homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime si roseata...-4

#58 2009-08-03 10:32:56

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: mancarime si roseata...

da-te repede cu niste crema de galbenele sau cu pudra antisudorifica
poate e de la caldura..

Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-03 10:33:56)

#59 2009-08-03 11:23:11

dodolinaa
Membru
Inregistrat: 2009-08-03

mi`am pus si crema de galbenele si pudra pt bebe...dar degeaba....acuma incerc cu ceai de musetel.

#60 2009-08-04 11:33:13

dodolinaa
Membru
Inregistrat: 2009-08-03

mi-a cumparat mama ieri de la farmacie ceva crema: Triamcinolon S.....si acuma a incept sa mi se faca coajba la suprafata si nu ma mai doare:P

#61 2010-03-23 21:03:03

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Updatez postul cu o semi-problema.

Ca sa reiau istoricul, mi-am facut Pap-ul, secretia si cultura acum 2 saptamani, nu a iesit nimic, totusi, avand in vedere ca prezentasem niste usturimi doamna doctor mi-a dat tratament cu Canesten timp de 6 zile.

Eh ... pana aici toate bune si frumoase. Inainte sa incep tratamentul nu aveam nimic, disparuse inclusiv starea de iritatie (cred ca o facusem pe sistem nervos), insa de cand am terminat tratamentul a inceput sa ma mancare pe exterior (in sensul ca in extrema labiilor mari) si au tot la extrem un aspect de "buze de iarna".

Sa apara candida in 2 saptamani in conditiile in care eu tocmai eram in tratament prezentiv pentru o micoza, mi se pare cam SF. Contact sexual nepotrejat nu am avut, nimic de acest gen. Sa fie cumva de la lenjerie, ca am transpirat mai mult zilele astea din cauza ca am avut febra? Ca nici nu stiu ce si cum...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.