|
Nu esti logat.
Cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...-2
#20 2008-10-02 16:59:28
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...1 sarut acu 4 ani in seraa in care ne-am cunoscut... Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-02 18:16:41) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #21 2008-10-02 16:59:46
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...
ti mai poftim! amu' e mai frumos ca atunci "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-10-02 17:01:11
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...oi mai veni, nicolle... da' mai frumos n-are cum sa fie, ca atunci aveam 18 ani... eh, ce vremuri Offline #23 2008-10-02 17:02:25
daaaa!! t asteptam la o beuta moldoviniasca!! (mie asa imi zice cel mai bun prieten,. care e din targoviste, student la iasi (mi-a fost coleg de grupa)... zice ca a venit tocmai la iasi pt ca moldovencele is bune si moldovenii stiu sa bea bine! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2008-10-02 17:02:55
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut din viata mea :a fost cu vecinul dorit de toate fetele la jocul "adevar sau provocare" a umblat el saracu mult si bine dupa mine dup'aia dar io eram (ink mai sunt) comunista si nu ma combinam cu vecini Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-10-02 17:11:14) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-02 17:11:34
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut din viata mea a fost naspa, Offline #26 2008-10-02 18:14:46
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut cu iubi al meu... mi-a furat un sarut cand ma asteptam mai putin si m-au trecut niste fiori, mama mama... nici nu am avut puterea sa reactionez... Offline #27 2008-10-02 18:19:21
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...Tin minte ca el m-a abordat prin sms si pe urma m-a sunat sa ne intalnim...m-am intalnit cu el intr-un loc din oras dupa aia am mers cu taxiul pana la o pizzarie. Am comandat noi nu stiu ce...el avea niste emotii tremura tot...abia se uita in ochii mei era jale asa timid. Offline #28 2008-10-02 18:39:01
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...ce idee buna andrulina..ia sa'l intreb si io care's momentele cele mai frumoase petrecute impreuna Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #29 2008-10-02 19:35:50
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...eh... n-am curajul sa-i fur un sarut asa intr-o pauza in curtea liceului.... poate daca l-as invita undeva sa vorbim... :-? cuc. Offline #30 2008-10-02 20:09:32
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut cu Gabi - la el in masina, dupa vreo 5 ore petrecute prin terase, si dupa mii de nervi ca nu ma saruta, nu l-am lasat sa ma duca acasa si stateam in masina, la dristor (stiu si locul unde era parcata ) si ascultam pe repeat melodia bandoleros pt k i-am zis ca imi place ( desi la el o auzisem prima data ) si a pus-o pe repeat(melodie care si acum, dupa un an si 11 luni aproape, imi suna la tel cand ma suna el ), si se uitam la mine si a zis " Pot?" si eu am zis " da!!!!!!!" si m-a sarutat Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2008-10-02 20:10:41) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #31 2008-10-02 20:31:55
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...aaa...si primul sarut ever a fost cu un vecin...pedeapsa la chems (nici nu mai stiu cum se joaca ) si dupa ne-am ridicat amandoi brusc de pe scara si am spus amandoi odata :hai in casa ca incepe dallas mami de minuni Offline #32 2008-10-02 20:45:22
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...La noi primul sarut a fost tramatizant pt el i-am bagat limba pana in gat nu stiu ce-a fost in capul meu atunci oricum ne aducem aminte f des si radem cu lacrimi. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #33 2008-10-02 20:45:30
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut- la el acasa, ne uitam la un film, dupa ce se chinuise o jum de an sa ma convinga sa ma int cu el Offline #34 2009-11-28 16:31:21
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...primul sarut cu el prea tare murim de ras de fiecare data cand ne amintim: cica ne uitam la un film la el acasa mestecam guma si nu stia el cum sa ma sarute si ce ii vin in cap sa ma intrebe ai guma?si zi doar cea pe care o mestec binenteles ca a urmat un pupic cu schimb (scuze de atatea tavaleli da mor de ras si acum) (2007) Ultima oara a fost editat de 4art (2009-11-28 16:41:16) ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline #35 2009-11-28 18:06:35
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...numai mie mi se par chestiile cu primul/prima orice...neimportante si seci ? They can because they think they can. Offline #36 2009-11-28 18:15:41
Nici mie nu-mi par interesante Offline #37 2009-11-28 18:20:38
They can because they think they can. Offline #38 2009-11-29 13:20:12
Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...o doamne in noaptea primului sarut nu am dormit deloc aveam fluturasi in stomac ...chestii dinalea de .....prima oara a fost cu acelasi cu care m-am sarutat pt prima oara ....adika cu iubi meu actual....n-a fost cesti ce.... da a fost frumos 8-> acum e mai frumos:x Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|