homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultati de viitor...?:D-7

#115 2009-02-01 17:56:35

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Re: facultati de viitor...?:D

complicata titularizarea asta. de asta nici nu m-am dus anul trecut...dar anul asta ma duc. sper sa nu imi schimb parerea pana in iulie smile

Cu zambetul pe buze...

#116 2009-02-01 18:02:08

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

aha.. smile multam fetele pt raspunsuri smile

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#117 2009-02-01 18:03:56

innana
Sr. member
Site

sa cresti mare

Cu zambetul pe buze...

#118 2009-02-01 18:05:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu m-am dus anul trecut.... si eram destul de pierduta si eu, incat de blonda ce-am fost nu m-am dus la repartitia din toamna.... pt mediul rural... am crezut ca din 7 mil scade transportul si ramai cu 4 sad cand colo, colegii mei care s-au dus au transportul decontat si 10 mil in mana.... ca e si spor de zona sad

dar magarii sunt multe... la mine in is se da pe centre.... si m-am dus si eu la reo 3 centre... ca apoi sa aflu ca toate posturile scoase la concurs erau ocupate dinainte prin continuitate.... ce ce le mai scot la concurs nush neutral si multe altele... oricum, lexya, daca asta vrei, va trebui sa te obisnuiesti la inceput cu gandul navetei (in medie cam o ora dus, o ora intors) prin vreun sat uitat de lume, in care copiii nici sa-si scrie numele nu stiu (nu exagerez deloc, nici eu n-am crezut pana nu am vazut lucrarile unei colege... m-am ingrozit ce era acolo... copii de gimnaziu care nu stiau sa scrie o propozitie in lb romana, ce sa le mai ceri cunostinte de geografie - eu asta am terminat).

oricum.... si eu vreau sa dau din nou in vara.... smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#119 2009-02-01 18:11:11

innana
Sr. member
Site

da, ii cam nasoala situatia cu invatamantul rural. eu am noroc ca in domeniul meu se scot posturi numai in mediu urban, deoarece nu sunt scoli speciale la sat

Cu zambetul pe buze...

Publicitate

loading...

#120 2009-02-01 18:14:44

katami
Platinum member

pe de-o parte e noroc.... pe de alta, tre sa ai tu noroc sa prinzi un post big_smile eu baremi pot sa incep de la sat si sa vin la oras prin detasare....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#121 2009-02-01 18:21:02

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

ahh... stiu k o sa fie greu... dar chiar nush ce sa fac... pana ieri ziceam k eu dau la ASE, altceva nu stiam, asa k am inceput sa caut pe net sa vad cam ce alte posibilitati as mai avea... km tarziu, stiu... am cautat la politehnica si am gasit ceva chiar interesant: facultatea de stiinta si inginerie a metalelor sectia inginerie medicala; iar la cea de constructii nush... pana si aceea de drumuri si poduri chiar daca suna ciudat, deoarece in domeniul asta chiar sunt pb... chiar nu stiu ce sa fac roll

#122 2009-02-01 18:26:29

katami
Platinum member

la drumuri si poduri, daca esti bun, castigi pe santier cam 20 mil CA DEBUTANT. dar exista si inconveniente.... tre sa muncesti pe orice vreme, cine stie pe ce tronson de sosea aflat departe de orasul tau de resedinta... ca femeie, tre sa fii capabila sa impui respect unei echipe de muncitori etc. pe de alta parte, dupa cativa ani asa, castigi experienta si lucrezi in proiectare... si aia CHIAR se plateste wink

#123 2009-02-01 18:30:59

innana
Sr. member
Site

katami a scris:

pe de-o parte e noroc.... pe de alta, tre sa ai tu noroc sa prinzi un post big_smile eu baremi pot sa incep de la sat si sa vin la oras prin detasare....

asa este. sper sa fie ca si anul trecut cand au scos peste 100 de posturi in cj

Cu zambetul pe buze...

#124 2009-02-01 18:31:42

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

katami, te intreb aici tongue
tu faci si doctoratul in constructii? ca asa am inteles din niste posturi ale tale ... cum poti sa`l faci in paralel cu masterul? neutral

#125 2009-02-01 18:34:51

katami
Platinum member

al1na a scris:

tu faci si doctoratul in constructii? ca asa am inteles din niste posturi ale tale ... cum poti sa`l faci in paralel cu masterul? neutral

pai daca ai terminat pe sistem vechi, poti wink

dar eu nush cat ma mai tin de el... daca imi gasesc de lucru, ma las si ma apuc la anul/peste 2 ani la geogra.

#126 2009-02-01 18:40:00

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

sad.sad.angel a scris:

ahh... stiu k o sa fie greu... dar chiar nush ce sa fac... pana ieri ziceam k eu dau la ASE, altceva nu stiam, asa k am inceput sa caut pe net sa vad cam ce alte posibilitati as mai avea... km tarziu, stiu... am cautat la politehnica si am gasit ceva chiar interesant: facultatea de stiinta si inginerie a metalelor sectia inginerie medicala; iar la cea de constructii nush... pana si aceea de drumuri si poduri chiar daca suna ciudat, deoarece in domeniul asta chiar sunt pb... chiar nu stiu ce sa fac roll

de ce nu incerci la inginerie economica? e destul de interesanta si nici nu e asa grea pt o fata...faci si economie, dar la sfarsit nu o sa conteze prea mult

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#127 2009-02-01 18:43:51

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

katami a scris:

al1na a scris:

cat de tare, nu stiam neutral
e greu, nu`i asa?

#128 2009-02-01 18:53:58

sad.sad.angel
Full member

maryahs a scris:

sad.sad.angel a scris:

de ce nu incerci la inginerie economica? e destul de interesanta si nici nu e asa grea pt o fata...faci si economie, dar la sfarsit nu o sa conteze prea mult

se da admitere? la drumuri si poduri stiu k se da.. si me mi'e cam frica la fizica... dar cineva zicea ca sunt mai multe intr de mate, asa ar fi mai bn, mai ales k mediile de anu trecut n'au fost prea mari... la inginerie medicala am vazut k se intra pe baza de dosar, dar sunt dkt 40 de locuri... ingineria economica cu ce se mananca? lol

#129 2009-02-01 18:56:57

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

nu se da admitere(cel putin eu nici in bv nici in sb nu am dat)...practic faci materiile de inginerie: mecanica, fizica, chimie(un sem), mecanisme, organe de masini...dar faci si economie, contabilitate, finante...din cate stiu de aici iesi inginer diplomat

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#130 2009-02-01 19:19:28

sad.sad.angel
Full member

e bn ca se fac si ultimele materii kre le'ai spus u... asa nu mi'ar scoate ai mei ochii k au dat banii de prega la econ degeaba lol

#131 2009-02-01 22:23:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

katami a scris:

la drumuri si poduri, daca esti bun, castigi pe santier cam 20 mil CA DEBUTANT. dar exista si inconveniente.... tre sa muncesti pe orice vreme, cine stie pe ce tronson de sosea aflat departe de orasul tau de resedinta... ca femeie, tre sa fii capabila sa impui respect unei echipe de muncitori etc. pe de alta parte, dupa cativa ani asa, castigi experienta si lucrezi in proiectare... si aia CHIAR se plateste wink

ce bine suna big_smile e genul de meserie pe care o visez de mica.. dar pe care n-o sa o aleg niciodata lol

ma gandesc serios sa dau la litere-comunicare si relatii publice... dar nu stiu ce as putea sa fac mai departe hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#132 2009-02-02 08:05:22

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

"Facultate de viitor".... asa suna de parca o termini si gata, 2000 de euro pe luna, fara doar si poate... Nu are sens sa faci o facultate doar ca dupa aceea sa ai un job pe care il detesti si in adancul sufletului te gandesti mereu " De ce am dat la ASE cand eu de fapt vroiam arte plastice? Aaaa, da, fiindca X si Y mi-au zis ca o sa mor de foame!". Nu te gandi la facultate, asta dureaza 3-4-5 ani. Gandeste-te ca apoi, ipotetic, inca 40 de ani o sa lucrezi in acel domeniu. Nu zic ca daca faci o facultate, neaparat lucrezi in domeniu, mama a facut chimia si acum e manager, dar gandeste-te ca e posibil. Plus ca daca esti bun, depui efort si/sau ai chemare orice facultate e de viitor! Risca, nu te uce dupa ce spune mama, tata, matusa, vecina de la 2, tu ce vrei sa faci? Asta conteaza.

P.S> Daca peste 2 ani o sa traiesc intr-o cutie de carton si o sa mananc din tomberoane, imi rezerv dreptul sa imi retrag afirmatia. Va tin la curent big_smile

Ultima oara a fost editat de Neverbe (2009-02-02 08:38:09)

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#133 2009-02-02 15:14:55

katami
Platinum member

al1na a scris:

katami a scris:

al1na a scris:

cat de tare, nu stiam neutral
e greu, nu`i asa?

f greu nu e.... dar ma zgarii ca nu e pe domeniul meu.... adica pt aceeasi munca as primi in facultatea mea alt nivel de apreciere wink

asa ca.... acusica fug la un interviu, poate poate ma reorientez... spre ce ar fi trebuit din start smile

de acord cu neverbe.... doar ca la unele tragi mai mult dupa absolvire decat la altele. dar tot de acord wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.