|
Nu esti logat.
Leziune pe col sau col ectopic?-4#58 2008-12-17 08:11:18
Re: leziune pe col sau col ectopic?revin cu noutati... daca va aduceti aminte, eu aveam papuri negative repetate, un erad cu o biopsie care nu arata prezenta unui CIN, ci doar cervicita foliculara, stema congestiva, acantoza... era acolo o insiruire. test hpv high risk negativ. recomandarea de la doctorita la care merg - un nou erad. Offline #59 2008-12-17 09:07:35
Re: leziune pe col sau col ectopic?ma bucur andradam ca esti ok. ft bine ca te-ai dus si la alt doctor si ai repetat colposcopia. inseamna ca acum ai scapat de stres, e totul in regula Offline #60 2008-12-17 10:55:49
Re: leziune pe col sau col ectopic?Si eu vreau sa merg la un ginecolog prin martie pentru analize, ecograf, pap...m-am gandit sa merg la Gynecoland la dr. Stoian. Am auzit ca e medic bun. Offline #61 2008-12-18 07:41:39
Re: leziune pe col sau col ectopic?anca9, asa e, am scapat de stres. pentru linistea mea, am sa mai merg la o doctorita despre care am auzit ca e foarte buna (e o programare facuta din octombrie, abia pentru februarie). insa sunt mult mai linistita acum. Offline #62 2009-04-14 09:56:39
Re: leziune pe col sau col ectopic?stiu ca am mai intrebat, dar nu am primit un raspuns. as vrea sa stiu daca urmatoarele simptome sunt firesti si vin de la sine in conditiile unui col ectopic: Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-02 11:10:52
Re: leziune pe col sau col ectopic?Dintre fetele care au apelat la clinica Naturalia, poate cineva sa imi dea o lista cu produsele naturiste ce vi s-au recomandat pentru leziuni pe col? Sunt din Piatra Neamt si am vazut ca au un magazin online cu produse. Stiu ca e necesar si un consult homeopatic, dar pana ajung la consult as apela la produsele fitoterapeutice de la Naturalia si nu stiu pe care sa le aleg. Multumesc anticipat de raspuns Offline #64 2009-06-02 16:33:36
Re: leziune pe col sau col ectopic?
este un medic bun dar iti trebuie programare dinainte...cu vreo 2 luni baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|