|
Nu esti logat.
Mancarime si roseata...-3#39 2008-10-29 21:45:38
Re: mancarime si roseata...aha...ms crys...o sa ma duc la doctor...dar cam peste o saptamana ca tocmai am fost la menstra...bine iritatia era dinainte de menstra ca daca ar fi aparut intre timp as fi dat vina pe asta...dar a aparut inainte... baby Dragos Offline #40 2008-11-07 22:47:05
Re: mancarime si roseata...ma scz ca scriu aici da in alta parte nush....am o prietena foarte buna....kre de 2 sapt are niste rani ce apar pe corp...rani care o dor..ca si cum ar fi taiata..are ameteli de la ele...se simte foarte naspa de la ele...ce aree???culoarea cream.......ce inseamna???ce ar putea sa aibaaa???va rogg spuneti'mi sh mie chiar sunt ingrijorata pt ea .....:(...va multumesc sh ma scz:* Offline #41 2008-11-07 22:54:51
Re: mancarime si roseata...din descirerea ta chiar nu mi dau seama ce ar putea fi...la medic (dermatolog) dc n a mers? happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-11-14 19:47:29
Re: mancarime si roseata...fetele...vreau si io o parere...e vorba de niste bubitse in zona genitala...dar nu pe labii sau in zona vulvara, ci mai mult in zona feselor ...bubitsele sunt rozalii, si par sa aiba lichid in varf...dar nu deranjeaza ...nu mancarimi, nu dureri ...nu nimic...ideea e ca prima a aparut acum o doua luni...si usor usor au aparut inca 3-4 pe langa...avem intentia sa mergem la doctor cat mai rpd...dar ne-ar trebui o parere... baby Dragos Offline #43 2008-11-15 00:48:03
Re: mancarime si roseata...poate fi vb si o iritatie...ai incercat cu vesnica cremade galbenele...sau pudra pt bebe? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-11-15 23:23:27
Re: mancarime si roseata...e vb de o prietena de-a mea care are problema asta...faza e ca le are de vreo 2 luni deja...si au mai aparut usor usor si altele...si arata ca niste cosuletse doar ca au varful lichid asa...as fi zis ca e vb de herpes genital...numai ca nu se potriveste...ca nu are mancarimi, usturimi, dureri...absolut nimik....foarte dubios... baby Dragos Offline #45 2008-11-16 00:57:23
Re: mancarime si roseata...poate clotrimazol.... de cortizon nu stiu ce sa spun...spala-te local cu ceai de galbenele...si pune-ti iaurt...si incearca sa te si ungi cu crema de galbenele...vezi daca merge asaa si daca nu te lasa...cred ca ar treb sa te duci la un control gineco... baby Dragos Offline #46 2008-11-16 01:19:11
Re: mancarime si roseata...iaurtul nu si prea are rost...dar ceaiul de galbenele musetel extern si crema de galbenele sunt ok... happy with him...inlove with him... Offline #47 2008-11-16 11:29:30
Re: mancarime si roseata...de cateva zile am observat ca secretia vaginala este mai putina,si am senzatia de mancarime,uneori destul de suparatoare dar trece in cateva secunde. Si am senzatia de uscaciune acolo jos..nuj cum sa explic.. . de la ce ar putea fi? am auzit q ceaiul de salvie e bun pt asta. ce spuneti? Ultima oara a fost editat de susan18 (2008-11-16 11:30:03) in love:) Offline #48 2008-11-16 12:57:00
Re: mancarime si roseata...la medic ai fost? o analiza de secretie ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #49 2008-11-16 14:04:43
Re: mancarime si roseata...nup... in love:) Offline #50 2008-11-16 17:58:48
Re: mancarime si roseata...
e vb de o prietena de-a mea care are problema asta...faza e ca le are de vreo 2 luni deja...si au mai aparut usor usor si altele...si arata ca niste cosuletse doar ca au varful lichid asa...as fi zis ca e vb de herpes genital...numai ca nu se potriveste...ca nu are mancarimi, usturimi, dureri...absolut nimik....foarte dubios... baby Dragos Offline #51 2008-11-17 21:45:33
Re: mancarime si roseata...sa nu faci niciun fel de spalatura daca mergi maine la medic... happy with him...inlove with him... Offline #52 2008-11-18 13:20:30
Re: mancarime si roseata...daca deja ai apucat sa faci spalaturi in interiorul vaginului mai bine amani vizita la medic pentru ca va influenta rezultatul analizelor cu siguranta... baby Dragos Offline #53 2008-11-18 17:06:02
Re: mancarime si roseata...am si eu o problema si o intrebare pt doctoressa sau pentru cele care au fost la marie stopes si ati fost multumite, as vrea sa stiu daca ma duc acolo, ce doctorita mi-ati recomanda? va multumesc mult Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2008-11-18 17:06:45) Offline #54 2008-11-18 21:01:24
Re: mancarime si roseata...doctoressa o recomanda pe doamna silvia niculescu daca nu ma insel... happy with him...inlove with him... Offline #55 2008-11-18 22:27:25
Re: mancarime si roseata...WOW! please i need help too!!! Va rog mult sa ma ajutati caci mor! am o problema asemanatoare. Pe 15 luna asta mi-a venit menstruatia si de ieri 17 am zona intima f inflamata si rosie si am un disconfort si o mancarime de mooor. Nu stiu ce sa ma fac, nici la job nu ma mai pot concentra, dupa ce ca sunt si-asa stresata mai am si asta pe cap ce sa faaaac???? Poate fi si o iritatie de la absorbante sau candida? Am luat o doza de diflazon 150 mg azi ca ma gandesc ca o fi candida pana imi trece menstra pana merg la medic si deasemenea ma dau si clotrimazol unguent, tot de azi am inceput. Alt sfat aveti??? Ce sa mai fac ca nu mai pot de draci! ( va rog sa imi dai un raspuns....va rrooog...multumesc!) Offline #56 2008-11-18 23:44:45
Re: mancarime si roseata...albastra ai warn pt posturi multiple... happy with him...inlove with him... Offline #57 2009-08-03 10:26:24
Re: mancarime si roseata...ajutatima si pe mine va rog frumos....am de 4 zile,langa zona intima pe partea stanga a inceput sa-mi mearga pielea...iar de ieri a inceput sa ma doara.nu ma mananca dar parca sunt arsa in zona aceea.. akuma incepe sa`mi mearga pielea si in partea dreapta...spuneti-mi ce sa fac:(( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|