homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 35-122

#2300 2008-10-09 13:51:12

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

Re: ce gandesti acum / offtopic 35

simy_alexandra a scris:

pai..n-am niciun Actual rotfl
sunt solo lol

eee...in vis eram la munte ..si culmea...aveam camera langa fostu..
si cum am ajuns eu noaptea am intrat din gres fix peste el rotfl2

vai..
vreau la munte

si ...ati facut chestii trestii prin vis presupun  18   rotfl fain ..vreau si eu vise asa

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#2301 2008-10-09 13:53:57

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Alina Delia a scris:

da una inantea micului dejun..alta iantea pranzului si ultima inaintea cinei..sau aproximativ in jurul meselor

asta am zis si io big_smile
ms  puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2302 2008-10-09 13:55:07

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

si eu de ce iau cate 2?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2303 2008-10-09 13:55:38

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

cu pla kram

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2304 2008-10-09 14:09:02

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

help. i'm becoming addicted again.. tocmai am vaz toate cele 5 episoade din Gossip Girl in dimineatza asta... m-am mai mai uitat odata la primul desi l-am vazut aseara!!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#2305 2008-10-09 14:13:28

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

ce chestie acum si cu faza cu Alle cand vezi situatii de gen ..oribile in viata..si mai rau..cand le si traiesti..te uiti in jur si vezi..ca unu se plange de munca,altu de bani, altu de dragoste etc si ne afundam prea tare in problemele cotidiane incat sa invatam "sa vedem" lucrurile cu adevarat importante..eu mi=as dori mai mult sa ma pot bucura de cei pe care ii iubesc si sa fac mai multe pt ei tocmai din motivul ca nu se stie maine daca mai sunt langa noi...dar sunt mult prea absorbita de banalitatile zilnice..care da,fac parte din ciclul vietii noastre de zi cu zi insa le acordam prea multa importanta.mi-as dori sa am o zi de ..nu stiu ..sa ma bucur mai mult de o floare..de un cer senin..de vocea persoanelor iubite de stelele de pe cer de lucrurile marunte..repet..noi oamenii sunt mereu nemultumiti si ne comportam fra sa ne dam seama de parca am avea 5 vieti la dispozitie..
da stiu..sunt o visatoare..

am o intrebare pentru voi(si pt mine insami): ati fi in stare sa aveti o zi pe care s-o apreciati din ziua in care incepe pana cand se termina..sa oferiti un zambet pe buze  celor iubiti..sa le spuneti cat ii iubiti..(da,stiu o sa spuneti ca aveti zile happy nu e vorba de asta..ma refer la altceva) nu ma refer neaparat sa traiti o zi ca si cum ar fi ultima..dar ce ati face sa va bucurati mai mult de viata..(pt voi si pt cei iubiti)?
just a question
smile

Dance like nobody is watchin....

#2306 2008-10-09 14:14:26

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Andrulina tu cand mergeai cu prietenu la munte luati trenu din cta sau maxi taxi spre predeal sau sinaia?ca eu ma uit la mersul trenurilor si e cam nasol...e doar un singur treen

#2307 2008-10-09 14:22:31

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

dreamer a scris:

ce chestie acum si cu faza cu Alle cand vezi situatii de gen ..oribile in viata..si mai rau..cand le si traiesti..te uiti in jur si vezi..ca unu se plange de munca,altu de bani, altu de dragoste etc si ne afundam prea tare in problemele cotidiane incat sa invatam "sa vedem" lucrurile cu adevarat importante..eu mi=as dori mai mult sa ma pot bucura de cei pe care ii iubesc si sa fac mai multe pt ei tocmai din motivul ca nu se stie maine daca mai sunt langa noi...dar sunt mult prea absorbita de banalitatile zilnice..care da,fac parte din ciclul vietii noastre de zi cu zi insa le acordam prea multa importanta.mi-as dori sa am o zi de ..nu stiu ..sa ma bucur mai mult de o floare..de un cer senin..de vocea persoanelor iubite de stelele de pe cer de lucrurile marunte..repet..noi oamenii sunt mereu nemultumiti si ne comportam fra sa ne dam seama de parca am avea 5 vieti la dispozitie..

am o intrebare pentru voi(si pt mine insami): ati fi in stare sa aveti o zi pe care s-o apreciati din ziua in care incepe pana cand se termina..sa oferiti un zambet pe buze  celor iubiti..sa le spuneti cat ii iubiti..(da,stiu o sa spuneti ca aveti zile happy nu e vorba de asta..ma refer la altceva) nu ma refer neaparat sa traiti o zi ca si cum ar fi ultima..dar ce ati face sa va bucurati mai mult de viata..(pt voi si pt cei iubiti)?
just a question
smile

foarte foarte adevarat....din pacate sad
si app de intrebare...de multe ori mi-am spus chestia asta dar uite ca uit repede ce e de fapt important...

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-09 14:29:49)

baby Dragos hjarta rugaciune

#2308 2008-10-09 14:25:49

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

eu n-as putea.... ma las  usor enervata

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2309 2008-10-09 14:28:31

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

dreamer a scris:

just a question
smile

dreamer, ti-ai ales bine nick-ul... smile
poate exista o astfel de zi in viata fiecaruia dintre noi si poate nu ne dam seama de ea... poate sunt zile cand suntem fericiti, impliniti, cand niciun nor nu ne tulbura seninatatea, cand totul pare sa mearga excelent. si atunci zambim, atunci suntem destinsi si toleranti si prietenosi. dar... s-o facem voluntar? sa zambim de dragul de-a darui un zambet? de dragul de-a vedea, la randul nostru, un semen zambindu-ne inapoi? asta... cu toata tristetea cred ca am uitat s-o mai facem... pentru ca noi acum mai zambim numai din auto-multumire si suficienta, din motive egoiste daca pot spune asa, si nu pentru a-l face pe cel de langa noi fericit....
stii, exista in limba germana o cugetare care spune cam asa: "trebuie intotdeauna te lipsesti ca sa simti mai apoi ce ai de fapt"

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2310 2008-10-09 14:39:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce faceti?
acum am ajuns acasa
sunt asa speriata
park inca imi tremura genunchii

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2311 2008-10-09 14:41:06

Detzy
Insomniac member

de ce esti speriata???

#2312 2008-10-09 14:42:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Am o stare atat de ciudata, in sensul bad al cuvantului....
M-a dat peste cap ce i s-a intamplat lui alle.... Of doamne...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2313 2008-10-09 14:43:43

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

mie imi place sa cred ca dupa niste incercari prin care am trecut la o varsta cam mica(incepand cu divortul alor mei, moartea bunicului meu-persoana cea mai importanta pt mine si anul trecut moartea tatalui meu plus ca finuta mea de 6 ani are cancer), am invatat sa vad altfel viata si sa apreciez ca sunt sanatoasa si ca am alaturi macar 2 pesoane care ma iubesc.. in rest, le fac eu pe toate.. si bani si tot ce ne trebuie.. pacat ca mai uit cateodata asta, dar per total simt ca stiu sa apreciez viata

am intrat putin pe net cat mai face iubi o oferta, apoi mergem sa platim comanda si cam atat
maine seara isi serbeaza ziua cu prietenii si sambata cu familia.. sincer mai mult o sa imi placa cu ai lui decat cu prietenii, mai ales daca mergem la munte undeva.. pt ca maine inevitabil ajungem de la restaurant in club si eu nu sufar cluburile .. dar e ziua lui, asa k merg

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-10-09 14:46:28)

#2314 2008-10-09 14:44:09

GreenBubbles
Insomniac member

sa va pove
la ora 2 s-a luat un tip d min...ora 2,in amiaza mare!!!
mergeam pe jos spre casa,am zis k nu mai astept autobuzul.
si opreste o masina langa mine si aud cva d genu "frumoaso.." nush ce.
am zis "da-l dracu,il ignor si ma lasa-n pace"
da de unde!!a fugit dupa mine
si a inceput cu texte "frumoaso nu vii la un suc?"
eu nimic
el" hai frumoaso la un suc"
eu am urlat sa ma lase in pace si el a zis k "dc esti rea?uite ma cheama adi" si a intins mana spre mine...
iar am urlat sa-mi dea pace si am grabit pasu...
si a urlat dupa mine cva cu sex...nu am inteles prea bine...park a zis k dak nu vreau sex sau asa..
mi s-au inmuiat genunchii
strada goala,putea sa ma bag cu fortza in masina dak vroia
nu-mi vine sa cred
ziua la ora 2
doamne fereste-ma

#2315 2008-10-09 14:44:43

Detzy
Insomniac member

ioana_4 a scris:

mie imi place sa cred ca dupa niste incercari prin care am trecut la o varsta cam mica(incepand cu divortul alor mei, moartea bunicului meu-persoana cea mai importanta pt mine si anul trecut moartea tatalui meu plus ca finuta mea de 6 ani are cancer), am invatat sa vad altfel viata si sa apreciez ca sunt sanatoasa si ca am alaturi macar 2 pesoane care ma iubesc.. in rest, le fac eu pe toate.. si bani si tot ce ne trebuie.. pacat ca mai uit cateodata asta, dar per total simt ca stiu sa apreciez viata

sad   sad  ooff Doamne...imi pare rau ...

aoleo green...o gramada de alienati mintal oligofreni....i-as bate rau de tot  :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-09 14:46:18)

#2316 2008-10-09 14:47:29

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

puss deliav . fiecare lucru se intampla cu un motiv, desi atunci cand e o tragedie, e greu sa iti dai seama de ce trebuie tu sa treci prin asa ceva

#2317 2008-10-09 14:49:33

Detzy
Insomniac member

ioana_4 a scris:

puss deliav . fiecare lucru se intampla cu un motiv, desi atunci cand e o tragedie, e greu sa iti dai seama de ce trebuie tu sa treci prin asa ceva

puss puss daa...e foarte greu...te miri ca ai atata forta cateodata sa treci peste toate...dar totusi...nenorocirile astea care li se intampla copiilor...pe-astea nu reusesc sa le inteleg sad

#2318 2008-10-09 14:50:16

GreenBubbles
Insomniac member

doamne,numai idioti...ce a ajuns lumea...for all i know,putea sa fie pimp...

am auzit de alle,vai saracutza,asa rau imi pare grater
nush ce sa zic,cred k orice am zice nimic n-o va face sa se simta mai bine grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.