Sa radem putin 2-113
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Re: Sa radem putin 2
Mos Ion merge la doctor si-i solicita sa-i dea un tratament sa i se mai scoale si lui. Medicul nu-i da tratament ci doar un sfat: - Mananca si d-ta cat mai multa paine neagra! - E buna painea neagra pentru asa ceva? - Excelenta, ii zice doctorul. Merge mos Ion la un centru de paine: - Aveti paine neagra? - Da, avem. Cate doriti? - Dati-mi zece paini negre! - Paiii, ce faci nene cu atata paine ca se-ntareste! - Se-ntareste? Dati-mi 40!!!
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
Un tip firav statea intr-un bar cu o bere ?n fata. Apare un smecher, ii da doua palme, ii ia berea si o da pe gat. Asta firav incepe sa planga, sa se tavaleasca pe jos. - Ce ai, ma? Plangi pentru o bere, asa barbat esti tu? - Cum sa nu plang? De dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa. Dupa-amiaza imi pierd slujba, incerc sa ma arunc in fata trenului, dar o ia pe alta linie, incerc sa ma spanzur si se rupe funia, incerc sa ma impusc si se blocheaza pistolul. Cu ultimii bani, imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei...
Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi inca in paradis, deoarece ei ar fi ignorat marul si ar fi mancat sarpele.
Un tanar insuratel,discuta cu tatal sau despre casnicie. -Ba, zice batranu', eu, imediat dupa ce m-am insurat, am bagat-o pe ma-ta-n camera, mi-am scos pantalonii si i i-am dat ei: ?-Imbraca-i!?...ea, s-a uitat la mine, ?Cum sa-mbrac eu nadragii aia?? iar eu am zis ?Corect! Sa-ti fie clar cine poarta pantaloni in casa asta!?. ...Ajunge asta tanar acasa, o cheama pe nevasta-sa, isi scoate pantalonii si i-i da: -Imbraca-i! -Cum sa-mbrac eu nadragii tai!? -Corect! Sa-ti fie clar cine poarta pantaloni in casa asta! Se uita fata... isi scoate si ea chilotii si i-i da lui: -Imbraca-i! -Ce dracu sa caut eu ?n... aia ai tai? -Corect! N-ai ce să cauti!... cel putin, pana nu-ti schimbi atitudinea!
Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-09-08 20:22:31)
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
Love. Live. Laugh.
- Peacekeeper
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-09-06
- Gigi Becali este capabil să lase un mesaj ?nainte de bipul sonor. - Gigi Becali şi-a pierdut virginitatea ?naintea tatălui sau. - Gigi Becali a căzut de 2 ori ?n viaţa lui din avion: la Hiroshima şi Nagasaki. - Gigi Becali stă cu viteza luminii. - Gigi Becali a ?necat odată un peşte. - Doar Gigi Becali ştie să scrie cu pana care se află ?ncă pe pasăre. - Gigi Becali a c?ştigat o partidă de şah cu un careu de aşi. - Gigi Becali are o casă de vacanţă pe Soare.
Trust me or not, I don't give a fuck ! -------------------------
- Peacekeeper
- Sr. member
?n plin act sexual, o femeie matura, ?i spune sotului ei (EA) : - Tu semeni cu un celular ! (EL) 55 de ani, m?ndru zice: - Vibrez mult? (EA): - Nu ! Dar intr?nd ?n tunel, ?ti cade semnalul !
Ultima oara a fost editat de xLouana (2011-09-09 13:39:16)
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
- lovingyou
- Full member
- Inregistrat: 2010-10-08
continuare cu gigi becali Majoritatea barbatilor au testiculul drept mai mare decat cel stang. Gigi Becali are fiecare testicul mai mare decat celalalt. Gigi Becali nu face flotari, le cumpara gata facute. Daca tu ai 1 leu si Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai multi bani ca tine. Gigi Becali nu o sa ajunga in Rai pentru ca a fost deja acolo si nu i-a placut. Daca ai o prietena, inseamna ca Gigi Becali nu a mai avut chef de ea. Unele persoane poarta pijamale cu SuperMan. SuperMan poarta pijamale cu Gigi Becali. GiGi Becali a fost de 3 ori pe Luna, odata cu oile la pascut, odata cu Steaua in deplasare, si odata cu Radoi cand era mic. Gigi Becali poate sa imparta la 0. Timpul nu asteapta pe nimeni, decat daca e Gigi Becali. Gigi Becali nu poarta ceas. El decide ce ora sa fie. Doar punctele de la ?i? au voie sa stea deasupra lui Gigi Becali.
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
- addicted
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-12
Ceva pentru noi femeile.
Dragelor,
Amintiţi-vă că un strat de praf protejează lemnul mobilelor, o casă se transformă ?n cămin c?nd poţi să scrii ?Te iubesc? pe praful de pe mobilă. Eu singură munceam cel puţin 8 ore la fiecare sf?rşit de săptăm?nă pentru a lăsa totul perfect, ?pentru cazul că vine cineva?. In final, am ?nţeles că ?nu venea? nimeni, pentru că toată lumea ?şi trăia viaţa petrec?nd-o bine !!! Acuma, dacă vine cineva, nu trebuie să explic ?n ce condiţii este casa: sunt mult mai interesaţi să mă asculte despre lucrurile pe care le-am făcut ca să-mi trăiesc viaţa şi să mă distrez. Dacă nu ţi-ai dat seama viaţa este scurtă, petrece-o bine ! Fă curat, dacă e nevoie dar ar fi mai bine să pictezi un tablou sau să scrii o scrisoare, să faci o prăjitură sau un desert, să plantezi o săm?nţă, să te g?ndeşti la diferenţa ?ntre ?a vrea? şi ?a trebui?. Fă curat, dacă e nevoie, dar nu afecta mult timp? Cu at?tea plaje pentru ?notat şi munţi de escaladat, r?uri de navigat, o berică de băut, muzică de ascultat, cărţi de citit, prieteni de iubit şi viaţă de trăit.
Fă curat, dacă e nevoie, dar? Lumea de afară: cu soarele pe faţă, aerul ?n păr, zăpada care cade, o răpăială de ploaie;ziua asta nu se mai ?ntoarce!!!! Fă curat, dacă e nevoie, dar? tine cont că bătr?neţea va sosi şi nu mai eşti ca acuma si c?nd ?ţi va veni r?ndul să pleci, te vei transforma tot ?n praf ?.
웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind.
- lovingyou
- Full member
- Inregistrat: 2010-10-08
tot ceva pentru femei, gasit pe facebook Se spune ca baietii sunt mai tari ca fetele! Oh te rog!Pot ei sa tina un copil in burta pentru 9 luni? Pot sa faca mancare,curat,si sa vorbeasca si la telefon in acelasi timp?Pot sa isi arda fruntea, urechea,fata cu placa de intins parul fara sa se planga?Pot sa mearga pe tocuri de 12cm o zi intreaga?Pot sa planga toata seara si ziua sa para ok?Sa stiti, femeile sunt neajutorate decat pana li se usuca unghiile date cu oja..!
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
Ieri vorbeam despre eutanasiere cu sotia si i-am spus: -Sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa, sa fiu dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare, te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin in viata. Si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea la chiuveta.
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
Pe o banca o mamica alapta. Langa e un tip se uita. Dupa o vreme intreaba: - Ma lasi si pe mine sa iau o gura? - Vai nesimtitule, cum ti-a trecut asa ceva prin cap? - Iti dau 100 de euro daca ma lasi. Se gandeste fata ca ce are de pierdut si ii da. Dupa ce suge asta bine, fata se incinge si intreaba cu subinteles: - Auzi, altceva nu vrei? - Ba da , niste paine nu ai ?
Intr-o zi, mama fiind plecata, tata a trebuit sa aiba grija de mine. Aveam cam 2 ani si jumatate. Cineva imi facuse cadou un micut set de ceai si era una dintre jucariile mele preferate. Tata era in living, concentrat la stirile de seara, cand i-am adus tatei o mica cescuta de ceai, care bineinteles era doar apa? Dupa mai multe cescute de ceai si o multime de exclamari din partea tatalui in privinta minunatului meu ceai, mama avenit acasa. Tata i-a zis mamei sa stea sa ma priveasca cum ii aduc lui o cescuta de ceai, pentru ce era unul dintre cele mai dragalase lucruri!?. Mama a stat si m-a privit venind din capatul holului cu o cescuta de ceai pentru tata si l-a privit cum o bea. Apoi a spus: - Ti-a trecut prin minte, ca singurul loc unde poate ea sa ajunga pentru a lua apa este wc-ul?
Nevasta unui deţinut ?n audienţă la directorul penitenciarului: - Domnule director, am venit aici să vă rog să-i daţi bărbatului meu o muncă mai uşoară. - Dar, doamnă, bărbatul dv. lipeşte etichete pe sticle, deci nu văd ?n asta un lucru greu. - Nenorocitul, mie mi-a zis că sapă un tunel...
Profesoara de biologie intra in clasa a 6-A si zice: -Astazi o sa invatam cum se fac copii! Eleva Suzi, din ultima banca ridica doua degete si intreaba: -Doamna profesoara, astia care ne-am f*t deja, putem iesi la o tigara?
Unul rupt de beat ajunge in fata scarii de la bloc si incepe sa sune la interfon.Apasa un numar si raspunde o femeie: -Ma scuzati,sunteti casatorita? -Da sunt si sotul meu e karatist,vrei sa-l trezesc? -Nu,nu multumesc Suna la alt numar,iarasi o femeie: -Sunteti casatorita? -Da mai ordinarule si sotul meu e boxer,vrei sa-l scol? -Nu,lasati,cer scuze Al treilea numar: -Sunteti casatorita? -Nu sunt -Poti sa cobori putin sa vezi daca eu sunt prietenul tau?.........
Alinuta avea un papagal. Ea vine cu el la scoala. Invatatoarea o intreaba: ? De ce ti-ai adus pasarea, Alinuta? - Pentru ca l-am auzit pe tata spunand mamei: ?Cand pleaca copilul la scoala, iti fac pasarica praf!?
?nvăţătoarea: - Bulă, de ce-ai lipsit ieri de la şcoală? - A născut mama, am un frăţior! - Bravo Bulă, dar să ştii ca barza ţi-a adus un frăţior, da? Ţine minte! - Da, mi-a adus barza un frăţior atunci? - Bun! Şi mama ta ce face acum? - Stă ?n pat, că o doare barza!
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
taisha a scris:Stă ?n pat, că o doare barza!
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- Peacekeeper
- Sr. member
Dacă mărimea nu contează, de ce nimeni nu a văzut vibratoare cu lungimea de 7 cm?!
S-au identificat patru tipuri de sex: 1. Tragic ? C?nd ai cu cine şi n-ai cu ce. 2. Trist ? C?nd ai cu ce şi n-ai cu cine. 3. Studenţesc ? C?nd ai cu cine, ai cu ce şi n-ai unde. 4. Filozofic ? C?nd ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE ?
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Poor is the man whose pleasure depends on another
- yoyolina
- Moderator
bestial
- yoyolina
- Moderator
Tipurile de salarii din Romania:
Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|