homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare PAP si secretie-3

#39 2008-12-22 20:49:48

alexuta25
New member
Inregistrat: 2007-02-13

Re: Interpretare PAP si secretie

Buna din nou!

Asa cum scriam si la inceputul acestui topic am avut o infectie cu Ecoli pe care am tratat-o cu nolicin (si eu si partenerul) si ovule preparate la farmacie. Dupa terminarea tratamentului am refacut analiza de secretie care suna cam asa:

Pe mediile insamantate s-a dezvoltat bacil Klebsiella - foarte frecvente colonii
Pe mediul Sabouraud nu s-au dezvoltat colonii de Candida spp.
Antibiograma: sensibil la - Amikacin, Augmetin, Aztreonam, Cefoperazon, Ciprofloxacin, Norfloxacin

Ideea este ca dr mea este in concediu pana pe 9 ianuarie si eu nu stiu ce sa fac.........din ce inteleg am infectie cu Klebsiella, vad ca este sensibila la Norfloxacin, cu care am facut tratament si ptr E-coli, dar nu ma pricep.

HELP!!!! Ce sa fac???

#40 2008-12-22 22:48:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu ai ce face pana nu ajungi la medic...daca fizic nu te deranjeaza nimic astepti cumintica pana poti merge la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#41 2008-12-23 17:50:18

alexuta25
New member
Inregistrat: 2007-02-13

Multumesc de info!

Nu cred ca e ok sa astept mai bine de 2 saptamani pana sa primesc tratamen, mai mult ca sigur se va agrava, dar nu stiu daca nolicinul ptr mine si ptr partener, 1/12 h ar fi suficient....

Poate ma ajuta si doctoressa...

#42 2008-12-24 00:42:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nimeni de aici nu ti va recomanda sa iei antibiotic si cum sa l iei...daca doresti poti incerca sa ajungi la medic pana la anul nou...pe baza antibiogramei chiar si medicul de familie iti poate da un tratament...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.