Sa radem putin 2-106
- deea_si
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-15
Re: Sa radem putin 2
pfuaaaa mi s-a facut rau cum face nebunu` asta frateee
*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi
- deea_si
- Full member
Asta vara, de Craciun, m-am suit intr-un alun... Si-am mancat atatea mere... de m-am saturat de pere!... Si-o venit stapanu' prunului si m-o dat jos din gutui... De ce fusta mamii lui?!?... Parc-ar fi ciresu' lui!...
*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi
- deea_si
- Full member
O femeie intra cu copilul ei -bolnav- la medicul pediatru... - Buna ziua, domn' doctor!... Va rog sa va uitati si sa-mi spuneti ce are copilul meu!... Dupa ce-l examineaza o vreme, doctorul spune: - Doamna, dezbracati-va!... - De ce?!? - Sa va fac altul, ca asta moare!...
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
o reporterita face un sondaj despre boala vacii nebune... In intreab pe gheoghe. Domnule ce parere avet despre boala vacii nebune? De ce credeti ca ajung vacile la asemenea boala? G:Auzi domnuca?...Daca pe dumneata te-ar magaia de doua ori pe zi pe tzatze si tear f**e odata in an NU ai inebuni?????
Un sot ii scrie sotiei: Draga mea, Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea! Sotul tau, Gerard Dupa cateva zile, sotia ii raspunde: Dragul meu, Iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuielile facute: 1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile; 2. Electricianul nu a fost de acord decat dupa 7 saruturi; 3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie; 4. Proprietarul supermarket-ului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte "articole"...; 5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Sa-mi fac planul de cheltuieli pentru luna viitoare la fel? Te rog mult, sfatuieste-ma! Iubirea ta, Mariana, Ro
Ultima oara a fost editat de cmin (2011-07-01 09:52:59)
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
perle de la BAC 2011
- "Trebuie să ne privim atent ?n oglindă și să ne ?ntrebăm: Oglindă, oglinjoară, trec și eu bacul ?n această vară?"
- "Caragiale era un adevarat miștocar al secolului 17"
- "Putem spune că Caragiale e foarte actual, personajele cu proști și bețivi regăsindu-se ?n fiecare club de fițe din lumea noastră amară"
trebuie sa fii destul de prost ca sa scrii asa ceva la BAC:
- "Nu sunt de acord cu acest citat, deoarece Nichita era femeie și se uita mult ?n oglindă"
- "Se stie că femeilor le place să se uite ?n oglindă, de aceea Nichita ne ?ndeamnă idealurile spre achiziția unui astfel de instrument reflectorizant"
- "Personal nu este de acord cu acest citat, deoarece nu sunt femeie ca Nichita să stau să mă cochetez, aranjez și fardez ?n oglindă ca o matrahulă"
Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-07-01 09:52:31)
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
am auzit si eu una la radio acum o saptamana: manole a pus-o pe ana la zid si a inceput s-o lucreze
- deea_si
- Full member
I: De ce au spermatozoizii coada? R: Sa fie scosi mai usor dintre dinti ))))))
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
mihaela2289 a scris:perle de la BAC 2011
- "Trebuie să ne privim atent ?n oglindă și să ne ?ntrebăm: Oglindă, oglinjoară, trec și eu bacul ?n această vară?"
- "Caragiale era un adevarat miștocar al secolului 17"
- "Putem spune că Caragiale e foarte actual, personajele cu proști și bețivi regăsindu-se ?n fiecare club de fițe din lumea noastră amară"
trebuie sa fii destul de prost ca sa scrii asa ceva la BAC:
- "Nu sunt de acord cu acest citat, deoarece Nichita era femeie și se uita mult ?n oglindă"
- "Se stie că femeilor le place să se uite ?n oglindă, de aceea Nichita ne ?ndeamnă idealurile spre achiziția unui astfel de instrument reflectorizant"
- "Personal nu este de acord cu acest citat, deoarece nu sunt femeie ca Nichita să stau să mă cochetez, aranjez și fardez ?n oglindă ca o matrahulă"
ce citat, ce Nichita pe bune de stiu la ce se refera
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Ultima oara a fost editat de Sumire (2011-08-17 03:38:36)
- Sumire
- Sr. member
Ultima oara a fost editat de Sumire (2011-08-17 03:39:20)
- Sumire
- Sr. member
Ultima oara a fost editat de Sumire (2011-08-17 03:40:07)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Eu nu inteleg cum de filmuletul cu Nutella v-a facut greata. Sa dea naiba, dupa ce l-am vazut mi s-a facut o pofta de ciocolata... f*tu-i filmuletul ma-sii... :-w
- SofySofia
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-07-29
Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul
(cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza
langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda
acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite?" continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
Strong reasons make strong actions!
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
SofySofia a scris:Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul
(cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza
langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda
acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite?" continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
,
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|