homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 35-124

#2338 2008-10-09 15:10:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: ce gandesti acum / offtopic 35

eu mi-am luat anul trecut in toamna cupoane de tren..mi-a dat...si au fost valabile pana la sf anului.anul asta 2008 mi-am facut altele . cu rapidul nu am fost...nu stiu daca sunt reduceri la rapid pt studenti

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2339 2008-10-09 15:14:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pfff mai bine ma interesez si la mazi taxi ca e nasol...oare gasesc cta predeal?

#2340 2008-10-09 15:15:48

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mi-a disparut pisoiasul grater...cred ca a murit grater grater grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2341 2008-10-09 15:23:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cumm????cauta-l binee..

baby Dragos hjarta rugaciune

#2342 2008-10-09 15:23:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

unde a disparut, pink ? sad iesea pe afara ?

Publicitate

loading...

#2343 2008-10-09 15:26:43

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

dreamer, ai dreptate, exact asa ma gandesc si eu uneori referitor la persoana mea.... insa uite, sunt zile (cum e ptr mine cea de azi) in care efectiv parca te coplesesc problemele "de zi cu zi" sa le zic asa, faptul ca ai prea mult de lucru, ca poate esti sau te simti singura, sau ne-apreciata, sau ca n-ai bani destui sau ca... si atunci, da, atunci uiti sa zambesti... din pacate....

si uiti sa multumesti pentru faptul ca esti sanatos, ca ai tai, cei care mai sunt, sunt sanatosi si ei, ca ai o casa sau un apartament sau o camera de camin care e locul si adapostul tau, ca ai un serviciu si ca ai ce manca....

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-10-09 15:28:24)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#2344 2008-10-09 15:27:11

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Melany1 a scris:

pfff mai bine ma interesez si la mazi taxi ca e nasol...oare gasesc cta predeal?

nush daca predeal dar brasov gasesti sigur.. a fost acum cateva saptamani matusa mea cu autocarul

#2345 2008-10-09 15:28:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Ce faceti fetelor? eu am calculatorul stricat nu situ ce dracu are ca nu mai vrea sa intre in windows nici safe mode nici nimic, poate are timp scumpul meu sa mi`l formateze diseara sau maine.
bubbles, eu am patit`o si mai nasol acum cativa ani, tot in amiaza mare, a venit un psiho la mine din spate si m`a prins de mijloc si de maini, si cu aia scoasa pe afara, cred ca se masturbase in spatele meu pana n`a mai rezistat si m`a prins.. noroc ca mi`am sucit mainile ca le am subtiri si am scapat, i`am dat una si am fugit... numai psihopati.
ce s`a intamplat cu alle plz dati`mi un link sau unde sa citesc ca nu pot cauta ca nu pot sta mult,sunt la o prietena, am venit sa fac si la aparatu cu benzi vibromasaj lol

Dragostea nu se stă, se face.

#2346 2008-10-09 15:29:04

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

heimdall a scris:

unde a disparut, pink ? sad iesea pe afara ?

il dusesem la bunica...statea cu ea in casa...dar de vreo saptamana nu se mai intelegea cu el...voia sa iasa mereu afara...cred ca intrase in calduri...si acum de 2 zile nu s-a mai intors...e clar ca l-a prins vreun caine...sau l-a omorat cineva grater....scumpul meu...de ce a trebuit sa-l duc eu acolo???/ grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2347 2008-10-09 15:29:21

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

alinda a scris:

dreamer, ai dreptate, exact asa ma gandesc si eu uneori referitor la persoana mea.... insa uite, sunt zile (cum e ptr mine cea de azi) in care efectiv parca te coplesesc problemele "de zi cu zi" sa le zic asa, faptul ca ai prea mult de lucru, ca poate esti sau te simti singura, sau ne-apreciata, sau ca n-ai bani destui sau ca... si atunci, da, atunci uiti sa zambesti... din pacate....

stiu si la mine la fel...zilnic..de aia ma gandesc ca ar putea fi altfel..daca as vrea..
stii cum se zice: ca lupta cu tine insati e cea mai grea...restul ...le poti invinge mai usor..the inner struggle..nu e chiar asa simplu

Dance like nobody is watchin....

#2348 2008-10-09 15:31:05

Detzy
Insomniac member

Deuzza a scris:

Ce faceti fetelor? eu am calculatorul stricat nu situ ce dracu are ca nu mai vrea sa intre in windows nici safe mode nici nimic, poate are timp scumpul meu sa mi`l formateze diseara sau maine.
bubbles, eu am patit`o si mai nasol acum cativa ani, tot in amiaza mare, a venit un psiho la mine din spate si m`a prins de mijloc si de maini, si cu aia scoasa pe afara, cred ca se masturbase in spatele meu pana n`a mai rezistat si m`a prins.. noroc ca mi`am sucit mainile ca le am subtiri si am scapat, i`am dat una si am fugit... numai psihopati.
ce s`a intamplat cu alle plz dati`mi un link sau unde sa citesc ca nu pot cauta ca nu pot sta mult,sunt la o prietena, am venit sa fac si la aparatu cu benzi vibromasaj lol

a murit tatal ei sad

#2349 2008-10-09 15:32:12

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

deliav a scris:

Deuzza a scris:

a murit tatal ei sad

of doamne.

Dragostea nu se stă, se face.

#2350 2008-10-09 15:33:21

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

oana_nice a scris:

Melany1 a scris:

nush daca predeal dar brasov gasesti sigur.. a fost acum cateva saptamani matusa mea cu autocarul

da ma gandeam si la brasov.as vrea sa plecam dimineata sa avem timp si sa stam....ca duminica noapte tb sa fim in cta ca el luni e la munca sad

#2351 2008-10-09 15:33:56

alinda
Diamond member

dreamer a scris:

alinda a scris:

stiu si la mine la fel...zilnic..de aia ma gandesc ca ar putea fi altfel..daca as vrea..
stii cum se zice: ca lupta cu tine insati e cea mai grea...restul ...le poti invinge mai usor..the inner struggle..nu e chiar asa simplu

da. dar uite, hai sa-ti dau un exemplu banal care sa-ti demonstreze ca nu totul tine de tine si nu totul poti schimba prin schimbarea ta: ma uitam serile trecute la stiri si au inceput sa vorbeasca de cursul euro si de criza financiara globala, si... si, si efectiv asa m-a luat o ingrijorare si o spaima si o nesiguranta vis-a-vis de ziua de maine, de a trebuit sa inchid tv-ul. mai aveam un pic si-mi dadeau lacrimile de ciuda si de neputinta. eram, nu stiu, ca o musca prinsa in plasa si parca nu mai vedeam nicio cale de iesire... si astea sunt lucruri care ne termina... si, din pacate, cand te cuprinde spaima asta parca nici nu mai poti gandi limpede, iar ceea ce ai, mult, putin, incepe sa nu mai conteze

#2352 2008-10-09 15:35:04

Detzy
Insomniac member

Deuzza a scris:

deliav a scris:

Deuzza a scris:

a murit tatal ei sad

of doamne.

http://forum.anticonceptionale.ro/t2005 … ic-35.html

#2353 2008-10-09 15:36:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pink nu pune raul in fata..poate s-o fi dus la vreo pisica din vecini

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2354 2008-10-09 15:39:11

Detzy
Insomniac member

da..plus ca ele mai pleaca si vin dupa o vreme inapoi...au patit-o si niste prieteni de-ai mei

#2355 2008-10-09 15:42:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Da ... vreau sa vb si eu cu voi ... dar nu stiu ce sa va spun. Am innebunit ... zici ca am creierul gol.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2356 2008-10-09 15:43:54

alinda
Diamond member

andreea_andy2 a scris:

Da ... vreau sa vb si eu cu voi ... dar nu stiu ce sa va spun. Am innebunit ... zici ca am creierul gol.

mult de lucru, andreea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.