homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...-2

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

#20 2008-10-02 16:59:28

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

1 sarut acu 4 ani in seraa in care ne-am cunoscut...
1 te iubesc...nu  imi amintesc al meu dar staiu cand a zis-o el...dupa vreo 3 sapt si cred ca si eu atunci
prima data...acu trei ani si ceva la el acasa intr-o dupa-amiaza  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-02 18:16:41)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-10-02 16:59:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

super atunci, stiam eu bine rotfl doamne, si noi cat am baut atunci
am ramas cu o amintire foarte placuta despre iasi... cam incetosata, asa, dar placuta big_smile

ti mai poftim!  puss  amu' e mai frumos ca atunci  visslar   puss   puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#22 2008-10-02 17:01:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

oi mai veni, nicolle... da' mai frumos n-are cum sa fie, ca atunci aveam 18 ani... eh, ce vremuri smile

#23 2008-10-02 17:02:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

heimdall a scris:

super atunci, stiam eu bine rotfl doamne, si noi cat am baut atunci
am ramas cu o amintire foarte placuta despre iasi... cam incetosata, asa, dar placuta big_smile

ti mai poftim!  puss  amu' e mai frumos ca atunci  visslar   puss   puss

daaaa!! t asteptam la o beuta moldoviniasca!! (mie asa imi zice cel mai bun prieten,. care e din targoviste, student la iasi (mi-a fost coleg de grupa)... zice ca a venit tocmai la iasi pt ca moldovencele is bune si moldovenii stiu sa bea bine! lol

scuzati offtopicul

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2008-10-02 17:02:55

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

primul sarut din viata mea :a fost cu vecinul dorit de toate fetele lol big_smile la jocul "adevar sau provocare"  a umblat el saracu mult si bine dupa mine dup'aia dar io eram (ink mai sunt) comunista si nu ma combinam cu vecini big_smile
primul sarut cu flacaul meu a fost la prima intalnire cu el, in masina lui in fatza blocului meu big_smile
primul te iubesc a venit dupa multe ezitari si mi l'a rostit la el acasa
prima data si in viatza si cu el big_smile tot la el acasa, io cu un compleu de la jolidon, negru cu roz big_smile

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-10-02 17:11:14)

Publicitate

loading...

#25 2008-10-02 17:11:34

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

primul sarut din viata mea a fost naspa,
primul sarut cu puiul meu a fost la prima intalnire cu el,mi l-a furat bineinteles dar mi-a placut
primul te iubesc mi l-a transmis printr-un sms superb
prima data la el acasa dupa vreo 4 luni,eram cam rusinoasa,dar a fost foarte grijuliu  hjarta

#26 2008-10-02 18:14:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

primul sarut cu iubi al meu... mi-a furat un sarut cand ma asteptam mai putin si m-au trecut niste fiori, mama mama... nici nu am avut puterea sa reactionez...
prima data cu iubi meu a fost la felix, intr-o camera de hotel, de 1 mai hjarta avusesem si alte ocazii dar am preferat sa fie ceva mai deosebit smile
primul te iubesc mi l-a spus spontan, fara sa-si dea seama. apoi a mutit si dupa cateva secunde m-a intrebat: "ai auzit ce-am zis?" lol

#27 2008-10-02 18:19:21

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Tin minte ca el m-a abordat prin sms si pe urma m-a sunat sa ne intalnim...m-am intalnit cu el intr-un loc din oras dupa aia am mers cu taxiul pana la o pizzarie. Am comandat noi nu stiu ce...el avea niste emotii tremura tot...abia se uita in ochii mei era jale smile asa timid.
Si m-a intrebat clasic daca vreau sa fiu cu el si i-am spus ca da smile si dupa aia m-a intrebat daca poate sa ma pupe si ne-am ridicat amandoi si ne-am pupat scurt peste masa asa. M-a condus acasa si in fata scarii atunci m-a sarutat mai lung. smile
Chiar in voiajul asta l-am intrebat care sunt momentele cele mai frumoase pt el pe care le-a petrecut cu mine si mi l-a spus si pe asta. a zis ca i-a placut super mult si ca era extrem de emotionat. smile
Primul te iubesc mi l-a spus de revelion parca...dupa 1 luna si ceva adica.

#28 2008-10-02 18:39:01

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ce idee buna andrulina..ia sa'l intreb si io care's momentele cele mai frumoase petrecute impreuna smile

#29 2008-10-02 19:35:50

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

eh... n-am curajul sa-i fur un sarut asa intr-o pauza in curtea liceului.... poate daca l-as invita undeva sa vorbim... :-?

cuc.

#30 2008-10-02 20:09:32

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

primul sarut cu Gabi - la el in masina, dupa vreo 5 ore petrecute prin terase, si dupa mii de nervi ca nu ma saruta, nu l-am lasat sa ma duca acasa si stateam in masina, la dristor (stiu si locul unde era parcata tongue ) si ascultam pe repeat melodia bandoleros  pt k i-am zis ca imi place ( desi la el o auzisem prima data ) si a pus-o pe repeat(melodie care si acum, dupa un an si 11 luni aproape, imi suna la tel cand ma suna el big_smile ), si se uitam la mine si a zis " Pot?" si eu am zis " da!!!!!!!" si m-a sarutat hjartahjartahjartahjarta
primul te iubesc de la el - desi a fost intr-un mesaj pe HI5 (acolo ne-am cunoascut) au fost cele mai frumoase cuvinte pe care mi le-a spus (scris big_smile ) cineva , si au fost dupa vreo 2 sapt big_smilebig_smilebig_smilebig_smile
prima data cu el - dupa o saptamana, la el, dupa ce , cu o seara inainte incercasem sa o facem, adik vroiam sa o facem dar s-a oprit el si a zis " eu nu vreau sa o facem si pe urma tu sa pleci acasa, eu vreau sa stai aici cu mine, sa te tin in brate si sa te simt ca esti a mea, asa ca o sa asteptam momentul potrivit " imaginat-va ce fata am facut big_smilebig_smile
Primul sarut in my life - In fata bisericii, cu spatele la ditamai cimitirul si la 2 metrii de un mormant, in urma unei porunci, dar cu baiatul de care imi placea la momentul respectiv.....nu mai tin minte cum a fost sarutul ala (reusit sau nu big_smile)

Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2008-10-02 20:10:41)

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#31 2008-10-02 20:31:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

aaa...si primul sarut ever a fost cu un vecin...pedeapsa la chems (nici nu mai stiu cum se joaca rotfl ) si dupa ne-am ridicat amandoi brusc de pe scara si am spus amandoi odata :hai in casa ca incepe dallas rotfl2

mami de minuni hjarta

#32 2008-10-02 20:45:22

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

La noi primul sarut a fost tramatizant pt el rotfl i-am bagat limba pana in gat rotfl nu stiu ce-a fost in capul meu atunci  dumbom  oricum ne aducem aminte f des si radem cu lacrimi.
Primul "te iubesc a fost dupa 2-3 sapt cam asa...eu i-am spus abia dupa 1 luna jumate tongue
Iar prima oara cand am facut dragoste a fost dupa cateva luni si foarte amuzanta faza si atunci lol ...eram plini de sange amandoi...si pe fata avea sange lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#33 2008-10-02 20:45:30

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

primul sarut- la el acasa, ne uitam la un film, dupa ce se chinuise o jum de an sa ma convinga sa ma int cu el
primul te iubesc- tot la el acs, adormisem, dar l-am auzit totusi, ca prin vis, cand mi-a soptit ca ma iubeste
prima data cu el- chiuleam de la chimie parca, si m-am dus la el, dimineata.. pana la urma am chiulit de la toata orele. mai naspa a fost ca dupa a trebuit sa ma intorc la scoala ca-mi lasasem ghiozdanul colo lol

#34 2009-11-28 16:31:21

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

primul sarut cu el   rotfl  prea tare murim de ras de fiecare data cand ne amintim: cica ne uitam la un film la el acasa mestecam guma si nu stia el cum sa ma sarute si ce ii vin in cap sa ma intrebe ai guma?si zi doar cea pe care o mestec  rotfl binenteles ca a urmat un pupic cu schimb  rotfl  (scuze de atatea tavaleli da mor de ras si acum) (2007)

primul te iubesc in soapta la ureche, cica atipisem la el (foarte tare asa de dulce a fost dandu-mi si un pupic  rodnar )(2007)

prima data  sexinpat ...la mare de 1 mai la o pensiune la care fusesem cu o vara in urma in aceeasi camera chiar wink) (and the first time in my live )(2009)

Ultima oara a fost editat de 4art (2009-11-28 16:41:16)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

#35 2009-11-28 18:06:35

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

numai mie mi se par chestiile cu primul/prima orice...neimportante si seci ? lol

They can because they think they can.

#36 2009-11-28 18:15:41

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

OneOnly a scris:

numai mie mi se par chestiile cu primul/prima orice...neimportante si seci ? lol

chicot  Nici mie nu-mi par interesante

#37 2009-11-28 18:20:38

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

roxyi a scris:

OneOnly a scris:

chicot  Nici mie nu-mi par interesante

big_smile
i'm not the only one rotfl
ps. sexy avatar roxyi tummenupp

They can because they think they can.

#38 2009-11-29 13:20:12

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

o doamne lol in noaptea primului sarut nu am dormit deloc aveam fluturasi in stomac ...chestii dinalea de hjarta .....prima oara a fost cu acelasi cu care m-am sarutat pt prima oara ....adika cu iubi meu actual....n-a fost cesti ce.... da a fost frumos 8-> acum e mai frumos:x

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.