|
Nu esti logat.
O zona care necesita epilare?-2#20 2008-10-09 10:29:29
Re: o zona care necesita epilare?Eu in mod normal ma fac cu epilatorul (mai rar ceara, cand am timp si chef), iar pe unde nu ajung mai retusez cu lama Offline #21 2008-10-09 10:35:57
Re: o zona care necesita epilare?si mie mi-e frica de ceara acolo...brrr...pe unde se poate dau cu epilatorul, dar rar ca doare de moooooor...si in rest cu sfanta lama...mi-am luat gilette for women "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2008-10-09 10:38:26
Re: o zona care necesita epilare?
me too. Offline #23 2008-10-09 10:40:51
Re: o zona care necesita epilare?na, ce sa zic, ar fi frumos un epi total acolo cu ceara...dar recunosc ca n-am curaj...noroc ca nu-s foarte "stufoasa" de fel, nici la subrat daca l-as lasa, nu mi-ar creste mai mult de cateva firicele... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-09 10:41:15) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2008-10-09 10:47:18
Re: o zona care necesita epilare?doare ca naiba, intr-adevar Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-09 10:51:31
eu si alea tot lama aplic Offline #26 2008-10-09 10:53:58
Re: o zona care necesita epilare?vai, nu lama, ca mi-e ca se inmultesc Offline #27 2008-10-09 10:56:56
a mele-s brunetele si se vad, da nu ma deranjeaza, mi-s dragi pai poti da si acolo cu epilatorul "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2008-10-09 11:07:35
Re: o zona care necesita epilare?eu ma epilez cu ceara si inghinal si intra fesier...acolo chiar nu ma doare deloc...si apropos de firicelele de pe degete...si la mine-s blondutse...la picioare mi le ia cu ceara la cosmetica si la maini le mai iau cu epilatorul dar foaarte rar pentru ca aproape ca nu se vad Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-09 11:07:54) baby Dragos Offline #29 2008-10-09 12:27:27
Re: o zona care necesita epilare?si eu tot cu aparatul marea majoritate a corpului. pubian cu lama si subrat la fel. interfesier sunt cateva firicele dar le las acolo is ok. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #30 2008-10-09 12:32:26
Re: o zona care necesita epilare?ultima oara cand m`am epilat cu epilatorul am stat pe wc( vecinu` costica ) cand ma faceam. ma pis pe mine de durere...nu prea suport durerea de fel. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #31 2008-10-09 12:46:23
Re: o zona care necesita epilare?off fetelor ce chin pe voi...si va e teama aiurea de cera pt ca doare mult mai tare cu epilatorul decat daca ati merge la cosmetica. cu epilatorul cresc si fire sub piele va si iritati mai rpd si smulgeti fir cu fir simtit orice smulgere...asa cu ceara trage odata si gata...si ramane super fin. plus ca o cosmeticiana stie cum sa traga ca sa nu fie atat de dureros. si in zona asta interfesier nu te poti face cum trebuie cu lama sau cu epilatorul...poate cuprinzi doar o portiune atat, dar nu iei tot parul de acolo. Offline #32 2008-10-09 12:55:27
Re: o zona care necesita epilare?nici eu nu folosesc ceara, nu functioneaza la mine si nici de durere nu am chef. pe maini si pe picioare am parul blond si foarte fin, asa ca de cate ori am incercat cu ceara nu se ia. se rup firele de la jumate si acolo raman, asa ca mi-am luat gillet pt femei sau venus si mi se par super misto, mai ales ca nu imi creste repede, pe picioare daca ma fac ma tine cam 4-5 zile pana incepe sa creasca un pic. pe maini nu ma fac, iar in zona sensibila nu ma fac complet, las un firicel ceva acolo.... plus ca mai nou imi place sa il tund scurt pe mijloc si gol pe margini...parca imi fac creasta...maii trebuie sa-l dau si cu gel...si gata.......oricum nu suport prea mult par acolo jos ca doar nu sunt rasta Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #33 2008-10-09 12:56:43
Re: o zona care necesita epilare?o sa incerc si cu ceara, doar nu o sa mor...chiar o sa imi fac o programare...doare, doare...asta e...mie imi e frica de faptul ca parul s`a indesit de la lama si cand smulge cu ceara...cred ca am niste radacini... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #34 2008-10-09 13:32:16
skumpi,kre e pretu? te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! Offline #35 2008-10-09 13:41:09
Re: o zona care necesita epilare?danae o sa doara putin mai mult la inceput ca te-ai facut un timp numai cu lama...dar sa vezi ca dupa aia o sa fie ok. mie chiar imi place senzatia in zona asta cand smulge chiar nu doare. mai mult doare pe maine spre exemplu. Offline #36 2008-10-09 13:43:09
Re: o zona care necesita epilare?eu am aproape un an de cand ma fac cu ceara. peste tot. prefer ceara d o mie d ori peste lama . clar! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #37 2008-10-09 13:44:18
Re: o zona care necesita epilare?eu de cand ma stiu de prin cls a V-a sau a VI-a ma fac cu ceara. Offline #38 2008-10-09 13:47:43
ma refeream numai cu ceara. k am mai fol lama, aparatul si ceara prin rotatie "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|