homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pofta de SEX-9

#153 2008-11-01 13:13:32

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Pofta de SEX

sincer...eu nu cred ca e asta...n-are cum sa aiba libidoul scazut atunci cand te vede imbracata cum zici tu...oricine ar reactiona si nu ar prefera sa doarma.

#154 2008-11-01 13:20:08

skumpi
Vizitator

Chick ti`a spus vreodata ca te iubeste ????

#155 2008-11-01 13:21:56

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

asa  cred si eu cum zice andrulina,la cum spui tu ca te imbraci si tot ce faci....ii imposibil sa nu se simta atras...si faza cu facultatea....eu fac 2o data si chiar daca sunt obosita tot am chef...decat sa dorm....stiu ca ai zis in msg anterioare despre ce a patit el cu inselatul si ca a ramas  marcat....dar.....ti-am spus nu vreau sa spun ceva care sa va afecteze relatia si sa nu fie asa dar....poate poti sa ii urmaresti cat de cat programul si sa vezi daca nu are timpi morti unde el spune ca e la facultate si el de fapt.....imi pare sincer rau pentru tine ca se vede ca tu tii la el.....intre timp mai asteptam noutati.

Ultima oara a fost editat de andutu (2008-11-01 13:22:06)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#156 2008-11-01 13:22:10

andrulina
Addicted member

da nu cred ca sunt importante vorbele skumpi...cati nu spun te iubesc dar nu simt asta?
faptele sunt importante mai mult decat vorbele

#157 2008-11-01 13:24:56

skumpi
Vizitator

bine stiu...dar asa ca fapt divers intreb si eu tongue
adika nah dupa cateva luni vorbesti de sentimentele tale ...

Publicitate

loading...

#158 2008-11-01 13:35:04

andutu
Full member

o sa fie bine....daca va iubiti totul o sa se rezolve.....nici o relatie nu este perfecat si ficare are problemele ei

#159 2008-11-01 13:42:10

skumpi
Vizitator

pai noi de cand ti`am zis asta ? lol cel putzin eu tongue

#160 2008-11-01 13:43:34

andrulina
Addicted member

si eu ti-am zis ca nu mai miscam un deget demult daca eram in cazul tau

#161 2008-11-01 13:43:40

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Nu stiu skumpi,au spus fetele mai sus....sad
sa fac ce am de gand?

#162 2008-11-01 13:47:33

skumpi
Vizitator

ce au spus fetele mai sus  ? nu inteleg
eu ma refeream ca eu ti`am zis chestia asta d mult...sa nu te mai imbraci nicicum ...sa`l lasi numai pe el cand are chef.... sa se puna si el in situatia da wink

ar fi trb sa faci d mult asta tongue fa`o mai...alta solutie nu prea ai cu el neutral poate nici asa nu o sa`l deranjeze f tare...o s avezi u smile

#163 2008-11-01 13:51:25

andutu
Full member

asa ziv si eu sa faci.....las-o mai moale ceva timp(fara lenjerie sexi....toate astea)baga exact scuzele care le are el si sa vedem ce rezultat are......cred ca o sa se schimbe asa....ma bucur sa vad ca ai asa mare incredere in el si zici ca nu te poate insela smile

#164 2008-11-01 19:07:08

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

of off off ma Chik ce rau imi pare ... Vezi daca il respingi sa nu il indepartezi si mai mult de tine... nu stiu ce sa zic al meu daca il resping asa fara vreun motiv se supara pe mine...zice k m-am plictisit de el chestii din astea...

Ce nu te doboara te face mai puternic

#165 2008-11-01 19:30:51

andrulina
Addicted member

cum adica sa-l repsinga fara motiv? pai ea are ditamai motivul...adica dupa ce ca se strofoaca sa fie mereu fresh pt el si sa se schimbe sa faca atmosfera una alta tot el cu motz...adica el sa poata s-o respinda, dar ea sa n-aiba voie ca se supara domnul? sa se supere ca si ea s-a suparat...
sa vada si el cum se simte ea cand e refuzata si are motivele ei.

#166 2008-11-03 10:06:22

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

eu te inteleg chick ca incerci sa cauti motive pentru comportamentul lui si mai mult incerci sa-l ajuti sau mai bine zis sa-l faci sa se schimbe...o sa-ti spun ce-am 'invatat' eu experienta mea...un comportament ca asta este anormal, mai ales pentru un barbat si are sigur o explicatie pe care din pacate el nu ti-o da, cel putin nu ti-o da pe cea reala....daca tu zici ca atunci cand se intampla ceva intre voi totul functioneaza cum trebuie, este clar ca nu poate fi vorba de incapacitatea lui sau ceva de genu' asta...eu te-as sfatui, la fel ca si fetele, sa fii mai atenta la ce se intampla...pentru ca intr-adevar dupa 4 luni sa zicem ca nu spui neaparat ca iubesti, dar relatia voastra din punct de vd sexual ar trebui sa functioneze perfect...sau macar foarte bine...

baby Dragos hjarta rugaciune

#167 2008-11-03 19:19:17

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

eu cunosc o fata care are aceeasi problema. el nu are chef si nu ii place sa faca sex...adica , o fac o data pe sapt, chiar la 2 sapt . stiu sigur ca nu o inseala, se iubesc mult, dar tipul e ca o fata...si ea e ca un baiat :0 ea vrea mereu si el aproape deloc...
ce e asa greu de crezut ca exista si astfel de barbati?
de ce trebuie sa gasiti mereu cauze (si multe din ele negative) ?

#168 2008-11-03 19:34:49

skumpi
Vizitator

tocmai pt ca nu se intampla la barbati lol d cele mai multe ori femeile nu au chef... eu chiar nu am auzit d barbati fara chef de sex... si nu e perfect normal...cel putin nu in floarea varstei... fetele is mai sensibile...mai delicate...au nevoie de mai mult confort si toate cele iar daca ceva nu e perfect nu merge...insa barbatii sunt altfel...
si ok...fie ...are un libidou mai scazut... da plm cand iubita ta se aranjeaza si se imbraca sexy pt tine....nici atunci `nai chef ? neutral care e sg varianta... nu este atractie...eu alta varianta nu vad nustiu

#169 2008-11-03 19:41:03

andrulina
Addicted member

personal m-as simti f prost si as fi f indignata sa ma fac tzutz pt prieten si el sa prefere sa se culce...daca as fi in locul lui chick asta as simti.
eu raman la parerea mea ca e ceva mai mult decat lipsa libidoului...la varsta lui nu poate fi asta. si tot el cu rerposuri, dar nu face nimic...nu exista chimie probabil. orice baiat la varsta asta cand isi vede iubita imbracata sexy sau nu neaparat sa fie in nush ce lenjerie sare pe ea...nu se culca.
plus ca el nu prea are de ce sa fie obosit, scuze de genul asta si refuzul partenerei deobicei se intampla doar cand el nu e atras de ea sau a pus ochii pe alta sau chiar are pe altcineva.

#170 2008-11-03 19:57:06

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

hopsieu nu ai de ce sa-ti fie rusine chick, te inteleg perfect...si eu sunt la fel ca tine, am chef mai mereu si oriunde (in general nu ma inhib la chestii de genul asta)...am avut contacte sexuale in locuri ciudate (parc, pe stanca la munte, poienita, masina etc)...sotul meu se cam sperie de mine (prietenele mele cand ma aud ca as vrea mereu zic ca sunt obsedata)...dar eu ma simt bine asa cum sunt...sa nu te simti prost pt ca iti doresti...era o probl daca nu-l doreai si nu vroiai sa fii cu el...pe el nu-l inteleg, sa nu te doreasca cand tu faci atatea sacrificii ? (lucruri sexy...mereu aranjata  drool ...carui barbat nu i-ar placea)...poate el e alta fire si se manifesta altfel...fiecare e dif in felul lui ...sa speram ca o sa se dea pe brazda si sa nu se trezeasca prea tarziu, iar tu sper sa nu dezamagita  goodluck

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#171 2008-11-03 20:34:10

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

chick poate pur si simplu nu va potriviti la capitolul asta,poate asa e el.daca pentru tine conteaza asa mult poate ar fi bine sa cauti pe altcineva,eu inteleg ca tii la el dar cu timpul.... vei regreta perioada asta...chit ca lui exact o fata ca tine ii trebuie ca daca da peste una ca el... o sa o mai faca din an in pasti...

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.