homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...-3

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

#39 2009-11-29 13:34:47

skumpi
Vizitator

Re: cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

roxyi a scris:

OneOnly a scris:

numai mie mi se par chestiile cu primul/prima orice...neimportante si seci ? lol

chicot  Nici mie nu-mi par interesante

I`m in  nustiu

#40 2009-11-29 23:38:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

skumpi a scris:

roxyi a scris:

OneOnly a scris:

numai mie mi se par chestiile cu primul/prima orice...neimportante si seci ? lol

I`m in  nustiu

Nici mie lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#41 2009-11-29 23:42:52

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Primul sarut din viata mea nici nu mi-l mai amintesc lol atat de emotionant a fost hjartahjartahjarta tongue

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2009-11-30 00:18:56

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

primul sarut din viata mea? nu-mi mai amintesc si cui am mai spus treaba asta mi-a zis ca nu se poate, ca tre sa iti amintesti. ei bine, eu nu!
primul sarut cu el?la el in masina, dupa servici.. prima data cu el? planuita bine.. lenjerie intima, muzica si lumanari..o camera de hotel foaarte calda!! ne doream prea mult si am vrut sa fie asa ca in filme.. smile

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#43 2009-11-30 00:35:18

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

my_aa a scris:

skumpi a scris:

roxyi a scris:

I`m in  nustiu

Nici mie lol

facem club chicot

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#44 2009-11-30 01:33:22

skumpi
Vizitator

eu mi`l amintesc rotfl2 a fost cu iubitul prietenei mele rotfl2 in clasa a 7`a intr`un internet cafe` rotfl2

#45 2009-11-30 02:08:43

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

pai sa vedem ce imi mai aduc aminte....primul sarut....hhmmmm...pai cu un coleg de clasa dupa care eram topita si am pierdut la un joc si pedeapsa a fost sa-l sarut lol....adevarata pedeapsa.....din cate imi aduc aminte cateva zile am fost in nori....se intampla intr-un parc...pe iarba...la apus chicot ....
ideea e ca ne-am intalnit dupa ani de zile cand el era deja insurat si sentimentul de a ne revedea a fost wow din parte la amandoi....era ca un magnet...noroc ca nu am avut prea mult timp pentru discutii altfel nu se stie ce se petrecea chicot

primul te iubesc a fost la festivalul de la sighi, 2002, dupa 3 zile de cand il cunoscusem pe tip...a fost dragoste la prima vedere...un adevarat zeu chicot. L-am iubit mult. Pacat ca s-a dovedit a fi un porc si un magar diablo. Am fost o perioada buna impreuna.

Si prima data cu iubi actual acum 5 ani de zile...noi doi....un pat supraetajat din care am cazut la un moment dat chicot

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-11-30 02:43:42)

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cele mai frumoase locure mine i pentru un prim sarut / o prima data...

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.