homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O zona care necesita epilare?-4

#58 2008-10-10 08:57:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: o zona care necesita epilare?

Si cat te-a costat, micusa?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#59 2008-10-10 11:13:12

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

heimdall a scris:

vai, nu lama, ca mi-e ca se inmultesc
acum intrebare tampita, semi-offtopic : voi faceti ceva cu firicelele de pe degetele de la maini ?  rodnar  ale mele sunt tare mici si blondute, asa, nu prea se vad, dar ma gandesc ca numai acolo nu ma epilasem... culmea ca prietenul meu si le smulge, ca nu-i plac... deci sunt mai paroasa decat el, cum ar veni lol

eu le smulg cu penseta heimdall big_smile si nu doare lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#60 2008-10-10 11:21:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

vai, ramo, eu plang de nu mai pot daca incerc sa le smulg cu penseta
mi-e sa nu regret dupa aia, ca asa m-am epilat pe brate si acum sunt obligata sa fac chestia asta mereu  neutral prea mult par nu aveam, nu stiu daca a fost o idee buna

#61 2008-10-10 11:26:09

rrammonna
Diamond member

iti spun sincer k eu le smulg de cativa ani si s-au rarit de tot.kiar nu cresc mai multe sau groase big_smile
si eu suport penseta mai bine decat orice altceva

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#62 2008-10-10 12:12:41

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

m`oi duce la salon...tongue

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-10-10 12:13:59

blueeyes
Platinum member

rrammonna a scris:

iti spun sincer k eu le smulg de cativa ani si s-au rarit de tot.kiar nu cresc mai multe sau groase big_smile

Cu penseta... acolo in spate? Eu cred ca nu as nimeri nici un fir, la cat de bleaga sunt  big_smile

patfierbinte      sjuk     

#64 2008-10-10 12:14:43

heimdall
Diamond member

blueeyes a scris:

rrammonna a scris:

Cu penseta... acolo in spate? Eu cred ca nu as nimeri nici un fir, la cat de bleaga sunt  big_smile

nu, pe degetele zicea smile

#65 2008-10-10 12:15:57

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu interfesier si inghinal numai cu aparatul de ras ma fac.. nu suport durerea acolo.. pe maini si picioare cu epilatorul, iar deasupra buzei cu benzi de ceara

#66 2008-10-10 12:16:23

blueeyes
Platinum member

heimdall a scris:

blueeyes a scris:

rrammonna a scris:

Aaaaaaa, asa mai inteleg smile Ma gandeam ca acolo...  Si iar rad singura de mine  rotfl

patfierbinte      sjuk     

#67 2008-10-10 12:17:19

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

vai, ramo, eu plang de nu mai pot daca incerc sa le smulg cu penseta
mi-e sa nu regret dupa aia, ca asa m-am epilat pe brate si acum sunt obligata sa fac chestia asta mereu  neutral prea mult par nu aveam, nu stiu daca a fost o idee buna

si io la fel...am bagat epilatorul pe maini si de-acu tb sa tot dau mereu...si nu-mi place...da' nici sa ma las maimuta....plus ca eu aveam perisor din ala rar da' lung...na, doare, da' cune are brate finute si moi dupa? angel

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#68 2008-10-10 12:21:28

heimdall
Diamond member

eu pe maini ma fac mai repede si mai eficient cu benzi de ceara rece... ca epilatorul mai si rupe firele si cresc mai repede dupa aia

#69 2008-10-10 12:25:11

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu de fel sunt mai paroasa asa  big_smile ...dar mustata si bratele nu le ating cu nimik ....am  putin par ...pufulet
in rest ma epilez cu ceara si chiar pe abdomen , si la degetele de la picioare mai dau ce ceara

..be the best ...fuck the rest smile))

#70 2008-10-10 13:00:14

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

pfffff m-as face si eu pubian cu ceara...dar mi-e frica de mor...m-am facut vara trecuta inainte sa ma duc la mare inghinal si m-am iritat rau de tot...eram numai bubulite.
Nush de ce ma irit asa de tare ca asa mi se intampla si cand ma fac cu ceara pe maini...ma fac de aproximativ un an si de fiecare data ma irit groaznic...dar doar pe maini,la subrat si inghinal...mi se fac niste bubulite rosii ca niste cosuri care efeciv ma dor...ciudat e ca nu apar imediat ci dupa o zi... sad   sad   sad

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#71 2008-10-10 13:03:00

rrammonna
Diamond member

blueeyes a scris:

heimdall a scris:

blueeyes a scris:

Aaaaaaa, asa mai inteleg smile Ma gandeam ca acolo...  Si iar rad singura de mine  rotfl

ce nebuna esti  rotfl   rotfl   rotfl   rotfl   rotfl   rotfl   rotfl

#72 2008-10-10 13:04:48

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

paulinne a scris:

pfffff m-as face si eu pubian cu ceara...dar mi-e frica de mor...m-am facut vara trecuta inainte sa ma duc la mare inghinal si m-am iritat rau de tot...eram numai bubulite.
Nush de ce ma irit asa de tare ca asa mi se intampla si cand ma fac cu ceara pe maini...ma fac de aproximativ un an si de fiecare data ma irit groaznic...dar doar pe maini,la subrat si inghinal...mi se fac niste bubulite rosii ca niste cosuri care efeciv ma dor...ciudat e ca nu apar imediat ci dupa o zi... sad   sad   sad

faci foliculita probabil...

#73 2008-10-10 13:05:14

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

dar dupa ce te eplileaza iti da cu ceva ??? mie de ex imi da cu o pudra cu antibiotic inghinal , axial si inerfesier , iar pe picioare cu un ulei f bun hidratant sau cu o lotiune dezinfectanta

..be the best ...fuck the rest smile))

#74 2008-10-10 13:47:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pe mine ma da cu ceva crema de galbenele

#75 2008-10-10 13:59:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

andrulina a scris:

paulinne a scris:

faci foliculita probabil...

asa patesc si eu... tot timpul....de aceea mi-i frica sa ma fac si pubian cu ceara...sa nu ma umplu de bube din alea  :f?rbannad:  mai si trec foarte greu... :f?rbannad:

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#76 2008-10-10 14:08:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pe mine ma da cu o lotiune de dupa epilare...si inghinal ma da cu o crema dezinfectanta.
e f bun baneocinul pt cele care fac foliculita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.