|
Nu esti logat.
Leziune pe col sau col ectopic?#1 2008-10-11 20:01:22
leziune pe col sau col ectopic?Buna seara, tuturor. Am sa incerc sa scurtez cat pot povestea mea, poate vreo persoana care se pricepe la asa ceva are timp sa-mi raspunda si mie. Pe scurt - am ales o dna doctor (cu ajutorul acestui forum), la care sa merg si sa rezolv o rana pe col pe care mi-o vazusera si alti doi medici. Dumneaei a zis ca trebuie facut un ERAD, nu cauterizare, cum mi se sugerase pana atunci. Asa ca am facut colposcopie in iulie, papanicolau la cabinetul unde lucreaza dumneaei si culturi din col la alt laborator la fel de renumit (Daca nu este nicio problema am sa scriu numele medicilor si cabinetelor). Am inceput un tratament cu cervugid (2 serii), apoi am continuat cu gynozol 12 ovule de 200 parca, consecutive pentru candidoza descoperita din culturile din col. Papanicolau mi-a iesit in iulie asa: Offline #2 2008-10-11 22:28:55
Re: leziune pe col sau col ectopic?poti scrie si numele medicilor, poti pune si cele 2 imagini. eu cred ca ai putea merge sa afli si o alta parere. mami de minuni Offline #3 2008-10-12 00:24:28
Re: leziune pe col sau col ectopic?
Offline #4 2008-10-12 09:26:16
Re: leziune pe col sau col ectopic?Ce tratamente naturiste ai urmat? si mie mi se pare ca dr ta e un pic dubioasa..cum sa nu vrea sa iti mai faca colposcopia dupa ce ti=a dat tratament..eu si papanicolau vreau sa il refac sa fiu sigura ca e ok...imbunatatirea e evidenta. consulta mai multi medici. Si spune=mi si mie ce trat naturiste ai urmat.merci. Offline #5 2008-10-12 11:49:20
Re: leziune pe col sau col ectopic?In principal am urmat tratament homeopat dat de la Naturalia... Pe mine m-au ajutat enorm in legatura cu alte probleme, dar se pare ca si aici au avut efect. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-12 11:58:06
Re: leziune pe col sau col ectopic?diferenta e f mare si intr-adevar acum arata a ectopie. mami de minuni Offline #7 2008-10-12 12:00:56
Re: leziune pe col sau col ectopic?Si este adevarat ce am citit, ca nu se opereaza ectopia, ci o lasi asa si ai grija sa nu te infectezi? Inca ceva, am auzit cand vorbeau despre o zona alba, despre care iar nu stiu nimic... Acum am citit tot pe net si am vazut ca ar avea ceva legatura cu hpv? La faza cu zona alba chiar nu m-am prins deloc despre ce e vorba. Ultima oara a fost editat de ics (2008-10-12 12:20:39) Offline #8 2008-10-12 13:58:05
Re: leziune pe col sau col ectopic?multumesc pt raspuns..si eu ma duc la biserica si ma rog. Nimeni nu pare sa inteleaga de ce ma "crizez " eu asa..dar nu e vb de crizat, ci imi dau seama ca am o rana ff mare care nu prea merge cauterizata. si doctorii cum sunt,.fiecare are cate o parere, la mihaela badea nu prea am cum sa ajung...eu mai fac spalaturi si bai de abur dar mi=-e frica sa nu imi dauneze, d\asta am intrebat de trat naturist. sper sa fie bine. multa sanatate:* Offline #9 2008-10-12 14:30:48
Re: leziune pe col sau col ectopic?Chiar acum cautam disperata pe net unde sa mai merg. Am citit despre 10 medici pana acum, la fiecare se zice ba ca sunt exceptionali, ba ca sunt prosti. Nu stiu ce sa mai cred. Exact la Mihaela Badea ma oprisem si eu acum. Am vazut si am auzit ca sunt apreciati Tutunaru, Vladareanu, Filipescu, Sorin Puia... Dar gasesc si lucruri oribile scrise despre ei, pe langa laude. Chiar nu stiu la cine sa merg si trebuie sa ma hotarasc repede. Ultima oara a fost editat de ics (2008-10-12 14:32:38) Offline #10 2008-10-12 15:04:45
Re: leziune pe col sau col ectopic?din dr enumerati de tine eu vreau sa merg lad sorin puia, dar pleaca o luna in australia si lamihaela badea, dar dace progr in martie.....eu de cateva zile fac bai de abur si am de gand sa fac si spalaturi cu ceaiuri,de vreo douaori pe sapt..tu de cate ori ai facut? ( se fiervbe o mana de tataneasa , si cand clocoteste inchizi focul si mai pui galbenele, coada soricelului si musetel) ma gandeam sa fac doar din pelin...ce trat homeopat ai luat/ desi nu cred ca il pot lua fara prescriptia medicului. Offline #11 2008-10-12 15:29:27
Re: leziune pe col sau col ectopic?Abia in martie 2009 la mihaela badea???? Dumnezeule, e clar, trebuie sa gasesc pe altcineva! Totusi, asta inseamna ca e f buna, nu? Mie mi-a recomandat spalaturile de 3 ori pe saptamana, dar le-am intrerupt pentru ca am inceput sa pun cervugid si gynozol prescrise de ginecolog. Acum am de gand sa reincep cu spalaturile. In leg cu pastilele homeopate, nu cred ca se poate fara sa consulti medicul. La mine au fost axate pe eliminarea infectiilor din corp, a streptococillor etc si pe imunizare. Mai aveam 2 tincturi de luat, dar nici de alea nu m-am tinut, o sa incep iar cu ele. Offline #12 2008-10-12 15:51:45
Re: leziune pe col sau col ectopic?pai vezi? in conditiile astea se mai mira doctorii de ce apelam la tratamente naturiste sau de ce consultam mai multe opinii!!! Ce vad eu si ce inteleg eu din ce ne spui tu? ca ai fost la dr, ai facut colposcopie, a iesit cum vedem cu totii, destul de rau, ti=a recomandat ERAD , apoi ai facut trat naturiste( si intr=adevar ai luat si cervugid) pe care mie nu mi l=a prescris nimeni..si apoi ai facut dup a3 luni alta colposcopie ...vedem cu totii ce imbunatatire majora ai! si atunci , cum sa ma duc eu la erad cu rana mea atat de mare vazand cazul tau?? cum sa mai am eu incredere in ce zic ei sau in faptul ca ei considera ca trat naturiste ori nu ajuta ori fac rau?? Apropos, cati ani ai, ics? Offline #13 2008-10-12 16:10:07
Re: leziune pe col sau col ectopic?Draga mea, ai perfecta dreptate. Eu voi continua mai serios cu tratamentele naturiste, pentru ca iti spun sincer ca la inceput parca nu-mi venea sa cred ca ma vor ajuta atat de mult si nu ma tineam de ele serios. Si daca ti se pare ca au adus imbunatatiri colului, trebuie sa-ti spun ca adevarate minuni au facut pentru alte afectiuni ale mele... Eu ma voi sfatui zilele astea cu un medic care e cel mai bun din tara pe specializarea lui (nu ginecologie, din pacate) si care este prieten de familie si voi lua decizia impreuna cu el unde sa merg mai departe, la ce ginecolog. Dca te intereseaza, voi scrie si aici la ce concluzie am ajuns. Si mai mult ca sigur ma voi programa si la dr. Badea, fie si in martie. Dar clar nu stau pana atunci fara sa merg si la altcineva si fara sa continui cu medicamentele naturiste si homeopate. Ultima oara a fost editat de ics (2008-10-12 16:13:51) Offline #14 2008-10-12 16:43:25
Re: leziune pe col sau col ectopic?Ics..sper sa ne mai tii la curent..eu am 25 , deci suntem de varste apropiate..cum spunea cineva pe forum..chiar daca suntem tinere nu suntem ferite de probleme. pup:* Offline #15 2008-10-12 21:52:04
Re: leziune pe col sau col ectopic?salutare... pe undeva si cazul meu seamana cu al tau, numai ca eu am trecut deja printr-un ERAD. papul imi iese bine, biopsia post ERAD bine, rana exista, insa. Offline #16 2008-10-12 23:54:02
Re: leziune pe col sau col ectopic?andradam, eu chiar nu ma pricep sa te ajut cu vreun tratament pentru ca nu sunt in masura. ar trebui sa mergi la un medic specializat in tratamente naturiste sau homeopate daca te hotarasti sa adopti calea asta. Offline #17 2008-10-13 11:30:09
Re: leziune pe col sau col ectopic?ics ... cum ti s-a parut dna doctor Beatrice Cojocaru? Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-13 11:30:23) baby Dragos Offline #18 2008-10-13 11:35:09
Re: leziune pe col sau col ectopic?Pai asta e si ciudatenia, ca mi s-a parut f buna si ca medic si ca om... Offline #19 2008-10-13 12:05:43
Re: leziune pe col sau col ectopic?ics, dupa cum arata imaginile, eu zic ca nu are rost sa faci ERAD si atunci singurul motiv pt care doctorita ti-a spus sa-l faci e sa castige niste bani. sunt foarte multi medici buni care au prins gustul banului si care pun castigul in fata sanatatii pacientelor. nu vreau insa sa critic, mai ales ca nu o cunosc pe d-na doctor, mi-am spus doar o parere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|