|
Nu esti logat.
Pofta de SEX-6#96 2008-10-27 12:45:03
Re: Pofta de SEXChick, mie mi se pare ca exagerezi, si nu e ok, e vorba de un om, nu de o masina de facut sex...si in ritmul asta o s-o ia la fuga. Si eu aveam tendinta asta si m-am gandit ca am de ales, dau cu piciorul unei relatii pentru asta, sau incerc sa o las mai moale si sa ma comport mai normal, nu ca si cum ar fi sfarsitul lumii ca nu facem atata sex cat scrie in Cosmo ca ar trebui... Offline #97 2008-10-27 14:10:51
Re: Pofta de SEXChick tu chiar exagerezi...cum sa-i spui asa ceva ca de 3 sapt ma f... degeaba? eu una n-as putea spune asa ceva si daca nu-ti convine cum te face sa te simti si faptul ca o faceti rar dc nu iti iei un partener care vrea sex non stop? crezic a ti-ar conveni sa ai unul langa tine care vrea doar sex? ca sunt destui pe lumea asta care doar asta au in cap... Offline #98 2008-10-27 16:29:50
Re: Pofta de SEXChick, am citit si eu acum tot topicul. Parerea mea e ca nu aveti nici o problema si in timp ce citeam, fii atenta ce am sesizat: Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-27 16:30:50) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #99 2008-10-27 16:53:33
Re: Pofta de SEXAoleu ..... mai fetelor voi cand vreti un lucru nu faceti totul si incercati orice k sa il aveti ???? ea vrea sex si e normal. Sunt la inceputul relatiei daca nu acum atunci cand???? Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #100 2008-10-27 16:59:39
Re: Pofta de SEXChick, incearca sa fii mai rabdatoare. sa stii ca si ei sunt mult mai complicati decat noi si le ia mai mult sa se implice, sa aiba incredere. ei sunt mai tematori si le ia mai mult timp sa se acomodeze cu o femeie.parca noua ne e ceva mai usor decat lor,sau cel putin mie.si eram si eu ca tine- vroiam tot timpul , dar tot timpul nu se poate,se pare ca se simtea inhibat.insa cu rabdare , intelegere si timp am trecut si peste problema asta.lasa l pe el sa vina la tine. o sa vina si momentul cand vei sta cu el toata ziua in pat. nu i cere mai mult decat iti poate oferi ptr ca nu faci decat sa l indepartezi.ai rabdare si nu te mai plange-deja el a inteles ce vrei tu si daca il vei mai bate la cap si el nu va putea sa ti ofere sau iti va oferi ptr. ca asa vrei tu il vei pierde...si cum zicea si lucia doar joaca te, lasa l sa te cunoasca si sa aiba incredere. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline Publicitateloading...
#101 2008-10-27 17:14:39
Re: Pofta de SEXacorda i timp . poate are vreo problema ( nu l obliga sa vorbeasca despre asta daca nu vrea). nu i mai cere asa mult ca nu faci decat sa te uratesti in fata lui, sa iti poarte pica pentru ca nu poti fi langa el fara sa nu i ceri ceva.va fi mai bine chiar daca poate nu va mai fi langa el. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-10-27 17:20:55) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #102 2008-10-27 17:20:02
Re: Pofta de SEXbaiatul are o problema .... chiar mare... si sincer nu stiu cat o sa mai stati impreuna ...asta depinde doar de tine..dar am obesrvat k daca nu-i convine ceva pleaca. ... aiurea... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #103 2008-10-27 17:23:22
Re: Pofta de SEX
normal ca pleaca. barbatii nu sunt atat de deschisi spre comunicare ca noi.ori pleaca , ori nu zic nimic si tragi cu clestele 2 cuvinte de la ei , difera de la caz la caz... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #104 2008-10-27 17:37:19
Re: Pofta de SEXChick, face asta in fata prietenilor pentru ca l-ai facut sa aiba indoieli in privinta capacitatilor lui sexuale... si se gandeste ca nu cumva si ceilalti sa-l perceapa ca pe un impotent, cum i-ai dat tu de inteles ca l-ai percepe... Deci las-o mai usor cu agresivitatea, ca altfel nu o sa mai indrazneasca omul sa faca nimic Offline #105 2008-10-27 17:39:51
Re: Pofta de SEXdaca a fost marea lui iubire nu o va uita niciodata. fostul meu la fel. iubise o femeie acuma ceva ani buni in urma, mai bine de vreo 7 insa nu a putut o uita. ea tot la fel l a inselat iar el nu a mai putut ramane cu ea, pur si simplu nu a putut trece peste acel lucru.alta femeie nu a mai iubit de atunci. a fost cu multe, i au placut foarte multe dar nu le a iubit ca pe aceea. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #106 2008-10-27 17:41:15
Re: Pofta de SEXOricum,bine ca va am pe voi,ca n-as putea sa vb cu altcineva despre asta... Offline #107 2008-10-27 17:44:03
Re: Pofta de SEXparerea mea e ca ar trebui sa-ti spuna tot ce are pe suflet. cine stie ce probleme o avea si la ce s-o gandi de a ajuns asa. te cred ca pt tine e aiurea pt ca depui efort si cand vezi ca nu te apreciaza iti pica naspa. dar ar trebui sa il faci sa vb si daca crezi ca nu se pot schimba lucrurile si nu te simti bine in relatia cu el, lasa-l...nu stiu cata fericire iti va aduce daca el se poarta asa. e aiurea situatia si mai nasol e ca nu vb si nu-ti explica care-i buba. Offline #108 2008-10-27 17:49:12
Re: Pofta de SEXpai cred ca-l iubesti, dar tb sa-l determini sa vb cu tine...oricum acum lasa lucrurile asa nu-l mai bate la cap si nici nu-i mai face niciun feld e avans sexual. incearca sa vezi ce face el si daca te mai excita si te lasa asa nu-i spune nimic fa-te ca ploua si lasa-l si u pe el cu ochii in soare. Offline #109 2008-10-27 17:53:25
Re: Pofta de SEXsau daca te mai intarata si nu-ti face nimik punel pe tom degetel la treaba langa el banuiesc k o sa se simta.. Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #110 2008-10-27 18:13:23
Re: Pofta de SEXpai dc nu ai zis asa` ? eu inclin sa cred ca inca se mai gandeste la fosta...au fost 3 ani totusi...si la urma urmei nu e vorba d ani e vorba de intensitate... eu in 4 lui am iubita ca nebuna si mi`a luat un an sa uit #111 2008-10-27 18:28:12
Re: Pofta de SEXfetelor, am invatat - vazandu-l pe tata, pe tatal vitreg, o sumedenie de prieteni si chiar pe sotul meu - ca barbatii nu sunt ca noi !!!! si sa ii judecam dupa aceeasi masura nu facem decat sa ne creem premise false. asta e valabil pentru ei de la cel mai mic gest - de genul de ce nu iti aduce o floare sau felul aiurea in care ti-o da - pana la sex ( si chiar si in cazul celor care braveaza in domeniul asta). nu au puterea sa recunoasca atunci cand au o problema, sunt mult mai predispusi complexelor si va spun un lucru: nu am intalnit in 34 de ani un barbat, indiferent de varsta, care sa stea sa infrunte o problema. noi, o luam in maini, in dinti, in ce vreti si o intoarcem pe toate partile si cautam in toate felurile sa o rezolvam, ei....fug, pleaca! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #112 2008-10-27 18:45:20
Re: Pofta de SEX
Au fost acum 3 ani impreuna,o sg luna,ca ea s-a culcat cu prietenul lui cel mai bun.Eu sunt prima lui relatie "serioasa" Offline #113 2008-10-27 18:47:53
Re: Pofta de SEXaa stai asa...n`am inteles bine...am crezut k au fost 3 ani impreuna #114 2008-10-27 18:50:08
Re: Pofta de SEXda nu prea conteaza anii....conteaza ca e ciudat ce i se intampla lui. cum sa spuna ca ii e lene pt sex? eu cred ca are ceva intiparit in minte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|