|
Nu esti logat.
Ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?-3
#39 2008-11-29 14:30:23
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?da..intr-un fel ai dreptate si eu am terminat lic la profil bilingv engleza..si numai eu stiu cat ma chinuiau prof cu 6 ore de engl/sapt prin exersare se invata orice..dar din cand in cand mai e binevenit si un pic de ajutor Offline #40 2008-11-30 14:31:15
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?asta nu e nici'un "mic ajutor" poi cu asa propozitii simple...dc venea cu ceva mai complex intelegeam...da' asa, sa puna mana sa'si faca temele k nu sunt grele Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #41 2008-12-01 13:08:12
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?cine ma ajuta si p mn Sa nu te astepti sa te salut! Offline #42 2008-12-01 13:20:27
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?Aoleo ce text frumos:)))) Ultima oara a fost editat de Chick (2008-12-01 13:21:35) Offline #43 2008-12-01 13:42:32
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?ms..acolo nu stiam ca se leaga superficial de albumina..k in dictionar era larg Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#44 2008-12-01 13:45:09
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?eu am un dictionar explicativ englez-englez si loose inseamna ori larg,strans superficial ori imprastiat,liber....deci nu stiu..... Offline #45 2008-12-01 13:48:48
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?am scris superficial..ms Sa nu te astepti sa te salut! Offline #46 2008-12-01 14:00:40
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?Cu mare placere Offline #47 2008-12-01 16:31:39
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?ma ajuta si pe mine cineva...am 2 teme de facut la engleza si nu gasesc nimic nimic pe ent Offline #48 2008-12-01 16:37:41
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?poate te ajuta asta si te ajuta sa mai geseti alte informatii "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2008-12-01 16:40:28
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?multumesc Offline #50 2008-12-01 16:42:49
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?eu cand aveam cate un tittlu din asta lung, incercam sa-l sparg in grupuri de cuvinte cheie si sa caut info din aproape in aproape..altfel nu reuseam..multa bafta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #51 2008-12-01 16:46:54
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?eu parca nu resesc nimic la engleza nicodata ca nici nu ma pricep si nici nu ii place...si apoi a dat niste teme...slava domnului, numai ea cred ca stie ce sa scrie Offline #52 2008-12-01 16:47:37
Re: ma ajuta si pe mn cnv sa traduc un text din romana in engleza:D?"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|