ajuns de 5ori la sala. im proud smile
luni ma cantaresc

stepperul te ajuta cel mai mult la slabit si la tonifiere. arzi intr`o sedinte de 40 minute cum e la mine la sala, in jur de 500 kalorii. eu ard intr`o sedinta de o ora jumate (masurat cu aparat)1600kalorii.

wow...1600kal....pai inseamna k tb sa mananci bine bine k sa faci zilnic atat...sau 8 ore cat ziceai tu k lucrai pe zi...k altfel ramanea doar pielea si osul de tine....zici k stepperul este cel mai bun....mai bun decat bicicleta eliptica?

mi-am facut si eu portia de 30 min de bicicleta azi big_smile
app...cam cate kal se pierd pe eliptica ? din pacate bicicleta pe care am primit-o eu imprumut nu mai are ecranul care arata....

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1831 2009-01-17 22:08:39

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

1600 la o sedinta ardeam, acuma in functie si de intensitate, atunci am probat aparatul si am tras tare tare si imbracata gros. iti dai seama ca nu faceam exerciti non stop 8 ore pe zi, aratam cum se face prima data sau cateva ori si pe urma le lasam pe cliente.
bicicleta eliptica e buna pt picioare, dar nu e cea mai buna alternativa, cel putin nu pt mine, prefer sa imi lucrez toate grupele de muschi prin altfel de exercitii. nu pot sa iti zic exact cat arzi pt ca ma uitam de obicei pe ecran...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1832 2009-01-17 22:21:13

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

eu ma gandeam sa imi cumpar o bicicleta eliptica mai incolo (cea pe care o am acum e imprumutata pana imi iau eu alta)....crezi k ar fi mai indicat un stepper?
eu de la abdomen in jos am nevoie mai mult sa slabesc....
numai k la mine mai este o problema...in oct am facut o pareza la nervul sciatic popliteal extern...am facut recuperare....sa zicem k m-am vindecat insa nu total...adik merg perfect acum insa ma mai supara coloana uneori...pt k am niste vertebre tasate...ideea e k eu li-am zis medicului de la fizioterapie k as vrea sa ma duc la sala si a zis k daca vreau sa ajung iar la el nu am decat...k eu nu am coloana de mers la sala...k as putea sa lucrez pe cross trainer dar pe altceva nu...nici stepper... si mai zicea el de nush ce exercitii dar folosea niste denumiri ciudate de n-am inteles nimic...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2009-01-17 22:22:57)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1833 2009-01-17 22:33:44

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Surplusul de greutate te poate ucide!!!
Multe studii arata, ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu deficientele alimentare si surplusul de greutate. 5 din 10 romani au surplus de greutate. Fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate

Consecintele surplusului de greutate sunt urmatoarele:

?         stare de indispozitie generala
?         imobilitate (obezitatea impiedica un mare numar de exercitii fizice, imobilitatea  sporeste riscurile de accident).
?         lipsa de forta, energie
?         comportament anti-erotic
?         dureri in regiunea inimii
?         dureri de cap
?         dispnee (gafaiala)
?         tulburari ale scaunului
?         hipertensiune arteriala (la 80% din obezi)
?         ingreunarea lucrului mecanic al inimii
?         nivelul de colesterol crescut in sange
?         varice (Presiunea exercitata de greutatea excesiva asupra picioarelor poate ajuta la dezvoltarea varicelor, slabeste articulatiile genuchilor, ale soldurilor sau gleznelor si favorizeaza artroza.)
?         umflarea picioarelor
?         artrita degenerativa
?         hemoroizi
?         predispozitii la pneumonie
?         gastrita cronica
?         colecistita cronica
?         pietre la vezica biliara (cantitatile excesive de colesterol, cauzate de cresterea in greutate, se pot transforma in calculi biliari)
?        necesitatea dozelor crescute de anestezic (Obezitatea mareste pericolul operatiilor. Toate acestea se intampla din cauza dozei crescute de anestezic necesar pentru un corp mai voluminos, si face dificile examenele medicale.)
?         probleme ale pancreasului
?        diabet zaharat (80% dintre diabetici au surplus de greutate. Medicii au demonstrat, ca diabetul nu este o boala exclusiv ereditara, kilogramele in plus pot contribui la instalarea bolii.)
?         nefrita
?        dereglarea sistemului nervos: insomnie, pofta sporita de mancare, setea marita, afectiuni vegetative
?         afectarea potentei
?         afectarea ciclului menstrual
?        infertilitatea (kilogramele in plus la femei, fac sarcina dificila si uneori provoaca avorturi)
?        tulburarea sistemului endocrin: hipofiza, glandele suprarenale, tiroida, ovare, prostata
?         dereglarea metabolismului hidro-salin
?         depunere de saruri
?         complicatii dupa boli infectioase
?        ateroscleroza (la fiecare al treilea obez se ingusteaza si se intaresc peretii arterelor)
?         predispozitie la accidente vasculare
?         unele forme de cancer
?         longevitatea vietii se reduce cu 12-15 ani

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1834 2009-01-18 09:29:20

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

eu am gasit ca popcornul simplu are 375 de kcal pe suta de grame,iar eu am mancat mai putin de 50..
pe cantar am 57.3!!!! rotfl

#1835 2009-01-18 10:04:46

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si eu la raport: 63.6 big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1836 2009-01-18 10:46:27

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ce dea fete sportive.f bine ca ne adunam
acus ma bag si eu la o tura de tae-bo si apoi la sarit coarda
andreea se vede f clar ca ai slabit.bv bv
ela eu zic sa te tii macar 1 luna de bici eliptica si sa vezi cat si cum slabesti.uite blueeyes a primit asa ceva si este f multumita de ea.de abia astept sa mi-o repare iuby si pe a mea. si depinde ce stepper iti iei.la ce stepper aveam eu (aero-step sau ceva de genu la 150 lei acu vreo 2 ani din metro)puteam sa fac si o ora pe el(bine asta dupa cateva saptamani).dar am vazut la mine la sala stepper de la kettler, meserias care nu se compara cu ce am eu.la ala este mai mare efortul si da, la ala poate arzi 500 calorii intr-o ora.
model wannabe sa stii ca sunt f multe exercitii pt fund si sunt si f eficiente incat dupa 10 repetari mori de durere.dar astea se fac la sol

#1837 2009-01-18 11:29:01

model_wannabe
Full member

si noi tot de la kettler avem la sala smile f fain
si pilates pt fund si coapse mai fac...si la alea chiar dupa 10 repetari doar arde funduletu rotfl deci e bine

#1838 2009-01-18 12:25:57

blueeyes
Platinum member

Si cu bicicleta arzi 500 de calorii intr-o ora, cel putin atat reusesc eu sa ard... Azi am facut o ora intreaga, si ma simt bine acum ca am terminat smile

patfierbinte      sjuk     

#1839 2009-01-18 12:36:57

model_wannabe
Full member

bv blueeyes smile f perseverenta

eu ieri si azi am facut exercitii acasa... in w/e nu merg la sala.
de maine ma duc. i'am pus gand rau stepperului rock

#1840 2009-01-18 12:44:38

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

aveti grija cu saritul coardei.Nu prea este recomandat de medici,mai ales daca aveti articulatiile sesibile.Si daca nu,sunt f solicitate si in timp nu face bine.Deci mare grija.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1841 2009-01-18 13:12:22

annabel
Diamond member

eu tocmai am terminat 45 minute de tae-bo.nici eu nu merg in week-end la sala, pt ca sambata are program de dimineata la aerobic si eu atunci muncesc si duminica nici nu as merge
dar in timpul saptamanii momentan merg de 3 ori ca sa ajung si eu acasa la o ora rezonabila.dar in zilele libere, mai fac pe acasa

#1842 2009-01-18 13:17:54

blueeyes
Platinum member

Eu nu ma duc la sala deloc. Nu pot respecta un program fix, ma tine maxim 2 saptamani, dupa care ma plictisesc. Asa, la mine acasa imi fac in fiecare zi portia, dar atunci cand imi convine mie, cand ma simt in stare su am timp...

patfierbinte      sjuk     

#1843 2009-01-18 13:32:48

annabel
Diamond member

eu am noroc ca din august merg la sala fux dupa ce mi se termina programul la munca.asa ca stiu ca la ora 18 am sport.
dar blue e bine ca faci si acasa!decat sa nu faci deloc si apoi te plangi ca vai ca sunt grasa.
la 14 trebuie sa pap iaurtul.de abia astept

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.